8 Σημάδια πως ο Έρωτας σας Είναι Καρμικός!!

8 Σημάδια πως ο Έρωτας σας Είναι Καρμικός

Ποια Είναι τα Σημάδια πως ο Έρωτας σας Είναι Καρμικός

 

Άρα ο χρόνος δεν έχει να κάνει με το κάρμα. Πρόκειται για μια σύνδεση που δεν είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Η παγίδα βέβεια, που πολλοί αγνοούμε είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις, μια καρμική σχέση διαρκεί μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πώς θα καταλάβουμε αν η σχέση μας είναι όντως καρμική;

 

Βλέπουμε, «διαβάζουμε» και ερμηνεύουμε τα σημάδια.

Άμεση και έντονη έλξη:

Όταν αισθανόμαστε άμεση και έντονη έλξη για ένα άτομο που μόλις συναντήσαμε τότε ναι, μιλάμε για καρμική αγάπη. Είτε η έλξη είναι ρομαντικού χαρακτήρα ή απλά αγνή φιλία, τα ανεξήγητα αυτά σημάδια της άμεσης επικοινωνίας υποδηλώνουν ότι κάτι καρμικό συμβαίνει.

 

Ανεξήγητη οικειότητα:

Έχετε μόλις συναντήσει ένα πρόσωπο αλλά αισθάνεστε τόσο οικεία μαζί του που είναι σα να τον ξέρετε χρόνια. Σα να είναι ο κολλητός σας, που τον είχατε χάσει και «πιάσατε» την κουβέντα σα να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα.

 

8 Σημάδια πως ο Έρωτας σας Είναι Καρμικός!!

Δεν υπάρχει μέτρο και αιτία:

Η καρμική σχέση συχνά συμβαίνει μεταξύ ατόμων, που δεν έχουν απολύτως τίποτα κοινό. Εξ’ ου και το ανεξήγητο του θέματος. Είμαστε ανήμποροι να εξηγήσουμε το πόσο και το γιατί νιώθουμε τόσο κοντά ενώ στην ουσία είμαστε ενδεχομένως και αντίθετοι ο ένας από τον άλλον.

 

Πολλή προσπάθεια:

Αν αισθάνεστε ότι καταβάλετε πολλή προσπάθεια και ενέργεια για να ευχαριστήσετε το καρμικό σας έτερον ήμισυ τότε μιλάμε για καρμική αγάπη. Ό, τι κι αν κάνετε, το άλλο πρόσωπο δε θα είναι ευχαριστημένο και εσείς απλά δε μπορείτε να σταματήσετε να προσπαθείτε.

  Αν δεις αυτό στον ύπνο σου.. σημαίνει πως ένας μεγάλος έpωτας πλησιάζει….

 

Καρμικό αλλά μονόπλευρο:

Στα άσχημα νέα τώρα, οι καρμικές σχέσεις είναι συχνά μονόπλευρες. Μόνο ένας από τους δύο θα νιώθει την ακαταμάχητη έλξη και το άλλο άτομο απλά θα αγνοεί παντελώς τα αισθήματα του πρώτου.

 

8 Σημάδια πως ο Έρωτας σας Είναι Καρμικός!!

Κι όμως δε μπορείς να φύγεις:

Σε μία τόσο έντονη σχέση μπορεί να αισθάνεστε, να ξέρετε ότι ο άλλος δεν ενδιαφέρεται, κι όμως δεν έχετε τη δύναμη να φύγετε μακριά. Με όποιο κόστος. Ακόμα και αν έχετε γίνει απλός παρατηρητής των συναισθημάτων σας.

Συναισθηματικό roller coaster:

Μια καρμική σχέση μοιάζει με βόλτα σε ένα roller coaster. Τα συναισθήματα ανεβαίνουν στα ύψη και το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο πέφτουν στα Τάρτατα. Η αληθινή αγάπη θα φέρει την ειρήνη και την ευτυχία στην καρδιά σας. Αλλά, η καρμική αγάπη καλλιεργείται με τη δική σας δυστυχία, τις αντιδικίες και τα βαθύτερα συναισθήματα.

 

Η αποδοχή είναι το κλειδί:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από μια καρμική σχέση είναι να δεχτείτε ότι είστε σε μία τέτοια σχέση. Η συνειδητή αυτή αναγνώριση θα σας βοηθήσει να δείτε το άλλο πρόσωπο, σαν αυτό που πραγματικά είναι και θα μπορέσετε να σπάστε τα δεσμά και να απελευθερωθείτε από μία δυνατή αλλά αυτοκαταστροφική σχέση.

 

clickatlife.gr

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *