Χαλάρωση στα μάγουλα: 4 εύκολοι τρόποι για να σφίξετε το δέρμα στο πρόσωπο σας και να δείχνετε νεότερες-ΦΩΤΟ

Χαλάρωση στα μάγουλα

Χαλάρωση στα μάγουλα

4 εύκολοι τρόποι για να σφίξετε το δέρμα στο πρόσωπο σας και να δείχνετε νεότερες

 

Μάγουλα με χαλάρωση: Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουν, είναι πως χάνεται η σφριγηλότητα του προσώπου. Ωστόσο, υπάρχουν θεραπείες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό.

Μάγουλα με χαλάρωση: Πως να λειάνετε και να συσφίξετε το πρόσωπο σας

Μάγουλα με χαλάρωση: Πως να λειάνετε και να συσφίξετε το πρόσωπο σας

Είναι φυσικό το να υπάρχουν αλλαγές στο πρόσωπο μας καθώς μεγαλώνουμε.

Είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να μάθουμε να το αποδεχόμαστε. Αν και μπορούμε να καταπολεμούμε τις επιπτώσεις της γήρανσης με σπιτικές θεραπείες και θεραπείες ομορφιάς, δεν μπορούμε να εμποδίσουμε όλα τα σημάδια της.

Σημασία έχει να παραμείνουμε ελκυστικές και να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους εαυτούς μας όμορφες στον καθρέφτη.

Παρακάτω ακολουθούν 4 φυσικοί τρόποι για να καταπολεμήσετε τα σημάδια της χαλάρωσης.

Χαλάρωση στα μάγουλα: 4 εύκολοι τρόποι για να σφίξετε το δέρμα στο πρόσωπο σας και να δείχνετε νεότερες

1. Ασκήσεις Προσώπου

Χαλάρωση στα μάγουλα

Έτσι όπως ασκούμαστε για να συσφίξουμε τους γλουτούς ή την κοιλιά, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με τα μάγουλα μας. Τα μάγουλα σας έχουν μυς κι ως εκ τούτου μπορείτε να τα στηρίζετε και να διορθώνετε την χαλάρωση τους. Αυτή είναι επομένως μια θεραπεία που αξίζει να την επιδιώξετε.

Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη και κάνετε ένα υπερβολικό κι έντονο χαμόγελο για περίπου δέκα δευτερόλεπτα, έπειτα ξεκουραστείτε κι επαναλάβετε 5 φορές.

Στην συνέχεια γεμίζετε τα μάγουλα σας με αέρα, σαν να φουσκώνετε ένα μπαλόνι. Το κρατά τε κι αυτό για 10 δευτερόλεπτα, έπειτα επαναλάβετε 5 φορές ακόμη. Στο τέλος, με τα δυο χέρια κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά σας για 2 λεπτά, έπειτα προχωράτε λίγο πιο κάτω, στη μέση του μάγουλου, όπου νιώθετε τα δόντια σας. Επαναλάβετε την διαδικασία 2 φορές την ημέρα.

  Λαρισαίος: Ο άνδρας που έγινε viral τραγουδώντας με μια αρκούδα

 

2. Μάσκα από αβοκάντο και μέλι

Μάσκα από αβοκάντο και μέλι

Η θεραπεία αυτή είναι γνωστή και πραγματικά εύκολη για να την κάνετε. Μπορεί ήδη να γνωρίζετε ότι το αβοκάντο είναι συσφικτικό κι ενυδατικό. Σας βοηθάει να έχετε ένα ενυδατωμένο δέρμα καθώς το θρέφει κι έτσι αποφεύγεται η εμφάνιση των ρυτίδων και διευκολύνεται η θρέψη των μυών. Χρειάζεστε πολτό μόνο από το μισό αβοκάντο και προσθέτετε δυο κουταλιές της σούπας μέλι.

Τα ανακατεύετε όλα καλά κι απλώνετε την κρέμα στα μάγουλά σας για 15 λεπτά. Αφού περάσουν τα 15 λεπτά, την αφαιρείτε με ζεστό νερό. Το ιδανικό είναι να το κάνετε πριν από την ώρα του ύπνου.

 

Χαλάρωση στα μάγουλα: 4 εύκολοι τρόποι για να σφίξετε το δέρμα στο πρόσωπο σας και να δείχνετε νεότερες

3. Μάσκα από γιαούρτι κι αλόη για χαλαρωμένα μάγουλα

Χαλάρωση στα μάγουλα

Αυτή είναι μια πολύ θρεπτική τεχνική και χρησιμοποιείται από πολλές γυναίκες. Το γιαούρτι σε συνδυασμό με την αλόη δημιουργεί μια απίθανη συσφικτική κρέμα κι ως εκ τούτου αξίζει την προσπάθεια να ξεκινάτε την μέρα σας με αυτήν.

Για να σας ωφελήσει, πρέπει απλώς να ρίξετε σε ένα μπολ τέσσερις κουταλιές της σούπας γιαούρτι κι έπειτα να προσθέσετε 2 κουταλιές αλόη. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να ανακατέψετε καλά τα δυο υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Το απλώνουμε στο πρόσωπο με ένα βουρτσάκι και το αφήνουμε για 20 λεπτά. Θα δείτε ότι στέκεται καλά πάνω στο δέρμα. Μετά από 20 λεπτά, μπορείτε να το αφαιρέσετε με νερό. Αμέσως θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας είναι πολύ λείο. Εάν το κάνετε αυτό κάθε μέρα θα παρατηρήσετε ότι σιγά-σιγά ανορθώνονται εκείνα τα χαλαρωμένα μάγουλα.

  Τι γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα, ποια είναι τα έθιμα και γιατί πετάμε χαρταετό

 

4. Σωστή διατροφή για χαλαρωμένα μάγουλα

Σωστή διατροφή για χαλαρωμένα μάγουλα

Γνωρίζετε πως ό,τι βάζουμε στο σώμα μας, αυτό αντανακλάται προς τα έξω. Έχετε στο νου σας ότι η κατακράτηση υγρών κάνει τα μάγουλα να φαίνονται φουσκωμένα κι ότι αυτές οι διαφορές βάρους θα έχουν μακροχρόνια επίδραση στον μεταβολισμό και στο δέρμα μας, το οποίο τελικά θα φαίνεται πλαδαρό και χαλαρό. Όλο αυτό μπορεί να αποφευχθεί ακολουθώντας μια φυσική διατροφή αποτοξίνωσης με χυμούς από γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι ακόμη κι από φράουλες, οι οποίες είναι επίσης πολύ κατάλληλες για καθαρισμό.

Ξέρουμε ότι μερικές φορές είναι δύσκολο, αλλά αν περιορίσετε την κατανάλωση ζαχαρωτών και γλυκών, θα παρατηρήσετε διαφορά στην υγεία και το δέρμα σας. Θα πρέπει να αυξήσετε την ποσότητα των σαλατών, των φυτικών ινών, των ξηρών καρπών και των πρωτεϊνών από λαχανικά στα γεύματα σας, εφόσον αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ενδυνάμωση των μυών.

Όταν χάνουμε βάρος το δέρμα αρχίζει να χαλαρώνει, συνεπώς θα πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψη μας την ανάγκη για κατανάλωση λαχανικών πλούσια σε πρωτεΐνες. Επίσης, μην ξεχνάτε να παραμένετε ενυδατωμένες, ώστε να αποτοξινώνεστε διευκολύνοντας την λειτουργία των οργάνων σας.

 

newsitamea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *