Το παιχνίδι των 3 ερωτήσεων που προδίδει αν είσαι ερωτευμένη

Το παιχνίδι των 3 ερωτήσεων που προδίδει αν είσαι ερωτευμένη

Το παιχνίδι των 3 ερωτήσεων που προδίδει αν είσαι ερωτευμένη

Μην κλείνεις τα μάτια στα σημάδια.

 

Τζίλα Ζυλυφτάρι

Οι πεταλούδες στο στομάχι παραείναι ξεπερασμένες για σένα που προσπαθείς να μεταφράσεις τα σημάδια και να αντιληφθείς σε τι ακριβώς οφείλεται αυτή η έκρηξη συναισθημάτων, σωστά;

Όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η πλευρά σου, όσο αρνητική κι αν μπορεί είσαι απέναντι σε αυτήν την τεράστια αλλαγή στη ζωή σου ή όσο απροετοίμαστη κι αν σε βρίσκει, ένα έχε στο νου σου… Ο έρωτας δε σε ρωτάει. Ή μάλλον, για εκείνον θα είσαι πάντα έτοιμη με έναν μοναδικό τρόπο.

Όποια κι αν είναι η πεποίθησή μας, ο έρωτας αποτελεί ένα πανέμορφο συναίσθημα που σε κάνει να αλλάζεις μέρα με τη μέρα, σε ενθουσιάζει, σου δίνει ζωή.

Πέρα από την αισιοδοξία που γεννάται στον εσωτερικό αλλά και εξωτερικό σου κόσμο, αν ακόμα έχεις την ελπίδα ότι γλίτωσες και δεν «τη δάγκωσες τη λαμαρίνα» απάντησε τις παρακάτω ερωτήσεις χωρίς φόβο και δισταγμό.

Αν η απάντησή σου είναι θετική, ίσως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να κρύβεσαι.

 

Το παιχνίδι των 3 ερωτήσεων που προδίδει αν είσαι ερωτευμένη

Χαμογελάς χωρίς λόγο;

Φαινομενικά, τουλάχιστον, διότι στην πραγματικότητα όλοι ξέρουμε το γιατί. Μάλιστα, αυτή η γλυκιά καμπύλη του προσώπου σου δε λέει να σβήσει κάθε φορά που σου μιλάει, με εσένα να νιώθεις αμήχανα μη μπορώντας να συγκρατηθείς.

Κρατάς μυστικό; Δεν ρεζιλεύεσαι με αυτόν τον τρόπο, ίσα ίσα το χαριτωμένο φλερτ του αρέσει πολύ!

Χαμογελάς χωρίς λόγο;

 

Σου έχει κοπεί η όρεξη;

Τόσο πολύ που ούτε το αγαπημένο σου φαγητό δε μπορεί να σπάσει το σερί; Το feeling αυτό που σε κάνει να μη σκέφτεσαι καθόλου το φαγητό κατά τη διάρκεια της ημέρας, επειδή είσαι πολύ απασχολημένη με άλλες σκέψεις, αποτελεί ένα από πιο φανταχτερά σημάδια!

  Ο καλύτερος φίλος του κόσμου: Πηγαίνει στο γήπεδο με τον τυφλό κολλητό του και του περιγράφει τους αγώνες

 

Ένα κενό μπροστά σου;

Εκεί που βρίσκεσαι στη μέση μιας συζήτησης αλλά τελικά το βλέμμα σου εστιάζει στο απέραντο κενό πρόκειται για σημείο που πρέπει να υπογραμμίσεις. Μη νιώθεις άβολα, τα φτερά του έρωτα σε κάνουν να πετάξεις ψηλά μέσα στα όνειρά σου…

 

belikeyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *