Ο απαράβατος κανόνας στη διατροφή της Μαρίας Μπεκατώρου – Δεν ξεφεύγει με τίποτα

Ο απαράβατος κανόνας στη διατροφή της Μαρίας Μπεκατώρου

κανόνας στη διατροφή της Μαρίας Μπεκατώρου

Δεν ξεφεύγει με τίποτα

 

Έτσι καταφέρνει να μένει στα κιλά της

Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

 

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι έτοιμη να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Mega και η αλήθεια είναι πως εκμεταλλεύτηκε τη χρονιά που πέρασε και με το παραπάνω προκειμένου να κάνει μία σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να ξεκινήσει δίαιτα προκειμένου να χάσει κάποια περιττά κιλά που είχε και πλέον δείχνει να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

 

Ο απαράβατος κανόνας στη διατροφή της Μαρίας Μπεκατώρου – Δεν ξεφεύγει με τίποτα

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στον περιοδικό YOU, η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να χάσει 9 κιλά και συνεχίζει. Η αλλαγή στην εμφάνισή της έχει γίνει λόγω της μεγάλης απώλειας λίπους, η οποία οφείλεται όχι μόνο στη δίαιτα αλλά και στη γυμναστική.

Η παρουσιάστρια δεν τρώει γλυκά και έχει εξαιρέσει από τη διατροφή της τη ζάχαρη. Προτιμά γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, όπως είναι η stevia. Αποφεύγει επίσης τα αναψυκτικά, αφού το μόνο που προσφέρουν είναι έξτρα θερμίδες και πρήξιμο.

Η Μαρία Μπεκατώρου ακόμα έχει μειώσει το αλάτι στα φαγητά, αποφεύγει τα τηγανιτά κυρίως το βράδυ και φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες με φρέσκα λαχανικά ή ένα γιαούρτι 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.

 

 

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό

Από τις πιο ωραίες και συμπαθητικές γυναίκες της ελληνικής σόομπιζ είναι αναντίρρητα η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία εκτός από ομορφιά διαθέτει και ένα ασύλληπτο κορμί.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φέτος και μετά από αρκετά χρόνια αποχαιρέτησε οριστικά το Still Standing, με την ίδια να είναι αρκετά συγκινημένη.

Η ίδια παρόλα αυτά έχει βάλει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο της χρόνο, κάνοντας τα μπάνια της και τις εξόδους της.

Εμείς μάλιστα θελήσαμε να κάνουμε ένα μικρό ψάξιμο και να βρούμε φωτογραφίες της χωρίς καθόλου ρετούς, με το κορμί της να είναι φοβερό! Μπορεί να είναι 47 χρονών, ωστόσο άνετα βάζει κάτω 20αρες!

Μαρία Μπεκατώρου

 

youweekly.gr

  Οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι - Το μυστικό της Βίκυς Καγιά για να χάνει εύκολα κιλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *