Πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα – Το ζώδιό σου το δείχνει

Πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα

Πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα

Το ζώδιό σου το δείχνει

 

Εσύ ερωτεύεσαι εύκολα και συχνά ή σπανίως και δύσκολα;

Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους, όμως για κάποιους είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση απ’ ό,τι για άλλους!

Ακόμα και στον κύκλο των φίλων σου, θα έχεις συναντήσει άτομα που έχουν ερωτευτεί πολλές φορές και άλλους που μένουν «κολλημένοι» για χρόνια στο ίδιο άτομο.

υτό συμβαίνει επειδή, ναι μεν κανείς δεν μπορεί να γλυτώσει από τα βέλη του φτερωτού θεού, μόνο που για κάποιους ο έρωτας αποτελεί μια πρόσκαιρη πηγή συγκίνησης και ζωτικής εγρήγορσης, ενώ για άλλους μια βαθιά συναισθηματική διαδικασία που θέλουν να την εξελίξουν σε κάτι ακόμα πιο σημαντικό.

Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια τείνουν να ερωτεύονται κάθε τρεις και λίγο και ποια είναι εκείνα που παίρνουν τον έρωτα πολύ σοβαρά:

 

Πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα – Το ζώδιό σου το δείχνει

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ερωτεύεται δυνατά, αλλά αν δεν του δώσεις αυτά ακριβώς που θέλει, όταν τα θέλει, θα βαρεθεί πολύ εύκολα μέσα στη σχέση, κυρίως λόγω της ανυπομονησίας του. Δεν του αρέσουν οι σχέσεις που λιμνάζουν ή κυλάνε αργά. Με άλλα λόγια, αν δεν τον παρασύρει ένας ρομαντικός ανεμοστρόβιλος από την αρχή, η κάθε προσέγγιση είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Όταν οι, παρορμητικές ανάγκες του Κριού δεν ικανοποιούνται και μάλιστα γρήγορα, θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου. Θα τον νοιάξει; Όχι. Διότι, θα είναι απασχολημένος σε μια άλλη περιπέτεια, με κάποιο άτομο που θα τον ενθουσιάσει για… λίγο, πριν έρθει η σειρά του για να εγκαταλειφθεί από τον Κριό. Γενικά, δεν είναι ο τύπος που θα καθίσει να αναλύσει το τι και πως. Απλώς θα προχωρήσει παρακάτω, βασισμένος στο ένστικτο και τον ενθουσιασμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που προσκολλώνται σε κάποιον, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσει στην αρχή. Είναι ένας πιστός οπαδός της αργής και σταθερής ανίχνευσης στην αληθινή αγάπη. Οπότε, ανεξάρτητα από το πόσον καιρό ισχύει η σχέση σας, είναι πάντα πρόθυμος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει ο έρωτας σας.

Θέλει να σε γοητεύσει, να σε κάνει να τον/την ερωτευτείς και να σου αποδείξει ότι είναι το καλύτερο ταίρι για σένα. Πριν καλά-καλά το καταλάβεις, θα είναι ένα μόνιμο κομμάτι της ζωής σου. Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά με την παραδοσιακή έννοια, όμως αναμφισβήτητα εμπλέκεται συναισθηματικά σε μια σχέση, από πολύ νωρίς. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ δύσκολο σε έναν Ταύρο να ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει τη σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος ταλαντεύεται διαρκώς ανάμεσα σε ετερόκλητες καταστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεται αποκλειστικά και διαρκώς μαζί σου τη μια στιγμή, και την επόμενη να του έχεις τελειώσει για πάντα. Και από τη στιγμή που τα αισθήματά του για σένα έχουν ξεθωριάσει, συνήθως εξαφανίζονται για πάντα. Αυτό το ζώδιο ενδιαφέρεται περισσότερο για περιστασιακές, φευγαλέες γνωριμίες παρά για μακροχρόνιες σχέσεις. Οπότε να περιμένεις ότι, ενώ είναι μαζί σου, η προσοχή του πάντα θα αποσπάται και κάπου αλλού.

  Ποιο φαγητό ταιριάζει σε κάθε ζώδιο ΖΩΔΙΑ

Δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, όταν η σχέση γίνει περίπλοκη ως προς τις απαιτήσεις της, με συνέπεια όχι μόνο να βαριέται εύκολα στις σχέσεις, αλλά να το προτιμά έτσι. Σχέσεις απροβλημάτιστες, ξεκάθαρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς «σοβαρές» προοπτικές και απαιτήσεις είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν Δίδυμο, αφού, όταν χάσει το ενδιαφέρον του, μπορεί απλώς να πάει στον επόμενο σύντροφο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι πάντα ψάχνουν για το πρόσωπο που θα τους αγαπά για πάντα, ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν το συνειδητοποιούν. Βέβαια, ενώ αποκτά εύκολα οικειότητα με τους ανθρώπους, ο Καρκίνος δεν ερωτεύεται γρήγορα. Θα του ήταν πολύ δύσκολο να τα ρισκάρει όλα για ένα πρόσωπο από την αρχή της γνωριμίας τους. Από τη στιγμή όμως που θα αποφασίσει ότι είναι μαζί σου, θα θέλει να μείνετε μαζί για πάντα. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που δεν μπορεί να δει το μέλλον του χωρίς το ταίρι του. Αυτός είναι ο λόγος που, αν πληγωθεί συναισθηματικά, θα του πάρει μήνες ή ακόμα και χρόνια να ξεπεράσει το άτομο που τον πλήγωσε.

Έχει πολλή αγάπη να δώσει και αντί να κατηγορεί τον εαυτό του για αποτυχημένες προσπάθειες στο να βρει την αληθινή αγάπη, χρησιμοποιεί το παρελθόν ως έναν τρόπο για να μαθαίνει από τα λάθη του και να προσπαθήσει ξανά.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται σε σχέση, ειδικά επειδή αυτό σημαίνει ότι περνάει όλον το χρόνο του με κάποιον που πραγματικά αγαπά και νοιάζεται. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις του πρέπει να δίνουν τροφή στην πύρινη, γεμάτη πάθος ψυχή του, ώστε να επενδύσει πλήρως. Δεν βαριέται εύκολα, αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι είσαι συνεχώς αφοσιωμένος/η σε αυτήν την σχέση, όπως είναι και ο ίδιος. Δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος για να «ξενερώσεις» έναν Λέοντα από το να είσαι ανταγωνιστικός μαζί του ή να μην μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό του.

Εάν αρχίσει να αισθάνεται αγνοημένος ή ότι έρχεται δεύτερος στις προτεραιότητές σου, το ενδιαφέρον του θα αρχίσει να ατονεί. Είναι επίσης πιθανό ν’ αρχίσει να ψάχνει για κάποιο άλλο άτομο που θα τον ελευθερώσει από τη βαρεμάρα, πριν ακόμα χωρίσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δεν είναι από τα ζώδια που προσκολλώνται. Αν θέλεις να μάθεις αν τα πράγματα πάνε καλά μαζί του, πρέπει να προσέξεις τις πράξεις του. Είναι το είδος του εραστή «Μην μου το λες, δείξε μου», οπότε, όταν δεις ότι νοιάζεται για σένα και απελευθερώνεται ο αισθησιασμός του, θα καταλάβεις ότι όλα κυλάνε αρμονικά. Αν τα πράγματα ξεφύγουν και αρχίσει να βαριέται, θα το μάθεις μόνον αφού έχει συμβεί.

  Ζώδια: Η χειρότερη πρόταση γάμου ανάλογα με το ζώδιό σου

Όταν βαρεθεί θα εξαφανιστεί τόσο γρήγορα από τη ζωή σου που θα νιώσεις σαν να έφαγες χαστούκι. Ίσως να μην βαριέται τόσο εύκολα όσο άλλα ζώδια, αλλά σίγουρα προτιμάει τη μοναξιά από το να είναι με κάποιον/α που δεν του προσφέρει ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές στιγμές.

 

Πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα – Το ζώδιό σου το δείχνει

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι στα καλύτερά του όταν ερωτεύεται, μέχρι και… 5 φορές την εβδομάδα! Παρόλο που δυσκολεύεται πολύ στα θέματα δέσμευσης, εντούτοις απολαμβάνει όλα τα όμορφα πράγματα που απορρέουν από το να έχεις ερωτικό δεσμό με ένα άτομο. Αν ένας Ζυγός δεν βρίσκεται σε διαρκή ερωτική εγρήγορση και δεν νιώθει φουλ ερωτευμένος κάθε μέρα, γρήγορα θα βαρεθεί. Παράλληλα, βέβαια, είναι ένας πολύ ανεξάρτητος σύντροφος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θέλει να του βάζεις περιορισμούς.

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του είναι να βρίσκεται μέσα σε μια σχέση που δεν του δημιουργεί πλέον ερωτικό ενδιαφέρον. Ο Ζυγός μπορεί σίγουρα να έχει μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι επίσης συχνό φαινόμενο να είναι ερωτευμένος με… τον έρωτα και όχι με ένα πραγματικό άτομο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αληθινή αγάπη δεν είναι κάτι που θα συμβεί εύκολα σε έναν Σκορπιό, αλλά όχι επειδή ο ίδιος δεν προσπαθεί. Ίσως θα χρειαστεί «να φιλήσει πολλούς βατράχους», αλλά καλό θα ήταν να καταβάλει περισσότερο κόπο από τα άλλα ζώδια, παρά να μην δοκιμάσει καθόλου. Παρόλο που η μυστηριώδης φύση του είναι πιθανό να τον δυσκολεύει να ανοιχτεί, έχει την τάση να αισθάνεται ότι είναι απαραίτητο να αποκτήσει οικειότητα με τον καθένα. Επειδή λοιπόν δένεται πολύ γρήγορα, είναι εύκολο να πληγωθεί ερωτικά από κάποιον/α που δεν το άξιζε καν.

Επιπλέον, έχει τη συνήθεια να προσπαθεί να μετατρέψει τους περιστασιακούς συντρόφους σε κάτι περισσότερο και να αναστατώνεται πολύ όταν αυτό δεν πετυχαίνει. Μια ιδιαίτερα ισχυρή έλξη για κάποιο πρόσωπο που ασκεί συναισθηματική επιρροή στον Σκορπιό, μπορεί να εξαλείψει εντελώς την κοινή λογική του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να πέσει εύκολα στα δίχτυα του έρωτα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα δώσει τέλος σε μια σχέση, εάν και όταν βαρεθεί. Έχει ανάγκη από αυτό το εκστατικό, ενθουσιώδες συναίσθημα, που του τριβελίζει σώμα και μυαλό όταν είναι συνέχεια με κάποιον. Από τη στιγμή που αυτό το συναίσθημα θα χαθεί, θα χαθεί και ο Τοξότης.

Ο λόγος που βαριέται εύκολα στις σχέσεις είναι επειδή εκτιμά ιδιαίτερα την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Ο χειρότερος φόβος του είναι να αισθάνεται περιορισμένος, οπότε από τη στιγμή που θα νιώσει ότι του συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι έτοιμος για… αναχώρηση. Όταν είναι με κάποιον/α, θέλει να ζει μαζί του την περιπέτεια διαρκώς, κάτι που μπορεί να ακούγεται αδύνατο να το καταφέρει ένας υποψήφιος σύντροφος. Για τον Τοξότη όμως, αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι μόνο ένα, αλλά ένας μεγάλος αριθμός που θα παρελάσει από τη ζωή του, ο ένας μετά τον άλλον.

  Μεταμφιέσεις με βάση το ζώδιό σας!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αποκαλύπτεις κάθε πτυχή του εαυτού σου σε ένα άτομο που μόλις γνώρισες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις υπομονή, πριν εγκαταλείψεις κάποιον. Είναι ο τύπος που δεν βαριέται εύκολα γιατί ξέρει ότι μια νέα σχέση είναι μια μαθησιακή διαδικασία που απαιτεί δουλειά.

Μόλις αισθανθεί άνετα μέσα στη σχέση, τότε θα αφεθεί και αυτό σημαίνει ότι σε έχει ερωτευτεί. Θα βαρεθεί μόνο αν διαπιστώσει ότι χάνει το χρόνο του μαζί σου ή ότι δεν έχετε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά ή ενδιαφέροντα. Πάντως, ακόμα και όταν είναι ερωτευμένος, δεν είναι προσκολλημένος, αλλά εκτιμά μια σταθερή σχέση με πολλή αγάπη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα είδος «ρομπότ» στον τομέα των σχέσεων. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος αν υπάρχουν βαθύτερα συναισθήματα κάτω από την επιφάνεια, αφού, τη στιγμή που έχεις σιγουρευτεί ότι τα πράγματα πάνε καλά, εκείνος τα τελειώνει. Είναι ένα ζώδιο που βαριέται πολύ εύκολα στις σχέσεις και γι’ αυτό μπορεί να τις διαλύσει ξαφνικά και από το πουθενά. Πρέπει να υπάρχει μια πολύ δυνατή συναισθηματική σύνδεση με κάποιον/α για να θελήσει να μείνει μαζί του σε μια μακρόχρονη σχέση. Δεν λέμε ότι αυτό είναι αδύνατον, αλλά σίγουρα δεν του συμβαίνει συχνά.

Ο Υδροχόος μπορεί να συνεχίσει να έχει φυσική επαφή με κάποιον με τον οποίο βαριέται. Όμως, από τη στιγμή που θα του τελειώσεις… εντελώς, αυτό ήταν!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ένα είδος αινίγματος όταν μιλάμε για συναισθηματικό δέσιμο. Όταν ο Ιχθύς βρει κάποιον/α που του αρέσει πραγματικά, κατακλύζεται από έναν ρομαντισμό που θέλει να διαρκέσει για πάντα. Τόσο πολύ, που μπορεί να μετατραπεί σε ένα προσκολλημένο, εξαρτώμενο άτομο το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τον εραστή ή την ερωμένη του. Αυτού του είδους η στοργή για τον/την σύντροφό του είναι ακόμα δυνατότερη όταν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Αλλά επειδή το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, δεν είναι καθόλου απίθανο ο Ιχθύς να είναι εκείνος που θα απομακρυνθεί από αυτόν τον σύνδεσμο.

Η διάθεση του Ιχθύ μπορεί να είναι «πότε ζέστη πότε κρύο», οπότε δεν είναι ασυνήθιστο να είναι τόσο πολύ ερωτευμένος/η τη μια στιγμή και την άλλη να αναρωτιέται πώς έγινε και ερωτεύτηκε τόσο γρήγορα τον άνθρωπο που είναι μαζί. Με άλλα λόγια, όταν η σχέση είναι τοξική χάνει τελικά το ενδιαφέρον του, ενώ μέσα σε μια υγιή σχέση αποκτάει ζωντάνια και όρεξη για ζωή.

 

Πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα – Το ζώδιό σου το δείχνει

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *