8 απλές, πρωινές συνήθειες που θα αυξήσουν την καύση του λίπους και θα το εξαφανίσουν από την κοιλιά-ΦΩΤΟ

8 απλές, πρωινές συνήθειες που θα αυξήσουν την καύση

8 απλές, πρωινές συνήθειες που θα αυξήσουν την καύση του λίπους και θα το εξαφανίσουν από την κοιλιά

 

Ενώ πολλοί άνθρωποι νοιάζονται για το βάρος τους, το αυξημένο λίπος στην κοιλιά φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό.

Στην πραγματικότητα, για την υγεία, το ζήτημα δεν είναι πόσο ζυγίζετε, αλλά πόσο λίπος έχετε στην κοιλιακή περιοχή. Το υπερβολικό λίπος οδηγεί σε πολύ σοβαρές ασθένειες όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές προσβολές, η κατάθλιψη και πολλές άλλες.

Αυτός είναι ο λόγος που βρήκαμε κάποιες απλές συνήθειες για να ξεκινήσετε την μέρα σας και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες για να απαλλαγείτε από το λίπος στην κοιλιά.

 

1. Μην βιάζεστε

Όταν βιάζεστε το πρωί και προσπαθείτε να μην φτάσετε αργά στην δουλειά ή στο σχολείο, μπορεί να αισθανθείτε άγχος.

Μια ορμόνη που ονομάζεται κορτιζόλη, είναι υπεύθυνη για τη διαδικασία του άγχους, και έτσι θα αυξηθεί στο σώμα σας. Όπως δείχνει η έρευνα, θα οδηγήσει σε αύξηση βάρους στην κοιλιακή σας χώρα. Γι ‘αυτό προσπαθήστε να έχετε μια πιο ήρεμη πρωινή ρουτίνα.

 

2. Κάντε μια σύντομη γυμναστική.

Κάντε μια σύντομη γυμναστική

Η άσκηση είναι πράγματι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χάσετε βάρος και αν είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε το πρωί μπορεί να είναι μια καλή πηγή ενέργειας. Επιπλέον, προσθέτοντας κάποιες ασκήσεις αντίστασης στην πρωινή σας γυμναστική μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς.

 

3.Καταναλώστε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες για πρωινό.

συνήθειες που θα αυξήσουν καύση λίπους

Μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση περισσότερων πρωτεϊνών οδηγεί σε λιγότερο κοιλιακό λίπος. Φροντίστε να συμπεριλάβετε κρέας, ψάρι, αυγά και φασόλια στο πρωινό σας. Επιπλέον, μια άλλη μελέτη έδειξε ότι η αύξηση της πρόσληψης ινών έχει επίσης θετική επίδραση στην καύση λίπους της κοιλιάς. Οι σπόροι λιναριού, το μπρόκολο, το αβοκάντο κ.λπ. – είναι μια εξαιρετική πηγή ινών για να τα συμπεριλάβετε στα γεύματά σας.

  Χάσε 4 κιλά με τη δίαιτα γλυκαιμικού δείκτη (gi) τώρα! Δες το πλάνο διατροφής για 7 ημέρες

 

8 απλές, πρωινές συνήθειες που θα αυξήσουν την καύση του λίπους και θα το εξαφανίσουν από την κοιλιά

4. Πιείτε νερό αντί για χυμό.

Το να πίνετε χυμό για πρωινό είναι κάτι σύνηθες, ωστόσο, δεν είναι στην πραγματικότητα μια υγιής συνήθεια. Οι χυμοί είναι γεμάτοι με υγρή φρουκτόζη και η καθημερινή κατανάλωσή τους μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του λίπους της κοιλιάς. Στην πραγματικότητα, μελέτες δείχνουν ότι τα ζαχαρούχα ποτά οδηγούν σε αυξημένο λίπος στο ήπαρ. Επομένως, είναι πολύ πιο υγιεινό να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για υγρά με νερό αντί για χυμό.

 

5. Πιείτε πράσινο τσάι.

Πιείτε πράσινο τσάι

Παρόλο που η έναρξη της ημέρας με ένα φλιτζάνι καφέ μοιάζει αναπόσπαστο μέρος μιας πρωινής ρουτίνας, η αντικατάστασή της με πράσινο τσάι μπορεί να είναι καλή ιδέα. Περιέχει καφεΐνη και την αντιοξειδωτική γαλλική επιγαλλοκατεχίνη (EGCG). Η έρευνα δείχνει ότι η EGCG μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη στην απώλεια λίπους της κοιλιάς.

 

6. Πάρτε μαζί σας το μεσημεριανό σας.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε περισσότερο έλεγχο της πρόσληψης θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν τρώμε απ’έξω το μεσημεριανό γεύμα, μπορεί να καταναλώνουμε πολύ περισσότερες από ό, τι σκοπεύαμε να καταναλώνουμε. Αλλά η στρατηγική ελέγχου του τι τρώτε μπορεί να σας βοηθήσει πολύ να κάψετε λίπος.

 

7. Κοιμηθείτε περισσότερο.

8 απλές, πρωινές συνήθειες που θα αυξήσουν την καύση του λίπους

Μελέτες δείχνουν ότι η έλλειψη επαρκούς ύπνου οδηγεί σε αύξηση βάρους, η οποία μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το λίπος στην κοιλιά.

 

8. Περπατήστε ή κάντε ποδήλατο για να πάτε στην εργασία σας.

Οι αερόβιες ασκήσεις είναι γνωστό ότι είναι ένας καλός τρόπος για την καύση του κοιλιακού λίπους.

  4 διατροφικές συνήθειες που ρίχνουν τον μεταβολισμό και δυσκολεύουν την απώλεια βάρους μετά τα 50

Επομένως, σκεφτείτε το ποδήλατο για να πάτε στο χώρο εργασίας ή το σχολείο σας, αντί να πάρετε λεωφορείο ή να οδηγήσετε, για να είστε πιο υγιείς και γυμνασμένοι.

 

ΠΗΓΗ: www.newsitamea.gr

truelife

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *