Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απώλεια 11 κιλών, το πρόγραμμα αδυνατίσματος και η νέα καλλίγραμμη εμφάνιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απώλεια 11 κιλών, το πρόγραμμα αδυνατίσματος και η νέα καλλίγραμμη εμφάνιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απώλεια 11 κιλώ

Για τη ζωή και την σχέση της, την επιθυμία της να κάνει οικογένεια αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο περιοδικό ΟΚ!

 

Έπαιξε ρόλο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις πιο υγιεινές συνήθειες που υιοθέτησες;

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που περνάτε πολύ χρόνο μαζί και του αρέσει η υγιεινή διατροφή, η γυμναστική, αυτό βοηθάει. Ο Βασίλης γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή του, είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Έτσι, ακόμα και αν εγώ ήθελα να κάνω μια ατασθαλία, βλέποντάς τον φρέναρα».

 

Έχεις αλλάξει και τον τρόπο που γυμνάζεσαι;

«Τα σπορ που μου άρεσαν, όπως το τένις και το kick boxing, τα συνεχίζω. Όμως, υιοθέτησα και άλλες συνήθειες. Ξεκίνησα να τρέχω στη φύση, μετά πήρα και έναν διάδρομο και σταδιακά πρόσθεσα στη γυμναστική μου και λίγα βάρη, κάτι με το οποίο έχω δει πολύ μεγάλη αλλαγή στο σώμα μου. Με παρότρυνε ο Βασίλης σε αυτό και διαπίστωσα πως έχει απίστευτα αποτελέσματα».

 

Πόσα κιλά έχεις χάσει; Είσαι σε φάση που ζυγίζεσαι τακτικά για να παρακολουθείς το βάρος σου;

«Ζυγίζομαι. Προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Επειδή έκανα αγώνα για να φτάσω μέχρι εδώ, θέλω να το ελέγχω. Έχω χάσει συνολικά 11 κιλά και τώρα είμαι 60. Επειδή έγινε σταδιακά, το συνειδητοποιώ μόνο όταν βλέπω παλιά βίντεο.

Χαίρομαι γιατί αυτό το διάστημα έχω αλλάξει τελείως και τον τρόπο που μαγειρεύω, διαπίστωσα μάλιστα πως για κάποια πράγματα είχα εσφαλμένη εικόνα, για το τι είναι ελαφρύ και υγιεινό. Πλέον διαβάζω πολύ γύρω από το θέμα της διατροφής».

  10 πρωινές συνήθειες που σας κάνουν να παίρνετε βάρος

 

Στην καραντίνα γνωριστήκατε με τον Βασίλη;

«Κοινωνικά γνωριζόμασταν εδώ και χρόνια. Πέρσι το καλοκαίρι όμως ήρθαμε πιο κοντά, ήταν στο διάλειμμα ανάμεσα στα lockdown».

 

Πρώτη φορά μιλάς τόσο ανοιχτά για την προσωπική σου ζωή δημοσίως, μοιράζεσαι κοινές στιγμές στα σόσιαλ. Παλιότερα δεν επιθυμούσες να αναφέρεσαι στα προσωπικά σου.

Παλιότερα ναι, δεν ήταν κάτι που ήθελα να δημοσιοποιώ. Δεν το ένιωθα. Τώρα όμως αισθάνομαι διαφορετικά, οπότε το εξωτερικεύω. Μου βγαίνει αυθόρμητα και είναι αληθινό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Βασίλης γνώρισε και τους γονείς σου. Αυτό για σένα πρέπει να είναι ένα σημαντικό βήμα, σωστά;

Ναι, γνώρισε τους γονείς μου. Λογικό δεν είναι; Είμαστε μαζί καιρό.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απώλεια 11 κιλών, το πρόγραμμα αδυνατίσματος και η νέα καλλίγραμμη εμφάνιση

Υπάρχουν και ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί αλλά δεν μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Και ταξιδέψατε μαζί στη Ρόδο για να συμβεί.

«Για μένα, τις δικές μου αξίες και τις δικές μου αρχές, ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσιολογικά. Πήγαμε μαζί στη Ρόδο, τον τόπο μου, και ήταν επόμενο πως θα γνώριζε την οικογένειά μου, χωρίς όμως να σημαίνει κάτι περισσότερο αυτό. Στη ζωή δεν ξέρω αν βιάζομαι ή όχι, αλλά πηγαίνω με τη ροή. Πάω όπου με πάει. Και στην παρούσα φάση είμαι χαρούμενη και ήρεμη», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

Τι σε κέρδισε στον Βασίλη;

«Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στον Βασίλη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο ένα, είναι ένας συνδυασμός. Είναι πολύ υποστηρικτικός και στη δουλειά μου, έχει ενσυναίσθηση. Ενώ ο ίδιος είναι πιο κλειστός χαρακτήρας και κινείται σε εντελώς διαφορετικό χώρο επαγγελματικά, καταλαβαίνει πως είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάτι όμορφο που συμβαίνει στη ζωή μου θέλω να το μοιραστώ», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

  Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε την διατροφή που την έκανε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

 

Νιώθεις πως είσαι πιο κοντά σε μια οικογενειακή συνθήκη ζωής, δεδομένου πως είσαι σε μια σταθερή, ευτυχισμένη σχέση;

Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου και το φαντάζεσαι από μόνη σου σίγουρα είναι κάτι πιο μακρινό. Όταν υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή σου και είσαι σε μια σχέση που περνάς καλά, σίγουρα είναι κάτι πιο κοντινό.

 

 

Είναι κάτι που το επιθυμείς ή αν το φέρει η ζωή έχει καλώς, αν όχι δεν σε προβληματίζει;

«Μου αρέσουν τα παιδιά. Θέλω να με ευλογήσει ο Θεός να αποκτήσω. Αλλά θέλω να έρθει χωρίς άγχος και πίεση, ως φυσική εξέλιξη», δήλωσε στο ΟΚ! η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

δήλωσε στο ΟΚ! η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *