Scrub με θαλασσινό αλάτι για αναδόμηση του δέρματος

Scrub με θαλασσινό αλάτι για αναδόμηση του δέρματος

Scrub με θαλασσινό αλάτι για αναδόμηση του δέρματος

ΑΠΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Θαλασσινό αλάτι: Η λειαντική δράση του scrub αλατιού αναζωογονεί το δέρμα και βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Η βελτιωμένη κυκλοφορία δίνει στο δέρμα μια φυσική λάμψη.

Τα θαλάσσια άλατα περιέχουν μέταλλα που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του δέρματος. Το μαγνήσιο στα άλατα της θάλασσας μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή, ενώ τα θειικά άλατα απομακρύνουν τις τοξίνες.

Το θαλασσινό αλάτι, που προέρχεται από το εξατμισμένο θαλασσινό νερό, είναι επίσης γεμάτο μέταλλα ευεργετικά για το δέρμα. Όταν αναμειγνύεται με λάδι ελιάς ή αμυγδάλου, το αλάτι μπορεί να δώσει νέα πνοή στο κουρασμένο δέρμα.

 

Scrub με θαλασσινό αλάτι για αναδόμηση του δέρματος

 

Απολέπιση

Το απαλό scrub του δέρματος σε κυκλικές κινήσεις αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Τα νεκρά κύτταρα όσο περισσότερο βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος, τόσο πιο σκληρά γίνονται. Αυτό το στρώμα του δέρματος θα γίνει παχύτερο και παχύτερο μέχρι να αφαιρεθεί τελικά.

Τα στρώματα των νεκρών κυττάρων του δέρματος μπορούν να κάνουν το δέρμα να φαίνεται ξηρό και ξεφλουδισμένο. Η απολέπιση με scrub αλατιού αποκαλύπτει το φρεσκο, λαμπερό δέρμα που κρύβεται από κάτω.

 

Αναζωογόνηση και καθαρισμός

Η λειαντική δράση του scrub αλατιού αναζωογονεί το δέρμα και βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Η βελτιωμένη κυκλοφορία δίνει στο δέρμα μια φυσική λάμψη. Το τρίψιμο με αλάτι βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των βακτηριδίων από το δέρμα και ξεμπλοκάρει τους πόρους.

Το αλάτι έχει αντισηπτικές ιδιότητες και, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των βακτηρίων και να μειώσει τη φλεγμονή μαζί με τυχόν κνησμό και πόνο που σχετίζεται με βακτηριακές δερματικές παθήσεις.

  7 Τρόφιμα Που Καταπολεμούν Τις Ρυτίδες Και Σας Κάνουν Να Φαίνεστε Νεότερες!

Αναζωογόνηση και καθαρισμός

 

Αναγέννηση

Η απολέπιση με scrub αλατιού όχι μόνο αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αυξάνει την κυκλοφορία, αλλά ενθαρρύνει επίσης την αναγέννηση και αναδόμηση της επιδερμίδας. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος προάγει στην πραγματικότητα την ανάπτυξη υγιών νέων κυττάρων.

Αυτή η διαδικασία αναγέννησης σφίγγει το δέρμα, δίνοντάς του πιο σφριγηλή και νεότερη όψη. Η αναγέννηση του δέρματος μειώνει επίσης τον αποχρωματισμό του δέρματος και βελτιώνει την υφή του.

 

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

 

healthweb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *