Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου;

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2021Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου;

Κι όμως! Φτάσαμε Οκτώβριο. Τι κέφια θα έχει αυτός ο μήνας; Θα είναι εύκολος ή δύσκολος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2021

ΚΡΙΟΣ

Ο νέος μήνας σε προειδοποιεί να είσαι προσεκτική όταν πρόκειται να πάρεις αποφάσεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις εμπόδια με ψυχραιμία. Οι αστρικές θέσεις ωστόσο προμηνύουν καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά. Θα υπάρξουν καλές σχέσεις με συνεργάτες και τη διοίκηση κι αυτό βοηθά στην επίτευξη των στόχων σου. Οι επαγγελματικές σου ικανότητες μπορούν να ενισχυθούν μέσω καλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ωστόσο αν και εργάζεσαι σκληρά τα εισοδήματα δεν είναι αρκετά και ίσως χρειαστεί να εξαρτηθείς από τις αποταμιεύσεις σου.

Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου δεν είναι ιδανικό και θα πρέπει να μην εμπλέξεις οικονομικά θέματα ανάμεσά σας. Κάποιοι συμβιβασμοί κρίνονται απαραίτητοι προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, αρκετά είναι τα διλήμματα σχετικά με τις νέες σου επιλογές ή τα νέα ξεκινήματα. Η βοήθεια και οι απόψεις αγαπημένων προσώπων θα σε βοηθήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τον ανάδρομο Ερμή να συνεχίζει να στήνει τα εμπόδιά του και να προκαλεί τις καθυστερήσεις του, για αυτό και θα πρέπει να είσαι οπλισμένη με υπομονή. Η νέα Σελήνη στις 6/10 αυξάνει τις υποχρεώσεις σου και δημιουργεί ανακατατάξεις στο πρόγραμμά σου, δίνοντας όμως και τις ευκαιρίες ανάδειξης. Όταν η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό σου τομέα. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορείς να κλείσεις εργασιακές εκκρεμότητες και να κάνεις σημαντικές επαφές που θα ευνοήσουν τα μελλοντικά σχέδιά σου.

Ενώ ο μήνας ξεκινά αισιόδοξα και ανανεωτικά για το συναισθηματικό σου τομέα όσο περνούν οι μέρες οι εντάσεις εντείνονται. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμη και να μην ξεσπάς με το παραμικρό στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναμένονται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καινούρια καθοριστικά ξεκινήματα. Καθόλη τη διάρκεια του μήνα μην αμελείς τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως ήρθε ο καιρός να αφήσεις πίσω σου πιέσεις, άγχη και κακή διάθεση. Να ξαναβρείς το χαμόγελό σου και την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου. Η επικοινωνία σου βέβαια χρειάζεται προσοχή καθώς ο κυβερνήτης σου, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του. Παρόλα αυτά εσύ δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Ένα επιχειρηματικό σχέδιό σου αρχίζει να αποδίδει και παρά τα εμπόδια που σημειώθηκαν στην αρχή τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους. Πολλά σχέδιά σου φαίνεται να επανέρχονται στο τραπέζι κι αυτή τη φορά με καλύτερες συνθήκες και προοπτικές.

Προσεκτική ωστόσο θα πρέπει να είσαι με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Ο μήνας είναι γεμάτος πάθος και ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού δεν σε αφήνει να βαρεθείς λεπτό. Διεκδίκησε τη σταθερότητα που χρειάζεσαι από τον ερωτικό σύντροφο σου ανταποδίδοντας αυτά που λαμβάνεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο καλύπτοντας απόλυτα τον εγωισμό ή τα απωθημένα σου.

 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2021

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο διάστημα είχες ταλαιπωρηθεί αρκετά σε θέματα που αφορούσαν στο σπίτι και την οικογένεια όμως σταδιακά πολλά από τα προβλήματα αρχίζουν να επιλύονται. Η νέα Σελήνη στις 6/10 δείχνει ότι είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις ένα έργο που αφορά στην ασφάλεια και την ενίσχυση των βάσεών σου και των αρχών σου. Οι πλανητικές θέσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις αλλά και τη διατήρηση των καλών συνεργασιακών σχέσεων. Ευκαιρίες επίσης θα υπάρξουν για την ενίσχυση των ικανοτήτων σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα αρχίζεις να εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά η σχέση με τον αγαπημένο σου.

  Οκτώβριος 2021: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

Καλού κακού απόφυγε τις συζητήσεις γύρω από τα θέματα ή τα προβλήματα του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση μιας παρελθοντικής σχέσης μπορεί να σε οδηγήσει στο ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Τα οικονομικά και οι επενδύσεις μπορεί να μην δώσουν τα επιθυμητά κέρδη όμως καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του μήνα ικανοποιητικά.

 

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξα και δυναμικά φαίνεται να υποδέχεσαι τον καινούριο μήνα με το κομμάτι της επικοινωνίας σου να ενισχύεται σημαντικά μετά τις 6/10. Πάρε πρωτοβουλίες στα εργασιακά και δείξε τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις όταν το θέλεις. Έχεις την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των συνεργατών όσο και των ανώτερων σου. Ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές αλλά και αναθεωρήσεις γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς σου που σε κρατούν σε εγρήγορση. Στιγμές άγχους και ανταγωνισμού φυσικά και δεν λείπουν όμως ξέρεις να προφυλάσσεσαι. Η ερωτική σου ζωή καθόλη τη διάρκεια του μήνα έχει ενδιαφέρον και λειτουργεί αναζωογονητικά για τη σχέση με τον αγαπημένο και την ψυχολογία σου.

Μετά τις 15/10 οι σκέψεις σου στρέφονται περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια καθώς η προσωπική σου ασφάλεια και θεμελίωση σου δίνουν εξαιρετική δύναμη. Δυνατά ερωτικά χτυποκάρδια προβλέπονται για σένα που είσαι μόνη, καθώς παρελθόν και παρόν έρχονται στο προσκήνιο. Παρελθοντικοί έρωτες αλλά και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες σου δημιουργούν διλήμματα. Βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις.

 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2021

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υποδέχεσαι τον νέο μήνα με αρκετό άγχος κυρίως για θέματα που αφορούν στα οικονομικά, όμως η νέα Σελήνη στις 6/10 φέρνει λύσεις και ίσως νέα ξεκινήματα που θα ενισχύσουν το πορτοφόλι σου. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και δέξου τις απόψεις ή τις συμβουλές ανθρώπων που βρίσκονται πραγματικά δίπλα σου. Είναι σημαντικό να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις των εργασιακών σου υποθέσεων. Μπορεί να μην έχεις την εξέλιξη που θα ήθελες, όμως αυτόν τον μήνα χτίζεις τις βάσεις για μια νέα πορεία.

Η ερωτική σου ζωή είναι ευχάριστη και καταφέρνει να εξισορροπεί και να περιορίζει το άγχος της καθημερινότητας. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι δίπλα σου διατεθειμένος να σου συμπαρασταθεί, να σε τονώσει και να σου φτιάξει τη διάθεση. Εάν είσαι μόνη, ο μήνας σου δίνει τη δυνατότητα να επανεκτιμήσεις τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις πραγματικά αυτό που σου αξίζει. Μια πιθανή επανασύνδεση δεν θα σου βγει σε καλό για αυτό καλά θα κάνεις να διαγράψεις το παρελθόν από τη ζωή και το μυαλό σου. Οι οικογενειακές σχέσεις αναθερμαίνονται και σου εμπνέουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

 

ΖΥΓΟΣ

Το κλίμα γύρω σου σταδιακά αποκαθίσταται και σου δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστείς, να αναθεωρήσεις και να διορθώσεις. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι έντονοι και κάποιες στιγμές εξαντλητικοί, για αυτό και πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου. Συνιστάται να τηρήσεις τη συνηθισμένη ρουτίνα φυσικής κατάστασης και την υγιεινή διατροφή σου. Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου στα εργασιακά μπορούν να επιτευχθούν με γενναιοδωρία και καλές σχέσεις με τις επαφές σου. Η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο τις 6/10 σου δίνει το προβάδισμα σε ό,τι κι αν κάνεις, αρκεί τα βήματά σου να είναι αργά και προσεκτικά.

  Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Αση Μπήλιου

Ο Ερμής ωστόσο συνεχίζει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα να κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο και να δημιουργεί μια χαοτική ατμόσφαιρα ασυνεννοησίας. Στα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη επανέρχεται η ανεμελιά και η διασκέδαση στη ζωή σου. Καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με τη συναισθηματική σου ζωή και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Μην δειλιάσεις να δώσεις ένα τέλος εάν νιώθεις να υπάρχουν πράγματα που δεν σε ικανοποιούν. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και επαφές, ευχάριστες μετακινήσεις και γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δυσκολίες αρχίζουν να υποχωρούν σταδιακά με τον νέο μήνα παρά του ότι οι υποχρεώσεις και η αναποφασιστικότητα ακόμα λίγο σε βασανίζουν. Με τη νέα Σελήνη στις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού έρχεσαι σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου και βρίσκεις τις απαντήσεις στα αρνητικά βιώματα του παρελθόντος. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες στα εργασιακά, καθώς μπορεί να νιώσεις πως κάποιοι προσπαθούν να σου επιβληθούν. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και εστίασε στις προσωπικές υποθέσεις, όνειρα και στόχους. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση, απαλλάξου από κακές συνήθειες και δείξε ενδιαφέρον για τις τεχνικές χαλάρωσης και ευεξίας.

Διαφύλαξε την ερωτική σου ζωή από τα άγχη της καθημερινότητας και μην μεταφέρεις το άγχος στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη ο μήνας αναμοχλεύει έντονα το παρελθόν και σου φέρνει αναμνήσεις. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση σκέψου πολύ αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να μπεις στις ίδιες περιπέτειες. Λάβε υπόψη σου πως δεν λείπουν οι νέες γνωριμίες κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται σημαντικά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις τις υπερβολές.

 

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Οκτώβριος 2021

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας νέος, ευχάριστος, κοινωνικός και δημιουργικός μήνας ξεκινά για σένα για αυτό υποδέξου τον με χαμόγελο. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου υπόσχεται πολλά καθώς η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου χτυπάνε κόκκινο. Η νέα Σελήνη στις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο την ανεξάρτητη και δυναμική πλευρά σου. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες βοηθούν στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου. Φρόντισε να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές καθόλη τη διάρκεια του μήνα γιατί οι ευκαιρίες θα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Στα αισθηματικά οι εξελίξεις έρχονται προς το τέλος του μήνα όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού και η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο.

Η σχέση με τον αγαπημένο σου αναθερμαίνεται ερωτικά και σου δίνεται η δυνατότητα ανανέωσης -από την εμφάνιση μέχρι και την ψυχολογία και αυτοπεποίθησή σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα όμως νέες γνωριμίες ανεβάζουν τις απαιτήσεις σου. Φιλικές σχέσεις και παλιές γνωριμίες επανέρχονται στην καθημερινότητά σου. Όσο για την οικονομική σου κατάσταση, με αργά και σταθερά βήμα καταφέρνεις να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου.

  Καρλ Γιουνγκ: Ποιοί είναι οι 4 βασικοί τύποι γυναικών κατά τον σπουδαίο ψυχολόγο & πώς συμπλέκονται με την αστρολογία;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήνας οργάνωσης και δράσης χαρακτηρίζεται ο Οκτώβριος για σένα. Ο ανάδρομος Ερμής το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δεν σταματά να δημιουργεί τα προβλήματα και τις παρανοήσεις του όμως εσύ καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σε προστατεύει από κακοτοπιές. Λαμβάνεις στήριξη στα εργασιακά από συναδέλφους και ανώτερους σου κι αυτό σε ωθεί στο να εφαρμόσεις σταδιακά τις αλλαγές που θέλεις. Νέα ξεκινήματα και νέες κοινωνικές γνωριμίες σε βοηθούν να βρεις τις σωστές κατευθύνσεις. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί κάποιες εντάσεις τις οποίες καταφέρνεις να διαχειριστείς με υπομονή και ψυχραιμία.

Ευκαιρία να αποκαταστήσεις το παγερό κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και να του δείξεις με πράξεις τι σημαίνει η παρουσία ύπαρξής του δίπλα σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες και παλιές γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και οι επιλογές είναι πλέον δικές σου. Μικρές εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια δημιουργεί η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Κριού στις 20/10.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αναθεωρήσεις στα σχέδια και τις ιδέες σου φέρνει ο νέος μήνας από το ξεκίνημά του. Μέχρι τις 18/10 θα χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το εργασιακό σου περιβάλλον. Είσαι αρκετά τολμηρή σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά παρόλο που το τοπίο γύρω σου συνεχίζει να είναι λίγο θολό. Με τη νέα Σελήνη στις 6/10 θέλεις να πειραματιστείς με νέες εμπειρίες, δραστηριότητες ίσως και να ανακαλύψεις νέα κίνητρα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου νιώθεις να βελτιώνεται και να ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες σας.

Δεν αποκλείεται προς το τέλος του μήνα να πάρετε αποφάσεις που το προηγούμενο διάστημα απέφευγες ή φοβόσουν. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις μια ανανέωση στη ζωή σου για αυτό ξεκινάς από την εμφάνισή σου. Βλέπεις τα πράγματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή κάτω από μια άλλη ματιά και αναθεωρείς τις ανάγκες σου. Μην αποκλείεις την επαναπροσέγγιση ενός παλιού έρωτα ή μιας γνωριμίας που στο παρελθόν δεν ευδοκίμησε. Σε κάθε περίπτωση όμως το σίγουρο είναι πως περνάς καλά.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Με το ξεκίνημα του μήνα νιώθεις πιο ήρεμη και πιο αποφασιστική με τα θέματα που το προηγούμενο διάστημα σου δημιουργούσαν άγχος. Κάποιες καθυστερήσεις συνεχίζουν να σημειώνονται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς ο Ερμής συνεχίζει να κινείται ανάδρομα. Ο μήνας σε γενικές γραμμές δεν είναι κατάλληλος για σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά όμως μπορείς τουλάχιστον να βρεις τις κατευθύνσεις σου, να δουλέψεις και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Συγκράτησε την ανταγωνιστική σου πλευρά και ρίξε την ενέργεια σου αποκλειστικά σε ό,τι σχετίζεται άμεσα με τα δικά σου σχέδια και στόχους.

Η σχέση με τον αγαπημένο σου έχει τα πάνω και τα κάτω της, καθώς θα υπάρξει έντονα κατά τη διάρκεια του μήνα μια τάση απομόνωσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορεί να μην τηρούν τις προϋποθέσεις σου όμως ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Η οικονομική διαχείρισή σου χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα με την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Κριού στα τέλη του μήνα.

 

πηγή

eikones.top

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *