Μυστικά ομορφιάς για ένα λαμπερό σώμα!

Μυστικά ομορφιάς για ένα λαμπερό σώμα

Πριν να επισκεφθείς την παραλία, σκεφτείτε την κατάσταση του δέρματος σας, για να μπορείτε να αμυνθείτε και να το προστατεύσετε από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Ναι, γιατί η ζέστη μπορεί να καταστρέψει το δέρμα σας και να δημιουργήσει σκοτεινά σημεία, χρώματα, ρυτίδες και άλλα.

Ευτυχώς για σας, έχουμε κάποιες συμβουλές για το καλοκαίρι. Ποιο κάτω σας παρέχουμε κάποιες συνταγές για να προστατεύσετε με συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος, την περιποίηση των μαλλιών και το μακιγιάζ.

 

Μυστικά ομορφιάς για ένα λαμπερό σώμα

Αφαιρέστε τα Νεκρά Κύτταρα απο το Δέρμα σας

Για να κάνετε απολέπιση και να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας και να εμφανιστεί το υγιές και λαμπερό δέρμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ΖΑΧΑΡΗ. Κάνετε μασάζ με λίγο ζάχαρη και μπορείτε να προσθέσετε και μερικές σταγόνες από λάδι σώματος. Κάνετε κυκλικές κινήσεις για περίπου 5 λεπτά.

Προσοχή οι κινήσεις να είναι απαλές γιατί πρόκειται να υπάρξει πιθανότητα ερεθισμού.

Η ζάχαρη περιέχει γλυκολικό οξύ, το οποίο βοηθά στη διάσπαση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Άλλες πηγές οι οποίες είναι πηγές απολέπισης και βρίσκονται στο ντουλάπι της κουζίνας είναι το αλάτι (ιδανικό για δύσκολες περιοχές όπως πόδια και αγκώνες), μαγειρική σόδα (χρησιμοποιήστε λίγο νερό για να σχηματιστεί μια πάστα) και πλιγούρι βρώμης (μια πιο ήπια επιλογή που απορροφά επίσης λάδι).

Μυστικά ομορφιάς για ένα λαμπερό σώμα!

 

Προσοχή στους Ανοιχτούς Πόρους του Δέρματος

Ένα αυγό είναι το μόνο που χρειάζεται για να ελαχιστοποιήσει ορατά τους πόρους. Ξεχωρίστε και χτυπήστε το ασπράδι του ενός αυγού, στη συνέχεια προσθέστε μερικές σταγόνες χυμού λεμονιού και μια κουταλιά γιαούρτι. Εφαρμόστε τη μάσκα σε κυκλικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο, περιμένετε 10 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε με ένα ζεστό πανί.

  Μεγάλη αλλαγή για τον Κρατερό Κατσούλη: Έχασε 15 κιλά και λέει πώς τα κατάφερε! (εικόνες)

Το λευκό μέρος του αυγού σφίγγει και τονώνει το δέρμα και περιέχουν πρωτεΐνες που απορροφούν την λιπαρότητα. Ο χυμός λεμονιού απαλλάσσεται από τα δυσάρεστα βακτήρια, ενώ το γιαούρτι καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, ώστε να μην μείνει ξηρό.

Η λιπαρότητα και τα καθημερινή κούραση του δέρματος μπορεί να φράξουν τους πόρους, καθιστώντας τους πιο μεγάλους. Επίσης προτείνετε ο καθαρισμός των πόρων με μια συνταγή από ζελατίνη και γάλα.

Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας ζελατίνη με 1,5 κουταλιές της σούπας γάλα και βάλτε τα στο φούρνο μικροκυμάτων για 10 δευτερόλεπτα. Ενώ το μείγμα είναι ακόμη ζεστό, απλώστε το στο πρόσωπό σας όπου οι πόροι εμφανίζονται μεγάλοι. Περιμένετε 15 λεπτά και τραβήξτε προσεκτικά τη λωρίδα.

 

Δώστε Λάμψη στο Πρόσωπο σας

Εάν η λιπαρότητα και τα υπολείμματα από τον ιδρώτα, το αντηλιακό και το σαπούνι αφήνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται θαμπό, δοκιμάστε ένα τόνερ DIY. Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο και 4 κουταλιές της σούπας ροδόνερο σε ένα μπουκάλι και ανακινήστε το.

Εφαρμόστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπό σας με μια βαμβακερή πετσέτα ή ένα ταμπόν (φροντίστε να ανακαινίσετε πρώτα κάθε φορά). Το μηλόξυδο διαλύει απαλά την υπερβολική λιπαρότητα, το νεκρό δέρμα και άλλα συσσωρευτικά προϊόντα. Καταστρέφει επίσης βακτήρια που προκαλούν ακμή και εξισορροπεί το pH του δέρματος.

 

Μυστικά ομορφιάς για ένα λαμπερό σώμα

Προσοχή στα Μάτια σου

Τίποτα δεν καταστρέφει μια λαμπερή καλοκαιρινή εμφάνιση όπως τα πρησμένα, κουρασμένα μάτια. Σας παρέχουμε μια οικονομική συμβουλή για να καταπραύνεται τα μάτια σας. Αυτό δεν είναι άλλο από την πατάτα. Ψύξτε μια πατάτα στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες, κόψτε δύο φέτες απο αυτή και τοποθετήστε μια σε κάθε μάτι.

  Έμεινα χήρος με 2 παιδιά. Τώρα στα 60, η πιτσιρίκα σύντροφός μου με χώρισε μόλις διαγνώστηκα με καρκίνο

Οι πατάτες περιέχουν μια ουσία που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και ένα στυπτικό που μειώνει την πρήξιμο αφαιρώντας νερό από κάτω από τα μάτια. Η δροσερή θερμοκρασία επίσης συστέλλει τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία γύρω από τα μάτια, καθιστώντας το δέρμα ματιά φωτεινό και ελαχιστοποιώντας τους μαύρους κύκλους.

 

Να Προσέχετε το Πρόσωπο Σας

Αντί να προσπαθήσετε να επιτύχετε μια ομοιόμορφη, λαμπερή επιδερμίδα καλύπτοντας το πρόσωπό σας με μακιγιάζ, αφήστε την επιδερμίδα να αναπνεύσει και να πάει φυσικά με μια μάσκα προσώπου DIY. Θα χρειαστείτε μισή ώριμη ντομάτα και ένα κουταλάκι του γλυκού γιαουρτιού. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για να μαζέψετε τον πολτό από την ντομάτα, ανακατέψτε το γιαούρτι και εφαρμόστε στο πρόσωπο.

Αφήστε τη μάσκα πάνω στο πρόσωπο σας για 10 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Η πάστα ντομάτας εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και ελαχιστοποιεί την ερυθρότητα και τον αποχρωματισμό από τις βλάβες όπως από τον ήλιο και τις ουλές ακμής. Απομακρύνει επίσης το νεκρό δέρμα και άλλες ακαθαρσίες για να αναδείξει τη φυσική λάμψη του δέρματος.

 

Μπορείτε με Μπρονζέ

Προστατεύστε το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου με μια λοσιόν που θα παρασκευάσετε στο σπίτι σας. Προτείνετε η παρασκευή ενός εξαιρετικά ισχυρού μαύρου τσαγιού χρησιμοποιώντας δύο έως τέσσερις σακούλες τσαγιού και 100γρ ζεστού νερού. Αφήστε το τσάι να κρυώσει, το βάλτε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκαστείτε σε όλο το δέρμα μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή σκιά.

 

Αγαπήστε το σώμα σας

Για πολλές γυναίκες, η αποτρίχωση είναι ένα βασικό μέρος του καλοκαιριού. Δοκιμάστε μια υπερ-ενυδατική κρέμα ξυρίσματος. Ανακατέψτε μισό φλιτζάνι λάδι (ελαιόλαδο, αμύγδαλο ή ό, τι άλλο έχετε εύκαιρο), ένα μέλι φλιτζάνι μέλι και ένα υγρό σαπούνι περίπου 250γρ. Βάλτε το μέσα σε μια μικρή αντλία για εύκολη εφαρμογή. Το λάδι και το μέλι θα κρατήσουν την επιδερμίδα ενυδατωμένη, και αν τυχαίνει να παραλείψετε τον εαυτό σας, το μέλι έχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες.

  Η «Ψωροκώσταινα»: Μία συγκινητική και αληθινή ιστορία που πρέπει να γνωρίσουν όλοι οι Έλληνες

 

Προστατεύστε τα πόδια σας

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια με μια συνταγή mask foot DIY. Σε ένα μπλέντερ, βάλτε δύο ολόκληρα αγγούρια, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.

Διαχωρίστε το μείγμα σε δύο μεγάλες πλαστικές σακούλες και σύρετε κάθε πόδι σε ένα baggie. Βεβαιωθείτε ότι και τα δύο πόδια καλύπτονται πλήρως με τη μάσκα, κάθονται για πέντε ή 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Το αγγούρι θα αναζωογονήσει ιδρωμένους, κουρασμένους tootsies. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει το δέρμα, ενώ ο χυμός λεμονιού βοηθά να μαλακώσει.

 

trelogaidouri.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *