Ζώδια: Το Φινάλε του Αυγούστου 2021, by MagicF’Ariel..!

Ζώδια: Το Φινάλε του Αυγούστου 2021, by MagicF’Ariel..!

Ζώδια: Το Φινάλε του Αυγούστου 2021, by MagicF’Ariel..!

 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, αποφάσισα να γράψω κάτι παραπάνω, έτσι επειδή με υπομένετε τόσο καιρό!

Το καλύτερο για το τέλος, μιας που ο Ερμής βρίσκεται σε μια παραζάλη, μια με τον Ποσειδώνα, μια με τον Πλούτωνα, ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο να πάει στους Ζυγούς, αντιλαμβάνεστε πως ήδη ζαλίστηκα!

Τα μαντάτα από τη μια είναι απίστευτα χαρωπά, από την άλλη δε λένε και όλη την αλήθεια! Αν είναι όμως να έρθει μια χαρά, να σκάσει ένα χαμόγελο, να προκύψει ένα μαγικό καρδιοχτύπι, ας είναι και έτσι.. Τα αθώα ψεματάκια είναι .. αθώα! Σωστά;

Ο Πλούτωνας ευτυχώς στις 26/08 παρέα με τον Ερμή, φτιάχνουν πολύ όμορφα νέα, τελείως διαφορετικά από τα συνηθισμένα, πρωτότυπα ίσως, που έχουν σκοπό να φτιάξουν κάτι από την αρχή, να ανοίξουν έναν νέο κύκλο, στις ζωές μας, είτε αφορά κάτι το ερωτικό, είτε το επαγγελματικό.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, ευνοεί κυρίως τα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, δηλαδή φέρνει το χρήμα και τον έρωτα στη ζωή τους! Οι λοιποί κάτι ψίχουλα, ας τους αφήσουμε να πιστεύουν έτσι.. γιατί οι Παρθένοι και Τοξότες, φλέγονται πιο πολύ από όλους!

Η διάθεση είναι ακόμα καλοκαιρινή, χαρωπή, αισιόδοξη, κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις, παίρνουμε ένα μάθημα από τις άσχημες και ο στόχος είναι πώς να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Και μετά όλα τα άλλα!

Τελευταία μέρα του Αυγούστου ο Ερμής πάει στον Ζυγό! Φαντάζεστε δυο χαρωπές υπάρξεις σε ένα τόσο χαρωπό ζώδιο;;; Καλώς μας ήρθες Σεπτέμβρη!

φιλάκια..

 

Ζώδια: Το Φινάλε του Αυγούστου 2021, by MagicF’Ariel..!

 

Κριός

Από τη μια θέλετε να αράξετε στο σπιτάκι σας, πριν ξεκινήσει το φθινόπωρο, από την άλλη έχετε μια απίστευτη όρεξη να τρέξετε στα μαγαζιά, να ανακαλύψετε προσφορές, να κάνετε ένα τελευταίο καλοκαιρινό shopping therapy και ότι προκύψει! Γκρινιάζετε βέβαια, γιατί γνωρίζετε πως είναι άκυρες κάποιες αγορές και πως αργότερα θα γκρινιάξετε πιο πολύ, όμως don’t worry, κάποιο μαγικό θα συμβεί και όλα μια χαρά!

Καλό είναι να εστιάσετε σε επαγγελματικά ζητήματα, να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε σε βάθος, να ανακαλύψετε αλήθειες, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το από εδώ και τώρα! Να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, φτιάχνουν ψεματάκια αθώα μεν.. όμως όχι και τόσο! Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, προστάζει να αγαπήσετε, μόνο εκείνους που το αξίζουν!

 

Ταύρος

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει λόγος να σκούζετε, όλα βαίνουν καλώς, από αστρολογικής άποψης! Πάντα κάτι θα σας λείπει, όμως κατά βάθος δε σας λείπει τίποτα! Μια επιθυμία τύπου να μπείτε σε χειμερία νάρκη από εδώ και πέρα θα την έχετε, να όμως που δε θα σας αφήσουν σε ησυχία τα φιλαράκια και οι γνωστοί! Ακόμα και να εξαφανιστείτε, θα σας βρουν, γιατί κουβέντα στην κουβέντα και εσείς θα νιώσετε πιο ωραία και θα λάβετε απαντήσεις από μια εντελώς διαφορετική ματιά!

  Τα ζώδια που αγαπούν την αλλαγή και εκείνα που λατρεύουν τη συνήθεια

Αυτές τις μέρες μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει, απρόβλεπτη πολύ, που σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Προσπαθήστε να μην είστε τόσο αυθόρμητοι, να συγκρατήσετε συναισθήματα που τρομάζουν! Από τις 26/08 και μετά ο Ερμής με τον Πλούτωνα, έχουν σχέδιο μεγάλο! Μια νέα δουλειά; Ένας νέος έρωτας;

 

Δίδυμος

Το φινάλε του Αυγούστου ίσως και να είναι συγκλονιστικό για εσάς! Ή που σας κάνουν μια πρόταση γάμου, ή σας προτείνουν να αναλάβετε ένα νέο project στη δουλειά σας, που θα σας αναβαθμίσει για τα καλά! Η Αφροδίτη από τον Ζυγό κάνει όλη τη «ζημιά» και μονάχοι να είστε, φίλοι και γνωστοί θα σας κάνουν ακόμα και προξενιό! Σας θέλουν ζευγαρωμένους με στάμπα, πώς να το κάνουμε τώρα;

Σε κάθε περίπτωση μιλήστε με την καρδιά σας και πράξτε με αγνές προθέσεις, γιατί μόνο τότε θα σας βγει κάτι καλό! Το ζητούμενο είναι να γουστάρετε με χίλια τις επιλογές σας! Βέβαια, να έχετε στην άκρη του μυαλού σας, πως κάποιος μπορεί να σας πει ένα ψεματάκι, να σας παραπλανήσει, γιατί ο Ερμής μια από εδώ και μια από εκεί, τον βρίσκω λίγο ζαλισμένο! Ας είναι η πρώτη και η τελευταία κουβέντα η δική σας!

 

Καρκίνος

Τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου φροντίστε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με ωραίο τρόπο, να χρησιμοποιήσετε τις σωστές λέξεις τη σωστή στιγμή, για να βγείτε κερδισμένοι! Οτιδήποτε αυθόρμητο μπορεί να σας εξοργίσει και να σας βάλει σε μπελάδες, που μόνο αυτό δε θέλετε! Αρκετοί έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, επιστρέψατε στα άγχη σας, θα δώσετε μια μάχη για ακόμα μια φορά, να το ξέρετε αυτό!

Την ευχάριστη έκπληξη την κάνει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, που βρίσκει έναν μαγικό τρόπο, να σας ξεσηκώσει ερωτικά και να απολαύσετε στιγμές ονειρεμένες με τον σύντροφό σας, στα πολύ ξαφνικά! Love is in the air, οπότε τέτοιες ευκαιρίες ας μη πηγαίνουν χαμένες! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, ίσως να ζήσετε και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, η Αφροδίτη να σας τον σερβίρει έτοιμο στο πιάτο!

 

Λέων

Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε εσείς, Αύγουστος ο μήνας σας από κάθε άποψη, οπότε ακόμα διακοπάρετε έστω και εγκεφαλικά! Όλο το σύμπαν είναι με το μέρος σας, οπότε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας θα το πετύχετε με μεγάλη ευκολία! Καλά, μη φαντάζεστε δράκους, μιλάμε για τα απλά θνητά, καθημερινά πράγματα! Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, είναι η αιτία που έχετε ρίξει νερό στο κρασί σας, που προσπερνάτε ανάλαφρα θέματα ή συμπεριφορές που σας ενοχλούν, οπότε γιατί όχι να μην αγαπήσετε με το ταίρι σας ξανά;

Όπως και να έχει, φροντίστε με πράξεις να δείξετε το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας και να αφήσετε τις φλυαρίες, γιατί κουβέντα στην κουβέντα, τσουπ και το διαμάντι και άντε μετά να το σώσετε! Να σηκώνετε το τηλέφωνο, γιατί παίζει πολύ μια νέα επαγγελματική πρόταση! Δε ξέρετε ποτέ το τι και το πώς!

 

  Χωρίσατε και θέλετε επανασύνδεση; Αν ξέρετε το ζώδιο, εδώ είναι η λύση!

Παρθένος

Η πιο ερωτική εβδομάδα του καλοκαιριού και λίγα λέω! Ίσως να το νιώθετε ήδη, φλέγεστε μέρες τώρα και έχετε και θετική ενέργεια, να κάνετε και όμορφες σκέψεις, για να δέσει το γλυκό! Οι δεσμευμένοι της παρέας γνωρίζετε πολύ καλά το πώς πρέπει να πράξετε, προκειμένου να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας!

Εννοείται πως εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα, σε κάθε περίπτωση! Οι ελεύθεροι μπαίνετε στο παιχνίδι του έρωτα, δίχως κανέναν δισταγμό και αν ξεπεράσετε τα ταμπού σας, το σύμπαν υπόσχεται κάθε νύχτα και καλύτερη! Το ζητούμενο είναι να προκαλέσετε και να βιώσετε τα γεγονότα μέχρι τέλους! Κάποιος μένει και κάποιος φεύγει, αλλά έτσι δεν είναι οι καλοκαιρινοί οι έρωτες; Αποφύγετε τις εντάσεις στη δουλειά, ο στόχος είναι να αυξήσετε το εισόδημά σας και όχι να σας απολύσουν! Πειθαρχία λέμε..

 

Ζώδια: Το Φινάλε του Αυγούστου 2021, by MagicF’Ariel..!

 

Ζυγός

Σας παίρνουν λίγο από τα μούτρα στη δουλειά και αυτό σας ενοχλεί πολύ, γιατί έχετε δώσει ψυχή και σώμα γενικότερα! Καλά μη τρελαίνεστε μπόρα είναι θα περάσει, άλλωστε το αύριο είναι πολύ άγνωστο για όλους μας. Φροντίστε να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συνεργάτες σας, προτιμότερο είναι να σας ζηλεύουν, παρά να σας λυπούνται, δε λέτε; Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ίσως να σκέφτεστε να παντρευτείτε.

Να κλείσετε ημερομηνία γάμου! Ευχάριστο νέο για εσάς, όχι και τόσο για κάποιους άλλους! Καλά δε πέφτετε και από τα σύννεφα, οπότε τις μέρες αυτές που θα πέσουν οι μάσκες, μήπως να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως; Ωραία αφορμή για εκείνο το ξεκαθάρισμα! Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια που πληγώνουν και εννοείται πως κρατάτε μικρό καλάθι σε μαντάτα που δεν υφίστανται καν! Το νου σας..

 

Σκορπιός

Από όλα τα καλά έχει το φινάλε του Αυγούστου! Όσοι έχετε τη δυνατότητα να παρατείνετε τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές, θα το κάνετε και ας είναι άκρως οικογενειακή η φάση! Μαζεύεστε κόσμος και κοσμάκης, γεγονός που σας αναστατώνει ευχάριστα! Εντάξει κάποια ψεματάκια θα τα ακούσετε, καλό είναι να τα προσπεράσετε, γιατί τσάμπα ο κόπος!

Ερωτικά το έχετε, το σύμπαν σας θέλει φλογερούς και παθιασμένους, το θέμα είναι πως είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, εσείς θα χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα και να επιμείνετε στην περίπτωση που φάτε πόρτα! Σίγουρα κάποια ζαβολιά σας, έχει εξοργίσει κάποιον! Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, από αλλού το περιμένετε και από αλλού σας έρχεται, οπότε δε προλαβαίνει να πτοηθεί το ηθικό σας! Αποφύγετε τις εντάσεις στη δουλειά, οργανωθείτε για «μεθαύριο»!

 

Τοξότης

Τελειώνει ο Αύγουστος με τις καλύτερες προδιαγραφές, τα νέα είναι τόσο ευχάριστα, ούτε στο όνειρό σας! Είναι μέρες που τακτοποιείτε τις εκκρεμότητές σας, φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας και παίρνετε μεγάλη ανάσα! Η μαγική σας η νεράιδα είναι δίπλα σας, σας βοηθά και φέρνει στο δρόμο σας, πρόσωπα που σας αγαπούν και θέλουν να σας ξελασπώσουν στο πι και φι!

Φροντίστε να ξεπεράσετε τα άγχη σας, είναι πολύ δημιουργικές οι μέρες αυτές, οπότε ή που δείχνετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις και μερικά χρήματα παραπάνω, ή γκρινιάζετε και στραβώνει το κλίμα μια και έξω! Φουλ ερωτικές οι μέρες αυτές, η Αφροδίτη από τον Ζυγό, σας θέλει γατούλες! Προτιμάτε τις αγκαλιές και τα χάδια και πολύ ντάντεμα. Για φτιάξτε κατάσταση εκεί δα πέρα..

  Τα κόλπα των 12 αντρών του ζωδιακού για να κατακτήσουν μια γυναίκα

 

Αιγόκερως

Μη ξαφνιάζεστε αν κάποιοι μιλούν πίσω από την πλάτη σας! Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Ο καθένας με τον πόνο του και εσείς με τις χαρές σας, που καλά θα κάνετε να μη τις λέτε από εδώ και από εκεί! Το σύμπαν είναι με το μέρος σας, κυρίως ο Πλούτωνας, οπότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, αντιθέτως έχετε να ελπίζετε σε πολλά καλά! Ο Ερμής φέρνει μαντάτα στο διάβα σας πολύ ευχάριστα, που αφορούν τα ερωτικά σας και τα οικονομικά σας!

Ερωτικά κάντε το πρώτο βήμα εσείς και προσμένετε υπομονετικά για την ανταπόκριση! Μπορεί να μην είναι άμεση, μη τρελαθείτε, όλα θα γίνουν στον καιρό τους! Να είστε επιφυλακτικοί κυρίως με τις άγνωστες υπάρξεις, όμως όχι αρνητικοί! Δώστε τους λίγο χρόνο, να εμπεδώσουν το συναίσθημα! Ένα τυχερό παιχνίδι κάτι φέρνει..!

 

Υδροχόος

Η αλήθεια είναι πως μια ο Κρόνος και μια η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, δίνουν ρέστα τις μέρες αυτές, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο! Έχετε πάρει διάφορες αποφάσεις που είναι σχετικά τολμηρές, σας τρομάζουν κάπως, αλλά θέλει λίγο θάρρος σε θέματα προσωπικά! Κυρίως σε ερωτικά! Μπορεί να είστε ατρόμητοι σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά σε όλα τα άλλα όχι και τόσο!

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, σας απογειώνει, εμφανίζονται σα τους κομήτες οι αιθέριες υπάρξεις, αρέσετε και το ξέρετε και τα μυαλά πάνω από τα κάγκελα! Για λίγο βέβαια, αφού το χρήμα είναι το μόνο που σας καίει! Αποφύγετε τις σπατάλες και φροντίστε να πληρωθείτε για τις υπηρεσίες σας στην ώρα που πρέπει και όχι να μη το παίξετε large! Απελευθερωτικός ο Αύγουστος στο φινάλε του, επικοινωνιακοί και ξεκάθαροι και ωχ αμαν!

 

Ιχθύες

Ως δια μαγείας λύνονται διάφορες παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους σας και σας φεύγει μεγάλο βάρος! Είναι φιλικό, είναι επαγγελματικό, είναι ακόμα και ερωτικό! Μπαίνει το νερό στο αυλάκι, σα να μη συνέβησαν ποτέ άσχημα πράγματα μεταξύ σας! Εννοείται πως σε κάθε περίπτωση είστε πονηρεμένοι και βρίσκεστε σε ετοιμότητα για το οποιοδήποτε κουλό! Απλά τώρα πια γνωρίζετε! Επιστροφές σε παλιές σχέσεις, όμως υπάρχει προοπτική για κάτι νέο!

Μη βιαστείτε λοιπόν να πέσετε σε κάποια αγκαλιά, μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος πολλά παίζουν! Ίσως και τα καλύτερα να έρχονται! Ο Άρης να ξέρετε σας αφήνει να κάνετε λίγες διακοπές ακόμα, όμως έχει σχέδιο «εξόντωσης» δηλαδή πολλά νεύρα κυρίως στη δουλειά, εντάσεις με τους συναδέλφους σας, παρατράγουδα που εσείς τα προκαλείτε! Το νου σας!

 

Ζώδια: Το Φινάλε του Αυγούστου 2021, by MagicF’Ariel..!

magicfariel

Φωτογραφία από David Mark από το Pixabay

magicfariel.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *