Aυτά τα 3 ζώδια βαριούνται συχνότερα από το κανονικό

Aυτά τα 3 ζώδια βαριούνται συχνότερα από το κανονικό

Aυτά τα 3 ζώδια βαριούνται συχνότερα από το κανονικό

 

Θα πίστευες πως αεικίνητα ζώδια όπως ο Κριός, ο Τοξότης και ο Υδροχόος θα ήταν πρώτα στη λίστα των ζωδίων που βαριούνται εύκολα.

Κι όμως, εκείνοι ξέρουν πολύ καλά πώς να γεμίσουν τα κενά χρόνου τους ή έστω ως δεινοί multitaskers και περιπετειώδεις τύποι δεν προλαβαίνουν να βαρεθούν διότι όλο κάτι κάνουν. Αν νιώσουν ότι κάτι τους τελείωσε, πάνε παρακάτω – τόσο απλά.

Οι παρακάτω τρεις ωστόσο, ως λιγότερο παρορμητικοί και φίλοι του savoir vivre έρχονται ευκολότερα αντιμέτωποι με τη βαρεμάρα…

 

Aυτά τα 3 ζώδια βαριούνται συχνότερα από το κανονικό

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Κάποιοι τους χαρακτηρίζουν αργούς, η αλήθεια είναι ότι απλώς προτιμούν να κάνουν τα πάντα με το δικό τους χρόνο. Ως ζώδιο της γης, «ρέει» αυξημένη σχολαστικότητα και ευσυνειδησία στο αίμα του, οπότε έχει αίσθηση πότε έχει ολοκληρώσει ό,τι έχει αναλάβει να κάνει και άρα μπορεί να χαλαρώσει.

Η χαλάρωση για τον Ταύρο μπορεί να μεταφραστεί σε «λιώσιμο» στον καναπέ, που από ένα σημείο και μετά αν δεν εμπλουτιστεί με κάτι πιο συναρπαστικό, καταντάει βαρετό. Το «κλειδί» είναι το κίνητρο και αν του το δώσεις, θα θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο από το να βολευτεί ή να γκρινιάξει ότι βαριέται τη ζωή του.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Έχει μάθει να εξαρτάται τόσο από τους άλλους που προσπαθεί μόνιμα να ευχαριστήσει ώστε όταν του δοθεί ένα λεπτό «ελευθερίας» δεν ξέρει τι να το κάνει και βαριέται. Αυτό εύκολα αλλάζει αν συνειδητοποιήσει πως σε αυτό το «κενό» μπορεί απλώς να «κακομάθει» λίγο τον εαυτό του και όχι τους άλλους.

  Ζώδια και στερεότυπα: Καταρρίπτουμε τα πιο δημοφιλή

 

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είναι τόσο καλόβολοι που για να μην κακοκαρδίσουν τους άλλους, τους αφήνουν να αποφασίζουν για τους ίδιους. Πώς να μη βαρεθεί όμως, όταν δεν επιλέγει ο ίδιος κάτι που a priori βρίσκει ενδιαφέρον;

 

πηγή : marieclaire

ΠΗΓΗ: fumara.gr

truelife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *