Είναι 2 οι κανόνες για επίπεδη κοιλιά! Ακολούθησε τους και νιώσε περήφανη

Είναι 2 οι κανόνες για επίπεδη κοιλιά

Είναι 2 οι κανόνες για επίπεδη κοιλιά

Ακολούθησε τους και νιώσε περήφανη

 

Δυο τρόποι υπάρχουν να εξαφανίσουμε το λίπος από την κοιλιά μας και δεν είναι καθόλου δύσκολοι. Το μόνο που απαιτείται είναι να έχουμε λίγη υπομονή, πολύ ενέργεια και να αποβάλουμε τις πολλές διατροφικές ατασθαλίες.

Βάλε ενθαρρυντικά post it στο ψυγείο σου, συν τους δυο αυτούς τρόπους που αν τους ακολουθήσεις, θα νιώσεις πολύ περήφανη.

 

Είναι 2 οι κανόνες για επίπεδη κοιλιά! Ακολούθησε τους και νιώσε περήφανη

 

1.Πρόσεξε τι καταναλώνεις:

Δυστυχώς, η διατροφή παίζει τον πρώτο ρόλο για να αποκτήσουμε flat κοιλιά. Όση γυμναστική κι αν κάνουμε, αν δεν κόψουμε τις λιπαρές τροφές, που δημιουργούν το λίπος στην κοιλιά, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δούμε την περιοχή αυτή επίπεδη.

Όσους κοιλιακούς και να κάνουμε, όντως μπορούμε να τους χτίσουμε, ωστόσο αν δεν «στεγνώσουμε» την κοιλιά μας, δεν θα φανούν ποτέ. Αν θέλουμε να τα καταφέρουμε, προσέχουμε τι τρώμε αλλά και σε τι ποσότητα το τρώμε.

Χρησιμοποιούμε τους υδατάνθρακες με μέτρο για να πάρουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε, ωστόσο αξιοποιούμε κυρίως τα λαχανικά και την πρωτεΐνη για να είμαστε σε φόρμα και χωρίς πρηξίματα.

 

2. Ενδυνάμωση:

Αν το αποφάσισες και έχεις την πειθαρχία να κόψεις τα πολλά λιπαρά, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις και ένα πλάνο γυμναστικής συνδυάζοντας την αερόβια και την αναερόβια άσκηση. Ξεκίνα με ασκήσεις που γυμνάζουν όλους τους μύες του σώματος σου και κυρίως τον κορμό.

Είναι το βασικότερο σημείο που αν το δυναμώσεις, σου δίνει την δύναμη και την ευκολία να κάνεις όποιο ασκησιολόγιο επιλέξεις.

  Σώμα αψεγάδιαστο σαν αυτό της Βανδή; Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί!

Αν το πρόγραμμα σου περιλαμβάνει τροφές με χαμηλά λιπαρά, λίγη γυμναστική και ένα καλό σετ κοιλιακών που θα γυμνάζει όλα τα μέρη του κοιλιακού σου, τότε από τον πρώτο μήνα κιόλας, θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα.

 

Εβελίνα Νύκτα
Personal Trainer/ Fitness Editor
evelinanykta@gmail.com

being.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *