Έγιναν πρόσφατα μανούλες: 10 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τα μωράκια τους μέσα στο 2021

Έγιναν πρόσφατα μανούλες

Έγιναν πρόσφατα μανούλες

10 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τα μωράκια τους μέσα στο 2021

 

Η απόκτηση ενός παιδιού αποτελεί σταθμό στη ζωή μιας γυναίκας.

 

Έχει σημαντικότατη επίδραση στην προσωπική της εξέλιξη και επιφέρει τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά της, σε πρακτικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

Της: Έπη Τρίμη

 

Το καλύτερο γιατρικό στον κόσμο είναι η αγκαλιά της μαμάς και μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει τρόπος να είσαι τέλεια μητέρα, αλλά υπάρχουν δισεκατομμύρια τρόποι να είσαι καλή.

Ας δούμε ποιες διάσημες έφεραν στον κόσμο το παιδί τους.

 

Έγιναν πρόσφατα μανούλες: 10 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τα μωράκια τους μέσα στο 2021

 

1. Μαρία Ηλιάκη

Η 43χρονη παρουσιάστρια στις 31 Μαΐου του 2021 έγινε για πρώτη φορά μητέρα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη! Από τα Χριστούγεννα η Μαρία μετακόμισε στη Ζυρίχη, εκεί όπου μένει μόνιμα ο αγαπημένος της, ο οποίος είναι γυναικολόγος και εργάζεται σε κλινική εκεί.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον τοκετό της στην Ζυρίχη και τα συναισθήματα που βίωσε τις πρώτες ώρες που ετοιμαζόταν να γεννήσει.

«Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός όποτε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου, ο χειρούργος, η μαία, ο αναισθησιολόγος.

Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου καταλάβαιναν ότι με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο ήταν πολύ ψύχραιμος κατά την διάρκεια της διαδικασίας», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε πως ένιωσε την πρώτη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της, το παιδί της.«Δεν πολυκαταλαβαίνεις τι σου συμβαίνει την στιγμή που σου το φέρνουν. Στην αρχή σοκάρεσαι, λες «αυτό από πού βγήκε τώρα;». Θέλεις λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι είναι δικό σου, ότι το μεγάλωνες μέσα σου εννέα μήνες. Ήμουν σε μία σύγχυση».

Έγιναν πρόσφατα μανούλες

 

2. Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού έγινε για τέταρτη φορά μητέρα σε ηλικία 50 ετών και απέκτησε τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, τον Παναγιώτη – Αντώνη Κικίλια. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 μετά από έναν δύσκολο και πολύωρο τοκετό.

  Λαρισαίος: Ο άνδρας που έγινε viral τραγουδώντας με μια αρκούδα

«Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεώ τέλος καλό, όλα καλά», είχε δηλώσει η ίδια χαρακτηριστικά.

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο χειρουργείο που έκανε η κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου στην Αμερική.

«Έχω βιώσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτή η χρονιά που μας πέρασε ήταν για μένα η πιο δύσκολη απ’ όλες. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκριθεί με τα θέματα υγείας. Ήταν μια χρονιά με πολλά απρόοπτα περιστατικά στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Η μητέρα μου πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας και παρέμεινε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο, όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα έβγαινε νικήτρια.

Ήμουν έγκυος τριών μηνών όταν έπρεπε να ταξιδέψω στην Αμερική με πολύ μεγάλο ρίσκο, για να βρεθώ δίπλα στη μεγάλη μου κόρη, την Αμαλία. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα τηλέφωνο που χτυπάει και σου λένε από την άλλη γραμμή πως το παιδί σου, που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Γης, είχε ένα σοβαρό τροχαίο και μπαίνει για επέμβαση ενώ εσύ βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Θυμάμαι πως άκουσα τη φωνή της για ένα λεπτό πριν μπει στο χειρουργείο και μετά λιποθύμησα. Ως γονιός όμως έχεις ευθύνη και η ευθύνη είναι καταλυτική απέναντι στον φόβο».

Χριστίνα Μπόμπα

 

3. Χριστίνα Μπόμπα

Την πιο όμορφη φάση της ζωής τους βιώνουν το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η σύζυγος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, τα οποία όπως είναι αναμενόμενο έχουν ξετρελάνει το ζευγάρι.

Μάλιστα, πολλές φόρες το ζευγάρι μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα ,με τις μικρές του πριγκίπισσες, που πλέον αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Έγιναν πρόσφατα μανούλες

 

4. Αθηνά Οικονομάκου

«Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έφεραν τον Ιούνιο στον κόσμο, στη ΓΑΙΑ, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τη βοήθεια του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, Θεόδωρος Λιακάκος, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαστολόγος», έγραφε η ανακοίνωση.Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κορούλα της πριν από περίπου έναν μήνα και η μικρή ήδη της έχει πάρει το μυαλό! Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Οικονομάκου, η νεογέννητη πρόκειται να πάρει το όνομα Sienna.

  Δισεκατομμυριούχος αναπολεί την εποχή που ήταν φτωχός και ευτυχισμένος

Έναν μήνα μετά τη γέννηση της Sienna, η ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων αποφάσισε να επιστρέψει στη δουλειά της, στο κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι, μετά από καιρό.

«Παιδιά πόσο συγκινημένη είμαι επιτέλους, μετά από πόσο καιρό επιστρέφω στο γραφειάκι», είπε η Αθηνά Οικονομάκου φανερά ενθουσιασμένη στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

 

5.Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφος της ζωής του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ , αφού έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά μέσα στον Ιούλιο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Άκης Πετρετζίκης με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πότε δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης έχοντας στην αγκαλιά του, τον νεογέννητο γιο του.

 

Έγιναν πρόσφατα μανούλες: 10 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τα μωράκια τους μέσα στο 2021

Έγιναν πρόσφατα μανούλες

 

6.Βαλεντίνη Ράντη

Η γνωστή δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τον Μάιο πως γέννησε πρόωρα το μωράκι της και χρειάστηκε την συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ για να την διευκολύνουν με την κυκλοφορία στους δρόμους με σκοπό να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο μαιευτήριο.

Μάλιστα η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό της.

Βαλεντίνη Ράντη

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook: «Η μπέμπα μας αποφάσισε πως θέλει να έρθει νωρίτερα στον κόσμο, για την ακρίβεια πολύ νωρίτερα. Όλα πήγαν καλά και ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό τον γιατρό μου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΑΒΒΟΥΡΑΣ και την ομάδα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ομάδα ΔΙΑΣ 102-1 για την πολύτιμη βοήθεια τους «άνοιξαν το δρόμο» για το πιο όμορφο ταξίδι στη ζωή μας».

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

 

7.Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Το γνωστό μοντέλο, το οποίο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο κύκλο του Survivor, έφερε στον κόσμο σήμερα ένα αγοράκι, που αποτελεί καρπό του ερωτά της με τον Αντώνη Γαλάτη.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ήταν αυτή που γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού κοινοποίησε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατάει το χεράκι του μικρού της πρίγκιπα.

  Καθαρίστρια παραιτείται μετά από 35 χρόνια και «πετσοκόβει» την αφεντικίνα της με ένα viral σημείωμα

Έγιναν πρόσφατα μανούλες

«Καλώς ήρθες στον κόσμο μικρέ», έγραψε η γλυκιά μανούλα στην φωτογραφία που κοινοποίησε.

 

Έγιναν πρόσφατα μανούλες: 10 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τα μωράκια τους μέσα στο 2021

Κωνσταντίνα Κομμάτα

 

8. Κωνσταντίνα Κομμάτα

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα γέννησε στις 19 Μαΐου ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «19.5.21! Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου… το πιο ευλογημένο… Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου, τον γιατρό μου, Γεώργιο Κλάδο για την καθοδήγηση του και τον υπέροχο τοκετό που μου χάρισε.. Την πιο μοναδική και όμορφη στιγμή της ζωής μου… όπως ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για τις γεμάτες αγάπη ευχές σας», ήταν η πρώτη της ανάρτηση.

Έγιναν πρόσφατα μανούλες

 

9. Όλγα Φαρμάκη

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Όλγα Φαρμάκη αφού στις 27/01 ήρθε στη ζωή το πρώτο της μωράκι, καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Μαντόπουλο. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και επιχειρηματίας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η κόρη της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου θα πάρει το όνομα Μαρέττα. Το ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να κάνει μαζί τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της κόρης του.

 

10. Βασιλική Μιλλούση

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Βασιλική Μιλλούση. «3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της 👶 !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!

Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη !», είχε γράψει η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση.

 

Έγιναν πρόσφατα μανούλες: 10 διάσημες Ελληνίδες που γέννησαν τα μωράκια τους μέσα στο 2021

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *