Ήξερες ότι υπάρχει ινδιάνικο ωροσκόπιο; Δες ποιο ζώδιο είσαι και τα χαρακτηριστικά του

Ήξερες ότι υπάρχει ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Ήξερες ότι υπάρχει ινδιάνικο ωροσκόπιο;

Δες ποιο ζώδιο είσαι και τα χαρακτηριστικά του

 

Μπορεί να είστε συνηθισμένοι στα ζώδια του κλασικού ζωδιακού κύκλου, αλλά και τα ζώδια των ινδιάνων της Αμερικής δεν απέχουν πολύ, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους και μάλιστα θα βρείτε πολλές ομοιότητες.

Διαβάστε παρακάτω τα αντίστοιχα ζωδιακά τους σύμβολα και τι σημαίνει το καθένα σύμφωνα με τις πεποιθήσεις και τις παραδόσεις τους.

 

Ήξερες ότι υπάρχει ινδιάνικο ωροσκόπιο; Δες ποιο ζώδιο είσαι και τα χαρακτηριστικά του

Για ημερομηνίες γέννησης: Από 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, τότε ανήκετε στο σύμβολο της ΒΙΔΡΑΣ. Τα χαρακτηριστικά της βίδρας συμβολίζουν ότι έχετε ένα μοναδικό τρόπο να βλέπετε τον κόσμο, που καθορίζουν τον τρόπο που επιλύετε προβλήματα. Άλλοι μπορεί να βρουν δύσκολο να σας καταλάβουν. Έχετε εμπάθεια προς τους άλλους, θάρρος και ειλικρίνεια.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ έως 19 ΜΑΡΤΙΟΥ, τότε ανήκετε στο ζώδιο του ΛΥΚΟΥ. Όπως ο λύκος είστε κάπως άγριοι στη συναισθηματικότητα σας, με διορατικές ικανότητες πιο αναπτυγμένες από άλλους. Έχετε την τάση να έχετε παρατηρητικό χαρακτήρα, ικανό να ακούει τους άλλους, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για άλλους να σας καταλάβουν.

Για γενέθλια μεταξύ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ έως 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ανήκετε στο ζώδιο του ΓΕΡΑΚΙΟΥ. Όπως και το γεράκι, έχετε ισχυρές ηγετικές ικανότητες που προσελκύουν άλλους να ακολουθήσουν την κρίση σας. Είστε υποστηρικτικοί προς άλλους, αλλά πρέπει να προσέχετε όταν γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ έως 20 ΜΑΪΟΥ, το ζώδιο σας είναι ο ΚΑΣΤΟΡΑΣ. Γνωστός ως ο «μηχανικός» των ζωδίων των ιθαγενών, εσείς, όπως και ο κάστορας, είναι γνωστό ότι έχετε ισχυρές οργανωτικές δεξιότητες. Έχετε μια έντονη ηθική εργασίας και μια γρήγορη ευφυΐα και νοημοσύνη. Έχετε μια τάση προς το άγχος και γίνεστε κτητικός στις σχέσεις σας.

  Αυτά είναι τα ζώδια που ακούνε τη λέξη “γάμος” και… τρέχουν!

Το ζώδιο του ΕΛΑΦΙΟΥ βρίσκεται μεταξύ των ημερομηνιών γέννησης 21 ΜΑΪΟΥ έως 20 ΙΟΥΝΙΟΥ. Όπως και τα ελάφια είστε γρήγοροι. Εμπνέετε τους άλλους με έναν γοητευτικό τρόπο, τους κάνετε να γελάνε με την υπέροχη αίσθηση του χιούμορ σας. Βρίσκεστε σε εγρήγορση στο περιβάλλον σας, αλλά μπορείτε να γίνετε εγωιστής και έχετε συχνά ευμετάβλητη διάθεση.

21 ΙΟΥΝΙΟΥ έως 21 ΙΟΥΛΙΟΥ είναι το ζώδιο του ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΥ. Αγαπάτε να φροντίζετε τους άλλους, έχετε βαθιά συμπόνοια, ακούτε τους άλλους και δίνετε προτεραιότητά στο να προσφέρετε βοήθεια για βελτίωση της ζωής. Η ικανότητά σας να συμπάσχετε σας κάνει ένα θαυμάσιο σύντροφο και γονιό, και είστε προσγειωμένος. Έχετε μια τάση να είστε πεισματάρης, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ζήλιες και θυμό.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ανήκετε στο ζώδιο του ΣΟΛΟΜΟΥ. Έχετε ζωηρή προσωπικότητα, και είστε δημιουργικοί και έξυπνοι. Η προσωπικότητά σας είναι μεταδοτική, καθώς μεταδίδετε ενθουσιασμό σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Κατά καιρούς, η άλλη πλευρά της προσωπικότητάς σας μπορεί να είναι επιρρεπής σε περιόδους κατάθλιψης και εγωκεντρισμού.

 

Ήξερες ότι υπάρχει ινδιάνικο ωροσκόπιο; Δες ποιο ζώδιο είσαι και τα χαρακτηριστικά του

Από 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έως 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ανήκετε στο ζώδιο της ΑΡΚΟΥΔΑΣ. Προσγειωμένοι και λογικοί για το πώς να κινηθείτε στη ζωή, αλλά αν σας προκαλέσουν μπορεί να γίνετε αρκετά ισχυροί. Γίνεστε σπουδαίοι σε επιχειρηματικές σχέσεις και δίκαιοι με φίλους και οικογένεια, η αρκούδα μέσα σας δείχνει υπομονή και ανοχή προς τις διαφορές των ανθρώπων, αρκεί να μην σας πιέσουν υπερβολικά.

Το ζώδιο του ΚΟΡΑΚΙΟΥ είναι μεταξύ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ έως 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Είστε από τη φύση σας γοητευτικοί, ιδιαίτερα σε επιχειρηματικές συναλλαγές, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Κοινωνικά έμπειρος, μπορείτε να περιηγηθείτε με άνεση στην πόλη. Μπορείτε να μιμηθείτε έξυπνες στρατηγικές από άλλους, και να τις χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

  Ζώδια και Χωρισμός: Ο στίχος του τραγουδιού που ταιριάζει γάντι σε κάθε ζώδιο

Παραδόξως, αν ανήκεστε στο ζώδιο του ΦΙΔΙΟΥ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ έως 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, είστε ο πιο πνευματικός από όλα τα ζώδια. Στην αμερικανική κουλτούρα των ιθαγενών αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να γίνονται Σαμάνοι. Γενικά, αυτό το ζώδιο έχει μεγάλες ιατρικές ικανότητες.

Το ζώδιο της ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ αναφέρεται σε εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ έως 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Παρά το γεγονός ότι ίσως περνάτε δυσκολίες θα παραμείνετε καλόκαρδοι, αλλά αν αισθανθείτε κίνδυνο περνάτε σε αντεπίθεση. Είστε τόσο συνετοί όσο και παρορμητικοί στη συμπεριφορά σας.

Τελευταίο, αλλά όχι μικρότερης σημασίας, εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ έως 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ανήκετε στο ζώδιο της ΧΗΝΑΣ. Όταν βάζετε στόχους, έχετε μια ισχυρή επιθυμία να επιτευχθούν και φοβάστε την αποτυχία. Έχετε πολλά ταλέντα, καθώς οδηγείτε προς την επιτυχία, διατηρώντας πάντα την ειρήνη.

Ενημερώστε μας αν νομίζετε ότι τα ζώδια των Αμερικανών ιθαγενών σας αντιπροσωπεύουν και παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *