Κιλά διακοπών – Το φρούτο που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς άμεσα !

Κιλά διακοπών

Κιλά διακοπών

Το φρούτο που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς άμεσα

 

Κάποια κιλάκια τα τσιμπήσαμε όλες στις διακοπές, σωστά;

Γεωργία Τζαγκαράκη

 

Από όλα τα φρούτα εποχής που μπορείς να καταναλώνεις καθημερινά, ένα συγκεκριμένο φημίζεται για την τάση του να ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και παράλληλα να μας βοηθά στην απώλεια βάρους, με τους γιατρούς να το βάζουν ψηλά στη λίστα των πιο ωφέλιμων καρπών για την υγεία μας.

Ο λόγος φυσικά για «θαυματουργό» γκρέιπφρουτ, το φρούτο με την υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, το οποίο αποτελεί «κλειδί» στο αδυνάτισμα και προτιμάται ιδιαίτερα τις ημέρες αποτοξίνωσης.

Η βιταμίνη C που μας χαρίζει το γκρέιπφρουτ είναι περίπου ίση με αυτή του πορτοκαλιού και του λεμονιού, ενώ παράλληλα προλαμβάνει τους κινδύνους για καρδιοπάθειες, μειώνει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση.

Το φρούτο αυτό περιέχει ελάχιστες θερμίδες και άφθονο νερό, ενώ παράλληλα μειώνει την αίσθηση πείνας και μας κρατάει χορτάτες για ώρες. Αυτός είναι ο λόγος που το γκρέιπφρουτ κατέχει περίοπτη θέση σε κάθε δίαιτα.

Πρόσθεσε στο διατροφολόγιο σου ένα γκρέιπφρουτ την ημέρα και θα δεις πόσο μεγάλη διαφορά θα δεις στο σώμα, αλλά και την ενέργειά σου.

 

Κιλά διακοπών – Το φρούτο που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς άμεσα !

Κάποια κιλάκια τα τσιμπήσαμε όλες στις διακοπές, σωστά;

 

Χυμός – όνειρο για πρωινό

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στον χυμό πορτοκαλιού σου, χυμό από ένα μεγάλο, ζουμερό κίτρινο ή κόκκινο γκρέιπφρουτ. Συνδύασε με ένα βραστό αυγό και θα είσαι χορτάτη μέχρι το μεσημέρι, χωρίς να δελαστείς για ατασθαλίες που θα σου χαρίσουν εκατοντάδες θερμίδες.

Μην ξεχνάς, το αυγό έχει μόλις 80 θερμίδες!

  4 μυστικά με τα οποία έχασα 27 κιλά χωρίς δίαιτα

 

belikeyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *