Δεσμοί της Σελήνης στους Οίκους: Ένα καρμικό μονοπάτι που καλείσαι να το βαδίσεις

Δεσμοί της Σελήνης στους Οίκους

Δεσμοί της Σελήνης στους Οίκους

Ένα καρμικό μονοπάτι που καλείσαι να το βαδίσεις

Ο άξονας των Σεληνιακών Δεσμών θα μπορούσε να παρομοιαστεί με μια λεωφόρο που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και κατ’ επέκταση το μέλλον – μιας και υπάρχει μια αλληλουχία και συνοχή!

Θα μπορούσε αυτό όμως να λειτουργήσει αντίστροφα; Δηλαδή το παρόν και το μέλλον θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο παρελθόν; Σύμφωνα με τον μεγάλο θεωρητικό της Φυσικής Δρ. Stephen Hawking μπορεί. Μάλιστα, όπως λέει χαρακτηριστικά στην Amanda Gefter σε συνέντευξή του στο περιοδικό «New Scientist» (τεύχος 22/4/2006, άρθρο Mr Hawking’Flexiverse): « Αν μπορούσαμε να σταθούμε έξω από τον Κόσμο, θα βλέπαμε το παρόν να επιδρά στο παρελθόν…

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με την επιφάνεια μιας σφαίρας το Σύμπαν δεν διαθέτει ένα σημείο αφετηρίας. Έτσι με βάση τα λόγια του μεγάλου θεωρητικού της Φυσικής, τα βήματα της δημιουργίας του Σύμπαντος είναι όλα αντίστροφα, με το παρελθόν να διαμορφώνεται με τρόπο, ώστε να είναι σύμφωνο με τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις ιδιαίτερες επιλογές του μέλλοντος.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό γιατί οι Δεσμοί –που έχουν πάντα ανάδρομη φορά– δημιουργούν ένα καρμικό μονοπάτι που ο καθένας καλείται να το βαδίσει. Από τον ίδιο εξαρτάται εάν θα βάλει παπούτσια περιπάτου, ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες Wermacht.

Ο Νότιος Δεσμός δείχνει τις εμπειρίες που έχει κάποιος αποκομίσει από προηγούμενες ενσαρκώσεις, καθώς και τι χρέη –αλλά και ανταμοιβές– κουβαλά η ψυχή. Ο δε Βόρειος είναι ουσιαστικά ο «αντικατοπτρισμός» των παρελθοντικών πράξεων και ο άνθρωπος εδώ «δεσμεύεται», φυλακίζεται καρμικά σε αυτό το κορμί, που τελικά του δείχνει τους πιθανούς τελικούς προορισμούς του. Από τους δύο, ισχυρότερος είναι ο Νότιος διότι είναι γεμάτος από εμπειρίες.

  Τα 3 ζώδια που επωφελούνται περισσότερο από την Πανσέληνο του Ιουλίου

Ιδανικές θέσεις για την παρουσία του Νότιου Δεσμού είναι θεωρούνται τα ζώδια: ΚΡΙΟΣ, ΔΙΔΥΜΟΙ και ΛΕΩΝ ενώ για τον Βόρειο Δεσμό οι: ΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

Όταν έχουμε όψεις των Δεσμών με το ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ μας υποδεικνύουν τον αγώνα του ατόμου να ξεκαθαρίσει το όνομα του μέσα από την προβολή στα μάτια της κοινωνίας.

Θα δούμε σήμερα την ερμηνεία των θέσεων των Δεσμών στου οίκους και σε κάποια άλλη χρονική περίοδο θα εξετάσουμε την επίδρασή τους μέσα στα ζώδια.

 

Δεσμοί της Σελήνης στους Οίκους: Ένα καρμικό μονοπάτι που καλείσαι να το βαδίσεις

 

ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

Β. Δεσμός στον 1ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 7ο: Η προσωπικότητα έχει ένα έντονο δέσιμο αλλά και εξάρτηση από τους άλλους και αυτό σηματοδοτεί κινδύνους το άτομο να είναι ετερόφωτο. Να ζει, δηλαδή, μέσα από τους άλλους χωρίς να έχει ανακαλύψει τις ικανότητές του και χωρίς να γνωρίζει τις δυνάμεις του. Σε προηγούμενη ενσάρκωση ενδεχομένως να είχε εξαπατηθεί.

Β. Δεσμός στον 2ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 8ο: Το άτομο ζει μέσα από την ασφάλεια που του παρέχει η ύλη, ενώ οι σeξουαλικές του σχέσεις στηρίζονται στην εικόνα και στην ποσότητα και όχι τόσο στην ποιότητα. Θα πρέπει να ενδοσκοπήσει και να πάψει να ανακατεύεται σε υποθέσεις τρίτων.

Β. Δεσμός στον 3ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 9ο: Ο σκοπός της ενσάρκωσης είναι η επικοινωνία αλλά και η μετάδοση της γνώσης. Μέσα από την επικοινωνία θα βιώσετε την προσπάθεια να αποκαλύψετε στο πλήθος την Ανώτερη Μύηση

Β. Δεσμός στον 4ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 10ο: Ουσιαστικά εδώ η ενσάρκωση έχει ως αντικειμενικό σκοπό τον διαχωρισμό του «πρέπει» από το «θέλω». Τον διαχωρισμό του καθήκοντος από το συναίσθημα. Πολλές φορές, εμμέσως πλην σαφώς, δείχνει και έναν αγώνα που αποσκοπεί στην αποκατάσταση και την εξύψωση του ονόματος της οικογένειάς μας.

  Αυτά είναι τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια!

Β. Δεσμός στον 5ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 11ο: Εδώ πολλές φορές, η δημιουργία ίσως να γίνεται εμμονή αλλά ουσιαστικά αποσκοπεί στο να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ της ανάγκης για προσωπική έκφραση και δημιουργία και της δημιουργίας από ένα σύνολο για το σύνολο.

Β. Δεσμός στον 6ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 12ο: Εδώ, έχουμε ένα κάρμα που δεν έχει ολοκληρωθεί. Το άτομο καλείται να υπεραναπλήρωσει μια προσωπική αποτυχία ή ένα προσωπικό βίωμα και να το εξελίξει με μόνο του σύμμαχο τη μοναξιά και την αυτογνωσία. Θα πρέπει όμως να προσeξει να μην εμπλακεί σε ουτοπικές καταστάσεις

 

Ας δούμε τώρα τους δεσμούς της Σελήνης, τοποθετημένους… αντιστρόφως:

Β. Δεσμός στον 7ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 1ο: Εδώ έχουμε το άτομο που οι «αναμνήσεις» από το παρελθόν ίσως είναι τροχοπέδη για την συναισθηματική του ζωή. Συνειδητά αποστασιοποιημένοι από σοβαρές σχέσεις, αλλά τελικά μόνο μέσα από αυτές θα βρείτε την Ιθάκη σας.

Β. Δεσμός στον 8ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 2ο: Πολλές φορές το άτομο εμμένει σε μεταφυσικά θέματα αναζητώντας την γνώση. Εάν όμως δεν υπάρξει control, δυστυχώς θα γίνει θύμα της γνώσης που ήθελε να αποκομίσει.

Β. Δεσμός στον 9ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 3ο: Εδώ, ο Βόρειος Δεσμός θέλει να πάρει την γνώση και να την φθάσει σε ανώτερα επίπεδα. Θέλει να μετουσιώσει όλη τη γνωστική εμπειρία που έχει αποκομίσει από τις ενσαρκώσεις του και να αρχίσει σιγά-σιγά να τη μεταδίδει στους άλλους. Κατά συνέπεια η πνευματική του άνοδος αποτελεί και αυτοσκοπό στην παρούσα ενσάρκωση.

  Ο Ταύρος είναι κρυφορομαντικός! Αν τον θες πολύ δες τι πρέπει να κάνεις!

 

Δεσμοί της Σελήνης στους Οίκους: Ένα καρμικό μονοπάτι που καλείσαι να το βαδίσεις

Β. Δεσμός στον 10ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 4ο: Η προσωπική προβολή και η επιτυχία έρχονται σε αντιδιαστολή με την ανάγκη της οικογένειας. Έτσι διαφαίνονται, από παρελθοντικες ζωές, έντονα σημάδια συναισθηματικού (και όχι μόνο) ανικανοποίητου αλλά και η τάση να δημιουργείτε ένα «δικό» σας περιβάλλον με μόνο σκοπό τη δική σας ικανοποίηση.

Β. Δεσμός στον 11ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 5ο: Από προηγούμενες ενσαρκώσεις είχατε μάλλον μεγάλη αποδοχή στον αισθηματικό τομέα, αλλά ενδεχομένως κάνατε λάθος κατανομή φορτίου. Στην παρούσα ενσάρκωση τα αισθηματικά μπερδεύονται με τις φιλίες, αλλά –παρόλο που έχετε άτομα που σας «θαυμάζουν» – τελικά κάτι στραβώνει την τελευταία στιγμή. Μάθετε να προσφέρετε!

Β. Δεσμός στον 12ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 6ο: Στην πραγματικότητα αδυνατείτε στην παρούσα ενσάρκωση να ανοιχτείτε και προτιμάτε μια «εσωτερική απομόνωση». Αυτό σας δίνει μια κλίση προς την μεταφυσική και το μυστήριο, μόνο που χρειάζεται να βρείτε το κλειδί που θα σας οδηγήσει στην Γνώση και κυρίως στην ανιδιοτελή προσφορά.

Όσον αφορά στον Βόρειο Δεσμό, τον ελέγχουμε επίσης για να διαγνώσουμε ό,τι αφορά σε  συναισθηματικά ζητήματα ή στην επανασύνδεσή μας με άλλα άτομα, καθώς και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *