Ζώδια: Μάθαμε Ποιο Είναι Το «Δυνατό Χαρτί» Κάθε Ζωδίου – Ισχύει Για Το Δικό Σου

Το «Δυνατό Χαρτί» Κάθε Ζωδίου

Το «Δυνατό Χαρτί» Κάθε Ζωδίου

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του κάθε ζωδίου που σε κάνει να ξεχνάς όλα τα στραβά του;

ΚΡΙΟΣ

Ο αστείρευτος αυθορμητισμός του, που σε ξεσηκώνει και σε προτρέπει να κάνεις αυτό που δεν φανταζόσουν, ακόμα και στην πιο δύσκολη στιγμή σου. Ιδανικός να σε εμψυχώσει και να αντικαταστήσει επαρκώς το αντικαταθλιπτικό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η λογική του, που σε φέρνει στα ίσα σου κάθε φορά που η αστάθεια στη ζωή σου σε κάνει να παραπατάς ανάμεσα σε διλλήματα. Ο Ταύρος σε καθοδηγεί σωστά, με ασφάλεια και σιγουριά και είναι πάντα έτοιμος να το κάνει για σένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευστροφία του, που σε κάνει να μη βαριέσαι ποτέ, ακόμα και στην πιο πληκτική και αποτυχημένη σου έξοδο. Αυτός θα σε βγάλει από τη ρουτίνα, θα σε εμπνεύσει και θα κάνει το μυαλό σου να αναζητάει αλεξίπτωτα για να προσγειωθεί ξανά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η στοργή του, που περικλείεται σε μια τεράστια αγκαλιά έτοιμη να σε χωρέσει, κάθε φορά που αισθάνεσαι αδύναμος και τρωτός. Είναι ο μόνος που σίγουρα δεν θα ξεχάσει τα γενέθλιά σου και θα κάνει πάντα ότι μπορεί για να σε παρηγορήσει.

 

ΛΕΩΝ

Η γενναιοδωρία του, που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να κέρδισες ξαφνικά το λαχείο. Ζήτα του το πιο αγαπημένο του αντικείμενο και θα σου το προσφέρει σαν ένα ποτήρι νερό. Σε κάνει να αισθάνεσαι τυχερός που βρέθηκες στο δρόμο του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προθυμία του να εξυπηρετεί όποια στιγμή τον χρειαστείς, από το να του ζητήσεις μια συμβουλή, μέχρι να σε βοηθήσει σε μια οποιαδήποτε δουλειά. Σου λύνει τα θέματά σου γρήγορα και μεθοδικά και σε βγάζει από την άχαρη θέση.

 

Ζώδια: Μάθαμε Ποιο Είναι Το «Δυνατό Χαρτί» Κάθε Ζωδίου – Ισχύει Για Το Δικό Σου

ΖΥΓΟΣ

Η αφοπλιστική προθυμία του να μεσολαβήσει σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί, προσφέροντάς σου τη συντροφιά και τη φιλία του και βεβαιώνοντάς σε πως όλα θα πάνε καλά. Αξία ανεκτίμητη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μα τι άλλο εκτός από την πειθώ του, η οποία στοχεύει στην αφύπνιση των πιο ανομολόγητων επιθυμιών μας. Ο Σκορπιός μας κάνει να θέλουμε αυτό που δεν φανταζόμασταν πως θέλαμε και εξάπτει τα πιο ηδονικά μας θέλγητρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία του, που σε κάνει να βλέπεις τη ζωή σαν ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες. Σε διδάσκει να είσαι ο εαυτός σου, να διασκεδάζεις, να χαίρεσαι και όταν είναι πλάι σου νομίζεις πως τίποτα δεν είναι ικανό να σε στενοχωρήσει αν ακολουθήσεις την οπτική του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συνέπειά του που σε καθησυχάζει. Η υπευθυνότητα που αποπνέει δημιουργεί την πεποίθηση πως έχεις κάποιον να βασιστείς. Ένας Αιγόκερως σε αντικαθιστά αλλά δεν σε υποκαθιστά, διατηρώντας σε πάντα στο ύψος των περιστάσεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρωτοτυπία του, αυτό το διεγερτικό στοιχείο που σε κάνει να αμφιβάλλεις διαρκώς για όλα. Σε αναζωογονεί κάθε επαφή μαζί του γιατί σου κεντρίζει το μυαλό, συνδυάζοντας συναίσθημα με λογική. Σε κάνει να λατρεύεις την αντιδραστικότητα γιατί στη σερβίρει πάντα λαχταριστή και εύγευστη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η φαντασία του μπορεί να σε γυρίσει σε άλλες εποχές, να σε κάνει να ξεχάσεις τον πόνο σου, να σε πάρει μακριά και να σε αποδεσμεύσει από την σκληρή πραγματικότητα. Ο Ιχθύς σου γράφει παραμύθια και σου ξεγράφει τις συνταγές των υπνωτικών σου.

 

fanpage.gr

  Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *