Οι Τυχερές Ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

Οι Τυχερές Ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

Οι Τυχερές Ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

Ποιες είναι οι θετικές στιγμές του Σεπτεμβρίου 2021 και ποια ζώδια αναμένεται να έχουν τυχερές εξελίξεις κατά την διάρκεια του μήνα;

Δες στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά

 

της Αθηνάς Βαγενά 
Αστρολόγος

 

Αρκετά πιο εγκρατείς, φοβισμένοι, ή και κουρασμένοι καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν φίλοι μου και είναι φυσικό, αφού οι συνθήκες γύρω μας δεν μας επέτρεψαν να περάσουμε ένα ήρεμο, ανάλαφρο , χαλαρό καλοκαίρι. Ακόμα και αν ζήσουμε κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς, οι περισσότεροι νιώθουμε ότι δεν μας ήταν αρκετό, μα πολύ πιο έντονο, είναι το αίσθημα της ανησυχίας, για το τι θα ακολουθήσει στην πορεία!

Κι όμως ο Σεπτέμβριος, παρόλο που έχει και τις δυσκολίες του, τις προκλήσεις του και τις στιγμές που πρέπει να είμαστε προσεχτικοί έχει και τα «τυχερά» του αλλά και τις ευκαιρίες του για ουσιαστική ανανέωση , αλλαγή αλλά και για νέα ξεκινήματα τα οποία θα μπορούν να δώσουν λύσεις. Στο συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν θα σας αναφέρω τις τυχερές ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου, την επιρροή των θετικών όψεων αλλά και ποιοι θα σταθείτε πιο κερδισμένοι από τις θετικές αστρολογικές όψεις του μήνα …

Πάμε λοιπόν να δούμε την θετική πλευρά του μήνα ….

 

Οι Τυχερές Ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

 

6 Σεπτεμβρίου 2021:

Μία ανάσα πριν τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, βλέπουμε την κορύφωση δύο θετικών αστρολογικών όψεων που είναι βέβαιο ότι θα έχουν θετικό αντίκτυπο σε κάθε δράση και πρωτοβουλία αναφορικά με οικονομικά αλλά και αισθηματικά. Ο Άρης από την Παρθένο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (στην 24ο31’) μία όψη η οποία μας δίνει την δυναμική και να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τα φιλόδοξα σχέδιά μας.

Ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητα και η πρωτοβουλία, συνδυάζονται με το πάθος, την μεθοδικότητα και την επιμονή και μπορούν να προσφέρουν σημαντικά αποτελέσματα. Η πίστη στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας, μας δίνουν την ώθηση να αγωνιστούμε προκειμένου να δούμε ανέλιξη, επιτυχία ή και μία ουσιαστική μεταμόρφωση στην ζωή μας. Συνάμα ο ερωτικός πόθος βρίσκεται στην αποκορύφωσή του!

  Με ποια ζώδια ταιριάζεις για σχέση!

Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά από αυτή την όψη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Μία ακόμα «τυχερή» όψη έρχεται για να προσφέρει χαρά, ανανέωση, ανεμελιά, διασκέδαση, πληρότητα, μα προπάντων ευκαιρίες για αισθηματική και οικονομική εξέλιξη. Η Αφροδίτη από το Ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, προσφέροντας σημαντικές προοπτικές, για άνοδο , εξέλιξη, οικονομική, δίνοντας όμως και την ευκαιρία για την δημιουργία νέων σχέσεων αλλά και αισθηματικών εξελίξεων που θα προσφέρουν ευδαιμονία.

Τυχεροί θα σταθούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Η εύνοια αφορά και όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

7 Σεπτεμβρίου 2021:

Η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία και σχηματίζεται αυτή την ημέρα, διαφαίνεται θετική, ανανεωτική προσφέροντας ευκαιρίες διεξόδου, αλλά και αλλαγής που θα προσφέρουν ευχάριστη τόνωση. Είναι βέβαιο ότι με ένα νέο φεγγάρι στο ζώδιο της Παρθένου, η ενασχόλησή μας επικεντρώνεται γύρω από τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την εργασία, τις υποχρεώσεις, αλλά και την φυσική κατάσταση.

Η θετική συμμετοχή του Ουρανού (σχηματίζει τρίγωνο με το Νέο Φεγγάρι) μας βοηθά να βρούμε να ακολουθήσουμε ένα πιο νεωτεριστικό ρεύμα αλλαγών στην ζωή μας! Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου δέχεστε θετική ώθηση για όμορφες αλλαγές στην ζωή σας. Συνάμα οι Δίδυμοι – Τοξότες του 2ου δεκαημέρου έχετε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι ή επαγγελματική έδρα) ή σας δίνεται η δυνατότητα για μία σημαντική ανανέωση στον τρόπο ζωής ή εργασίας σας.

Η επιρροή είναι θετική και για όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη ) ή σημεία (Ωροσκόπο, μεσουράνημα) κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

17 Σεπτεμβρίου 2021:

Βρες την δύναμη που κρύβεις μέσα σου, αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της ημέρας, η οποία χαρακτηρίζεται δυναμική, αναμορφωτική, υποστηρικτική, με πλούσιες εμπειρίες. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, προσφέρει την δυναμική να πιστέψουμε πολύ περισσότερο στον εαυτό μας, να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας, να δεχθούμε υποστήριξη από άτομα που μπορούν να μας επηρεάσουν θετικά, αλλά και να προβούμε σε ουσιαστικές μεταμορφώσεις στην ζωή μας.

  4 πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένας Καρκίνος

Είναι μία καλή ημέρα για να νιώσουμε ότι το τιμόνι της ζωής μας το κρατάμε στα χέρια μας και εμείς μπορούμε με πειθαρχία, επιμονή, υπομονή, μεθοδικότητα και προσήλωση να φτάσουμε στο σημείο που ποθούμε. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Οι Τυχερές Ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

21 Σεπτεμβρίου 2021:

Μία καλή ημέρα για να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμφωνίες, σε επαφές, σε νέες συνεργασίες αλλά και σε αποφάσεις που θα μπορούν να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην ζωή μας. Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, προσφέροντας την διπλωματικότητα του λόγου και την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε εποικοδομητικά, βρίσκοντας τους συμπαραστάτες εκείνους που μαζί τους μπορούμε να έχουμε μία αρμονική επαφή / συνεργασία.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία, προσφέρει αυτή την τυχερή στιγμή, το χαρούμενο νέο, τη νέα προοπτική που μπορεί πραγματικά να υποστηρίξει τα σχέδιά μας. Πείτε ναι σε νέες γνωριμίες, σε επαφές που αφορούν την εξέλιξη των επαγγελματικών συνεργασιών σας, σε νέες προοπτικές που τώρα ανοίγονται. Δείτε αισιόδοξα την ζωή και κάντε νέα σχέδια για το μέλλον!

Οι Τυχεροί είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

 

25 Σεπτεμβρίου 2021:

Η μέρα είναι κατάλληλη για να ολοκληρώσουμε δύσκολα έργα, για να ασχοληθούμε με εργασίες που είναι σκληρές, δύσκολες ή που απαιτούν προσπάθεια, υπομονή, αντοχή. Συνάμα είναι μία ημέρα που μπορούμε να βάλουμε σε μία σειρά τις δραστηριότητές μας και να ακολουθήσουμε ένα σχέδιο δράσης το οποίο και θα μας βοηθήσει στην επίτευξη στόχων μας.

Η πίστη , η αφοσίωση, η εργατικότητα, η πειθαρχία, η υπομονή, αλλά και η ανθεκτικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του τριγώνου Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται αυτή την ημέρα, μία όψη που συμβάλει στην ολοκλήρωση δράσεων που θα έχουν θετικό και σταθερό πόρισμα!

  Ποια κλασική σταρ του Χόλιγουντ είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

29 Σεπτεμβρίου 2021:

Ώρα για ρομαντζάδες, για τρυφερά τετ-α-τετ, για εκπλήρωση επιθυμιών, για συναίσθημα και έρωτες που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή μας, αγγίζουν μία ευαίσθητη χορδή μας και μας παρασύρουν σε όνειρα και σχέδια. Αυτή την ημέρα η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και μπορούμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη την λογική και να ασχοληθούμε με κάθε τι δημιουργικό, αισθαντικό, που γεμίζει την ψυχή μας με όμορφα συναισθήματα.

Οι τάσεις αυτής της όψεις είναι πιο αισθητές για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

 

30 Σεπτεμβρίου 2021:

Ο Σεπτέμβριος ρίχνει την αυλαία του με την θετική γωνία του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου! Μέρα ιδανική για να ακολουθήσουμε ένα σταθερό σχέδιο, για να νιώσουμε ότι έχουν επιτύχει οι προσπάθειες που κάναμε ως τώρα, για να βάλουμε βάσεις σε κάθε τι που θέλουμε να πετύχουμε, για να ωριμάσουν κάποια σχέδια ή κάποιες καταστάσεις που περιμέναμε αποτελέσματα!

Επιπλέον είναι μέρα ιδανική για να ανταμειφτούν κόποι και προσπάθειες αλλά και για να δεχθούμε στήριξη από άτομα που κατέχουν κάποιο αξίωμα. Η εύνοια είναι αισθητή για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Για περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις για το ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου δες στο βίντεο που ακολουθεί

 

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *