Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου 2021 και οι Προβλέψεις μας

Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου 2021 και οι Προβλέψεις μας

Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου 2021 και οι Προβλέψεις μας

Στις 30 Αυγούστου 2021, ο Ερμής , ο πλανήτης που σχετίζεται με την σκέψη, την επικοινωνία, την εκπαίδευση, αλλά και με τα πρώτα χρόνια της ζωής μας , περνάει στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό.

 

Θα παραμείνει στον Ζυγό μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2021, καθώς στις 26/9 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, από την 25η μοίρα.

Ο Ερμής στον Ζυγό χαρίζει μια ωραία φωνή, γίνεται καλλιτέχνης αλλά και δίκαιος, προσπαθεί δηλαδή να διατηρήσει τις ισορροπίες. Έτσι μπορεί και να χάνει το δίκιο του, καθώς δεν υπερασπίζεται τον εαυτό σου, όσο πρέπει και μπαίνει στη θέση του άλλου.

Είναι βέβαια ικανός στο να βρει τα σωστά επιχειρήματα και αριστεύει σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την απονομή δικαιοσύνης και κοινωνικά θέματα. Στην καθημερινότητα ο Ερμής στο Ζυγό δίνει μια αναποφασιστικότητα και ένα άτομο που δεν λέει πάντα την αλήθεια, γιατί δεν του αρέσουν οι συγκρούσεις.

Όμως είναι αρεστός στο αντίθετο φύλο και ίσως είναι και ο καρδιοκατακτητής, βέβαια εάν συνηγορεί και ο γενέθλιος χάρτης.

Σε θέματα επαγγελματικά ο Ερμής στον Ζυγό δίνει πολλές φιλίες, κοινωνικά ανοίγματα και δυνατότητα επιτυχίας μέσα από δυνατές συμμαχίες και ένα διπλωματικό μυαλό.

Τώρα και μεχρι τις 26/9 που θα κινηθεί σε ορθή φορά, θα δώσει ώθηση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις , αποτυπώνοντας την μορφή, εικόνα των σχέσεων μας και έτσι θα μπορέσουμε κατά την ανάδρομη πορεία του, να επανασυνδεθούμε με τα θέλω μας και να αξιολογήσουμε τις αναμενόμενες επιστροφές αλλά και αποφάσεις.

Στις 5/9 ο Ερμής από τον Ζυγό θα συναντήσει στην θετική όψη του τριγώνου, τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο και θα βοηθήσει στη λύση προβλημάτων, καθώς και στη λήψη αποφάσεων. Σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ευνοούνται. Φιλικές σχέσεις σταθεροποιούνται.

  Μάιος 2023: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, οι γεννημένοι του α δεκαημέρου, και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 7η μοίρα. Στις 21/9 ο Ερμής από τον Ζυγό θα συναντήσει στη θετική όψη του τριγώνου τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο, ευνοούνται οι φιλικές σχέσεις, δημόσιες συγκεντρώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και τα ταξίδια. Επαφές με άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέρονται. Συζητήσεις γύρω από νέα εγχειρήματα και σπουδές ευνοούνται.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, οι γεννημένοι γύρω από την 23η μοίρα.

Στις 22/9 ο Ερμής από τον Ζυγό θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στη πιεστική όψη του τετραγώνου και περιμένουμε να μας κατακλύσει εμμονή, με αποτέλεσμα να χάνουμε το χρόνο μας σε άσκοπες, ίσως και καταστροφικές σκέψεις. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε άτομα που μας χειραγωγούν.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 24η μοίρα.

 

Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου 2021 και οι Προβλέψεις μας

 

Κριός

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση σε προσωπικούς διαλόγους και βελτίωση σταθερών σχέσεων και συνεργασιών. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

 

Ταύρος

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση στην εργασιακή σας ζωή και βελτιώνει τις σχέσεις με τους συναδέλφους, και τους ανωτέρους σας. Αναζητάτε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας.

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση στην ερωτική σας κατάσταση, και θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκέδαση. Δώστε ώθηση σε επιχειρηματικά σχέδια.

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση στην καριέρα σας και θα έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα που στηρίζουν τις ενέργειες σας. Αποφύγετε τα πρόσωπα που σας χειραγωγούν συναισθηματικά.

  Ο φόβος των πρώτων ραντεβού! Το κάθε ζώδιο έχει… τον δικό του!

 

Λέων

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση σε θέματα σπουδών, μετακινήσεις, και ταξιδάκια αναψυχής. Επίσης επαφές μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται. Ο έρωτας εκφράζεται με μηνύματα.

 

Παρθένος

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση σε θέματα εύρεσης εργασίας, και σας απασχολούν κυρίως τα οικονομικά σας. Μπορείτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Η ερωτική σας ζωή είναι σε προτεραιότητα.

 

Ζυγός

Ο Ερμής στο ζώδιο σας δίνει ώθηση σε κοινωνικές επαφές, γίνονται νέες γνωριμίες, αλλά και διευκόλυνση σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Προσοχή σε οικογενειακές προστριβές.

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση σε μυστικές σχέσεις, και η ερωτική σας ζωή θα έχει το ενδιαφέρον της. Εξομολογήσεις αλλά και κρυφές συμφωνίες. Στήριξη από κρυφούς πόρους.

 

Τοξότης
Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση σε φιλικές σχέσεις και μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο επαφών που στηρίζει σε νέα επαγγελματικά σχέδια . Γίνεστε ακόμα πιο δημοφιλής.

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση σε οικογενειακά ζητήματα και θα συζητήσετε μια πιθανή μετακόμιση, αλλαγή κατοικίας και πιθανή δέσμευση. Προσοχή σε παρασκηνιακές ενέργειες.

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση σε επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, νομικά ζητήματα και αναζητάτε ένα νέο νόημα στη ζώη σας. Ταξίδια μακρινά ευνούνται, καθώς και σχέσεις από απόσταση.

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Ζυγό δίνει ώθηση σε οικονομικά ζητήματα, θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε οφειλές, δάνεια και περιουσιακά αποκτήματα που μοιράζεστε με τρίτους. Διαπραγματεύσεις και σε ερωτικά ζητήματα αναμένονται.

 

oroskopos.gr

yousay.gr

eikones.top

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *