Πώς το νερό με λεμόνι προσφέρει μια υγιή επιδερμίδα

Πώς το νερό με λεμόνι προσφέρει μια υγιή επιδερμίδα

Πώς το νερό με λεμόνι προσφέρει μια υγιή επιδερμίδα

Τα οφέλη του να καταναλώνεις αυτό το ρόφημα σε καθημερινή βάση.

Κέλλυ Νόβακ

 

Είναι γνωστό ότι πρέπει να προσέχουμε την επιδερμίδα μας. Το να ακολουθούμε καθημερινά μια ρουτίνα ομορφιάς, με σκοπό να έχουμε μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Παρόλα αυτά, καμιά φορά αυτό δεν είναι αρκετό.

Ανάλογα με την ψυχολογία μας, τις καιρικές συνθήκες, μέχρι και τις συνήθειες που έχουμε αυτό έχει συχνά αντίκτυπο στην επιδερμίδα μας.

Πρέπει πάντα λοιπόν, να ενισχύουμε την περιποίησή της με διάφορους τρόπους. Ένας που έχει αποδειχτεί πολύ καλός τρόπος: το νερό με λεμόνι!

Ένα μεγάλο νερό με φρεσκοστυμμένο λεμόνι (είτε χλιαρό, είτε σε θερμοκρασία δωματίου) βοηθάει πάρα πολύ την κατάσταση. Πώς;

Διάβασε παρακάτω!

 

Πώς το νερό με λεμόνι προσφέρει μια υγιή επιδερμίδα

Αποτοξινώνει

Το ρόφημα αυτό αποτοξινώνει την επιδερμίδα, μιας και το λεμόνι βοηθάει στο να αποβάλλει ο οργανισμός τις βλαβερές τοξίνες που μπορεί να ταλαιπωρούν το δέρμα. Και γενικά «καθαρίζει» τον οργανισμό.

 

Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες

Το λεμόνι είναι φυσικό αντιβακτηριδιακό. Πίνοντάς το θα εξαφανίσει τα βλαβερά βακτήρια ή τα τοξικά μεταλλικά στοιχεία από το αίμα. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να καθαρίσει η επιδερμίδα. Ειδικά, αν έχεις ακμή, το νερό με λεμόνι θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση.

 

Φωτίζει την επιδερμίδα

Μιας και το λεμόνι έχει βιταμίνη C, τότε φωτίζει και το δέρμα. Επίσης, αν έχεις διαφορετική τονικότητα στο δέρμα, το ρόφημα αυτό βοηθάει πολύ (βλ. μαύρους κύκλους). Πίνοντας νερό με λεμόνι η επιδερμίδα θα γίνει πιο λαμπερή.

 

allyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *