Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα!

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα

Ούτε που θα τις καταλάβεις

 

Δεν είναι ντε και σώνει ψεύτρες, αλλά ξέρουν πώς να σε παίξουν στα λεπτεπίλεπτα δάχτυλά τους. Θα σου «φουσκώσουν» τα μυαλά, θα ακούσεις από το στόμα τους αυτό που ήθελες καιρό και γενικά θα σου δώσουν την εντύπωση ότι λιώνουν για σένα. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι, γι’ αυτό κράτα μια πισινή!

 

Οι 4 γυναίκες του ζωδιακού που παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα

Δίδυμος

Σου ακούγεται κλισέ, αλλά όντως έχει διπλή προσωπικότητα. Από τη μια, έχει την  ανάλαφρη και παιχνιδιάρα πλευρά, από την άλλη όμως έχει και την κακή, αυτή της χειραγώγησης και του παραμυθιάσματος. Ποτέ δεν ξέρεις σε ποια από τις… δύο μιλάς! Και πώς να τις ξεχωρίσεις, δηλαδή, αφού και στην μία και την άλλη περίπτωση είναι άψογη στο ρόλο της;

Χειρίζεται λόγο και συναισθήματα, είναι αρκετά έξυπνη και δεν έχει κανένα ενδοιασμό να χρησιμοποιήσει όσα κόλπα χρειάζονται για να σε καταφέρει. Θα σε παίξει, θα σε ανάψει, θα σε σβήσει, τελικά θα καταλάβεις ποιος έχει το πάνω χέρι κι ας μην την έκοβες για τόσο «επικίνδυνη». Το ότι θα πληγωθείς, αν δεν έχει διάθεση να «αράξει», είναι θέμα χρόνου.

 

Καρκίνος

Η γλυκούλα Καρκινούλα, η ρομαντική και τρυφερή! Πόσες φορές δεν τα έχεις ακούσει όλα αυτά; ΟΚ, ως ένα σημείο είναι αλήθεια, όμως, για πότε θα σε τυλίξει στο δαχτυλάκι της, ούτε που θα το καταλάβεις και στο τέλος θα καταλήξεις να μην της χαλάς χατίρι για να μην την «πληγώσεις».

  Οι πιο μυστηριώδεις γυναίκες του ζωδιακού

Είναι… μανούλα στον συναισθηματικό εκβιασμό, σε πατά εκεί που ξέρει ότι πονάς και ταυτόχρονα σε κάνει να νιώθεις ότι φταις κιόλας. Πώς να πεις «όχι» σε αυτή, που σου έδωσε τα πάντα κι εσύ είσαι ένας άκαρδος  και της το ανταποδίδεις με τέτοιο τρόπο; Ω, ναι, να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο!

 

Λέων

Η Λιονταρίνα υποθέτει ότι όλα όσα κάνει είναι τέλεια, δεν έχει αντίπαλο και δεν μπορείς να της αντισταθείς. Άσε που πιστεύει ότι είναι η πλέον ερωτεύσιμη, οπότε πού θα ξαναβρείς τέτοιο κελεπούρι; Και να το ύφος το μπλαζέ, και να τα κουνήματα και τα σκέρτσα. 

Επιστρατεύει όλα τα μέσα για να σε «ρίξει» και εσύ -στάνταρ- θα υποκύψεις. Μετά όμως αρχίζουν τα ζόρια, όταν θα θέλει να της χτίσεις ναό για να την προσκυνάς και να πίνεις νερό στο όνομά της. Αν το έχεις, καλώς, αν τσαντίζεσαι και μόνο στην ιδέα, φύγε!

 

Υδροχόος

Η Υδροχόα, αγαπητέ μου, είναι η πιο επικίνδυνη απ’ όλες. Δε θα σου πει ψέματα και όντως θα κάνει τα πάντα για να σε κερδίσει, πραγματικά θα δείχνει τρελαμένη μαζί σου κι ότι δε μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα, όμως, ό,τι φουντώνει γρήγορα, το ίδιο γρήγορα γίνεται και στάχτη.

Πάνω που εσύ θα έχεις πειστεί για τα αληθινά της συναισθήματα και θα υποκύψεις ή θα της φύγει η κάψα και θα σε αφήσει μπουκάλα ή θα το γυρίσει τούμπα το πλεχτό και θα σου αρχίσει τις θεωρίες της για ελευθερίες και ανεξαρτησίες. Άτιμη φάρα! Να την προσέχεις!

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *