Τι απέγινε το παλάτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Τι απέγινε το παλάτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Τι απέγινε το παλάτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Τριώροφο οίκημα συνολικής έκτασης 14 στρεμμάτων

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε στις 23 Ιουλίου του 1996 νικημένη από τον καρκίνο στο πάγκρεας. Εικοσιπέντε χρόνια αργότερα και για τους δικούς του λόγους, το παιδί της εξακολουθεί να διαχωρίζει την θέση του, κάνοντας μοναχός του το μνημόσυνο της μητέρας του με δυο καλούς του φίλους και συνεργάτες στο πλάι του.

Ο Γιάννης, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YES, δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα από το δυνατό “χαστούκι” του πατέρα του: Την αποκλήρωσή του.

 

Τι απέγινε το παλάτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

“Αποκληρώνω τον υιό μου Γιάννη…”, είχε γράψει στην διαθήκη του ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, κίνηση που τους σόκαρε όλους. Από την πλευρά του ο γιος του αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον έβλεπε ανταγωνιστικά όπως το ίδιο έκανε και με την μητέρα του όταν ζούσε..

 

Το “στοιχειωμένο” σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ωστόσο, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τους εσφαλμένους χειρισμούς του όσον αφορά την ακίνητη περιουσία της μητέρας του, ομολογώντας ότι έχει μετανιώσει για την απόφασή του να πουλήσει την αγαπημένη της βίλα στον Θεολόγο, το τριώροφο οίκημα συνολικής έκτασης 14 στρεμμάτων, με την ιδιωτική παραλία .

“Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανε λάθη στην ζωή μου. Έκανα λάθη κι έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλεύτηκαν, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλεύτηκαν. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό…

  «Αν θυμηθείς τ`όνειρό μου, σε περιμένω να`ρθεις…» Το υπέροχο τραγούδι που ερμήνευσαν και οι Beatles

Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε!“, δήλωσε ο ίδιος ομολογώντας ότι δεν άντεχε να ζει στον ίδιο χώρο που ζούσε κάποτε με την πολυαγαπημένη του μητέρα.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *