Το καλύτερο πρώτο ραντεβού με βάση το ζώδιο του!

Το καλύτερο πρώτο ραντεβού με βάση το ζώδιο του

Το καλύτερο πρώτο ραντεβού με βάση το ζώδιο του

Η επιλογή πρώτου ραντεβού είναι πολύ σημαντική. Από το πρώτο ραντεβού θα καταλάβετε πολλά για τον άλλον και εκείνος για εσάς. Εάν φροντίσετε το πρώτο ραντεβού να του μείνει αξέχαστο είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα υπάρξει και δεύτερο. 

Ας δούμε τι επιλογές για πρώτο ραντεβού έχετε αναλόγως με το ζώδιο του.

 

Το τέλειο πρώτο ραντεβού για εσένα και εκείνον με βάση το ζώδιο του:

Κριός 

Ο Κριός βαριέται πολύ εύκολα, οπότε για να του τραβήξεις την προσοχή πρέπει να κάνετε κάτι πολύ ουάου. Πήγαινε τον κάπου που να μην έχει ξαναπάει ή κάντε κάτι δραστήριο. Πηγαίνετε να παίξετε μπιλιάρδο, πάρε τον με τους φίλους σου σε escape room, πήγαινε τον σε μαθήματα χορού. Οτιδήποτε θα του φανεί σαν πρόκληση, θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά.

 

Ο Ταύρος προτιμά κάτι πιο ήρεμο. Φρόντισε ότι διαλέξεις να κάνετε, να βολεύει το πρόγραμμα του αλλιώς θα έρθει μέσα στο άγχος. Μπορείτε να πάτε μαζί σε μάθημα yoga, να επισκεφτείτε ένα πάρκο ή να κάνετε μία βόλτα στην παραλία. Η ηρεμία και η γαλήνη θα του δώσουν κίνητρα να σας δει πιο θετικά.

 

Δίδυμος 

Ο δίδυμος αγαπά την οργάνωση αλλά πιο πολύ αγαπά τον αυθορμητισμό. Πείτε του ότι τα έχετε κανονίσει όλα και θα τον πάτε κάπου – κρατήστε το που για έκπληξη. Θα ενθουσιαστεί σαν μικρό παιδάκι. Εξαιρετικές ιδέες: το τσίρκο, ένα φεστιβάλ, μία μονοήμερη ή κάπου εντελώς τυχαία. Ακόμη και αυτό θα του αρέσει.

 

Καρκίνος

Ο καρκίνος θέλει κάτι «χουχουλιάρικο». Πήγαινε τον για ζεστή σοκολάτα σε ένα μικρό καφέ ή γενικά κάποιου παραμυθένια. Για διακοπές, θα του αρέσει πολύ να μείνετε σε πέτρινο σπιτάκι στο βουνό. Μερικές ακόμη καλές ιδέες είναι να πάτε σε μάθημα μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής μαζί. Επίσης, του αρέσουν πολύ οι μαζώξεις με παρέα ή οικογένεια όπως π.χ. να κάνετε μπάρμπεκιου στην αυλή με τους φίλους του και να είσαι και εσύ εκεί.

  Ποιο στοιχείο του ζωδίου σου ζηλεύουν οι άλλοι και θα ήθελαν να είχαν;

 

Λέων 

Ο λέοντας είναι λίγο ….ψώνιο. Το τέλειο ραντεβού για εκείνον θέλει κάτι το περιποιημένο, πολυτελές (αν γίνεται) αλλά και ρομαντικό. Θέλει όταν θα βγείτε να νιώθει ότι είστε ζευγάρι. Σκεφτείτε και την ιδέα να βγείτε διπλό ραντεβού με άλλο ζευγάρι, η αίσθηση ότι είστε «ομάδα» θα του αρέσει και θα νιώσει πιο οικεία με εσάς.

 

Παρθένος 

Του Παρθένου του αρέσει πολύ να ψωνίζει οπότε μία καλή ιδέα είναι να πιείτε το πρώτο σας ποτό σε ένα mall. Μπορείτε πριν καθήσετε, να κάνετε μία βόλτα στις βιτρίνες και να σχολιάζετε τα ρούχα. Θα το εκτιμήσει ακόμη περισσότερο εάν τον πάρεις μαζί σου για να αγοράσεις διακοσμητικά για το σπίτι σου ή έργα τέχνης. Άλλη πολύ καλή ιδέα είναι να πάτε για ραντεβού στα εγκαίνια μιας γκαλερί.

 

Ζυγός 

Ο Ζυγός θέλει κάτι ρομαντικό και χαλαρωτικό. Ίσως όχι για το πρώτο ραντεβού αλλά κάποια άλλη στιγμή μπορείτε να πάτε σε κάποιο σπα για μασάζ και θεραπείες. Ωραία ιδέα για εξόρμηση με τον Ζυγό είναι να πάτε σε λίμνη. Για πρώτο ραντεβού μπορείτε να πάτε σε ένα εστιατόριο με ζωντανή μουσική τύπου τζαζ ή σε κάποια συναυλία κλασικής μουσικής.

 

Σκορπιός  

Μία πολύ καλή ιδέα για να πάτε σε ραντεβού με σκορπιό είναι να πάτε σε κάτι «ψαγμένο». Μπορείτε να πάτε σε κάποιο πνευματικό κέντρο, κάπου που να απαγγείλουν ποίηση, σε μία διάλεξη φιλοσοφίας, ακόμη και για εθελοντισμό. Ο Σκορπιός έχει την τάση να θεωρεί ότι όλοι είναι ίδιοι, οπότε πρέπει να του δώσετε ένα λόγο να καταλάβει ότι είστε ξεχωριστή.

  Ως γυναίκα, πόσο ανεξάρτητα ή εξαρτημένα λειτουργείτε σαν ζώδιο;

 

Το καλύτερο πρώτο ραντεβού με βάση το ζώδιο του

Τοξότης 

Ο Τοξότης θέλει πάνω από όλα να περάσει καλά. Δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να πάτε σε κάποιο κλαμπ για χορό. Θα έχετε μία παθιασμένη εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Του αρέσουν πολύ τα πάρτυ, μην χάσετε την ευκαιρία και πάτε σε κάποιο χωρίς αυτόν.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να κάνετε κάτι που να μην τον αγχώσει. Θέλει να ξεχάσει εντελώς τις υποχρεώσεις και την δουλειά του όταν είναι μαζί σας. Είναι το κατάλληλο άτομο να πάτε μαζί σινεμά ή να ξεκινήσετε να βλέπετε μια σειρά μαζί. Επίσης, μπορείτε να γραφτείτε μαζί γυμναστήριο και να είναι αυτό το «κάτι δικό σας».

 

Υδροχόος 

Για να ανάψουν οι σπίθες με τον Υδροχόο πρέπει να κάνετε μαζί του κάτι που θα τον βγάλει εκτός της ζώνης ασφαλείας του. Πηγαίνετε τον να μάθει κάτι καινούριο για μία διαφορετική κουλτούρα π.χ. σε ένα μουσείο φυσικής ιστορίας. Κάτι άλλο που θα του αρέσει πολύ είναι μια δραστηριότητα στον αέρα όπως μαθήματα για να πιλοτάρει αεροσκάφος, skydiving, ή εναλλακτικά μία απλή βόλτα με ελικόπτερο.

 

Ιχθύς 

Ο Ιχθύς θέλει κάτι ερωτικό που θα σας φέρει πιο κοντά. Μπορείτε να βγείτε ένα απλό ραντεβού οπουδήποτε, αν όμως αφήσετε τα κατάλληλα υπονοούμενα και είστε αρκετά διαχυτική, θα είναι ακόμη περισσότερο «ψημένος». Ακόμη, θα του αρέσει να ανάψετε κεριά, να κάνετε μαζί αφρόλουτρο και να πίνετε αρκετό αλκοόλ.

 

thatslife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *