Tips Για Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα Σου Περισσότερο!

4 Tips Για Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα Σου Περισσότερο!

4 Tips Για Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα Σου Περισσότερο!

 

Αναρωτιέσαι πως θα γίνει να διατηρήσεις αυτό το μαύρισμα και μετά από την τελευταία σου εξόρμηση στην παραλία;

Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κρατήσεις αυτή τη σοκολατένια όψη στο δέρμα σου, όμως υπάρχουν μερικά τρικ που αν τα ακολουθήσεις θα καταφέρεις να παρατείνεις αυτό το cinammon tan για αρκετό καιρό!

Δες παρακάτω τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να το πετύχεις:

 

4 Tips Για Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα Σου Περισσότερο!

 

Καλή ενυδάτωση!

Η σωστή ενυδάτωση είναι το παν! Αν αφήσεις το σώμα σου αφυδατωμένο, θα ξεφλουδίσει και θα χάσεις το πολυπόθητο μαύρισμα για το οποίο πάσχιζες όλο το καλοκαίρι. Επέλεξε μια καλή ενυδατική κρέμα και εφάρμοσε την μετά από κάθε ντους.

Καλή ενυδάτωση

 

Καλή ενυδάτωση είπαμε;

Μην ξεχνάς πως ένα ενυδατωμένο σώμα ξεκινάει από μέσα προς τα έξω. Κατανάλωσε καθημερινά τουλάχιστον 2 με 3 λίτρα νερό και απέφυγε τα αλκοολούχα ποτά ή τα ροφήματα με πολλή ζάχαρη!

Tips Για Να Διατηρήσεις Το Μαύρισμα

 

Πες όχι στα καυτά μπάνια!

Τα καυτά μπάνια σε συνδυασμό με τα αφρόλουτρα μπορεί να αφυδατώσουν την επιδερμίδα σου. Δώσε στο χλιαρό νερό μια ευκαιρία και σκέψου ότι ταυτόχρονα θα σφίξει και το δέρμα σου! Προτίμησε αφρόλουτρα με ουδέτερο ph για να μην ερεθίσεις το δέρμα σου και να αποφύγεις το δυσάρεστο ξεφλούδισμα.

Πες όχι στα καυτά μπάνια

 

Φρόντισε τη διατροφή σου

Εμπλούτισε το διαιτολόγιο σου με τροφές που περιέχουν β-καροτένιο και ενεργοποιούν την μελανίνη βοηθώντας την επιδερμίδα να παραμείνει μαυρισμένη, ακόμα λίγες ημέρες. Τέτοιες τροφές είναι η παπάγια, το καρότο, η γλυκοπατάτα, το μάνγκο, οι πολύχρωμες πιπεριές, τα βερίκοκα, οι ξηροί καρποί και τα σκούρα πράσινα λαχανικά.

  Καλύτερα μια ζωή με ρίσκα και αποτυχίες, παρά με απωθημένα

 

Φρόντισε τη διατροφή σου

 

beautymag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *