Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τις ανασφάλειές τους να κυριαρχήσουν!

Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τις ανασφάλειές τους να κυριαρχήσουν

Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τις ανασφάλειές τους να κυριαρχήσουν

 

Λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποια ανασφάλεια, ωστόσο, ορισμένα άτομα δείχνουν τόσο σίγουρα για τον εαυτό τους, που αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό τους.

Μπορεί, κατά βάθος να μην είναι χαλαρά όσο φαίνονται, να έχουν καταφέρει να νικήσουν πολλές από τις φοβίες τους ή να μην τις αφήνουν να στέκονται εμπόδιο στο δρόμο τους.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 3 ζώδια που τα βάζουν όλα στην άκρη και κάνουν αυτό που έχουν σχεδιάσει.

 

Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τις ανασφάλειές τους να κυριαρχήσουν

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν ανήκει στο είδος των ανθρώπων που έχουν μεγάλες ευαισθησίες και ενδιαφέρονται για το αν η γνώμη των άλλων για το άτομό τους είναι καλή ή όχι. Κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε τους αρέσει, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, χωρίς να νοιάζονται αν τους συμπαθούν ή τους αντιπαθούν.

Δεν τους αγγίζουν συκοφαντίες και αρνητικά σχόλια κι όταν πέσουν στην αντίληψή τους αυτοί που τα λένε απλά κόβουν κάθε επαφή και συνεχίζουν το δρόμο τους. Δεν χάνουν χρόνο κλαίγοντας ή με το να αναρωτιόνται γιατί είπε ό,τι είπε ο ένας και ο άλλος, αφού ξέρουν ότι δεν ισχύει.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποια ανασφάλεια

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων κάνει επίδειξη και δύναμης και υπεροχής. Είναι cool, σίγουρος και με ισχυρή αυτοπεποίθηση για το οτιδήποτε και αρκετά πράγματα, για τα οποία υπερηφανεύεται, τα πιστεύει, τα νιώθει, δεν είναι προσποιητό.

Αν κάποια στιγμή αισθανθούν αβεβαιότητα, το ξεπερνούν «δουλεύοντάς» το μέσα τους και δεν το αφήνουν να τους καταβάλλει, γι’ αυτό και συχνά δεν υποχωρούν μπροστά σε τίποτα. Μαθαίνει από τα λάθη του και αξιοποιεί στο έπακρο κάθε κατάσταση. Ακόμα και να «σκοντάψει, θα το κάνει να φανεί σαν τρικλοποδιά άλλων, επειδή τον ανταγωνίζονται.

  Τα πιο Άκαρδα Ζώδια… Αδιαφορούν Πλήρως για τους άλλους

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, απλά, δε δίνει δεκάρα τσακιστή. Δεν νοιάζεται ούτε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για αυτόν, ούτε για το τι λένε πίσω από την πλάτη του και κάνει πάντα του κεφαλιού του, οπότε δεν έχουν ανασφάλειες.

Ακόμα κι αν κάνει γκάφα, (που κάνει αρκετές) θα γελάσει με το πάθημά του, που βέβαια το θεωρεί και κομμάτι της ζωής, γι’ αυτό και δε θα μπει σε διαδικασία να το κρύψει ή να δικαιολογηθεί για να γλιτώσει την αρνητική κριτική!

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *