Περίεργοι τρόποι να κάψεις θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβεις

Περίεργοι τρόποι να κάψεις θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβεις

Περίεργοι τρόποι να κάψεις θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβεις

 

Δίαιτα; Γυμναστική; Σίγουρα ξέρεις τα βασικά, για να κάψεις θερμίδες,όμως ξέρεις και τα τρικ;

Είτε θες να κάψεις εκείνο το σοκολατένιο μπισκότο που μόλις έφαγες, είτε να βρεις έξυπνους τρόπους να καις θερμίδες όλη μέρα, ακόμη και εκεί που κάθεσαι, αυτή η λίστα είναι ο οδηγός σου!

 

Περίεργοι τρόποι να κάψεις θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβεις

Μάσα τσίχλα:

Σου φαίνεται περίεργο; Κι όμως το να μασάς τσίχλες εκτός του ότι γυμνάζει τους μυς του προσώπου σου (για τέλεια ζυγωματικά) αλλά ταυτόχρονα η κίνηση σε βοηθάει να κάψεις και θερμίδες.

 

Πιπέρι στο στόμα:

Τσίλι, καυτερές πιπεριές, πιπέρι καγιέν; Πες “ναι” σε όλα! Τα καυτερά φαγητά ενεργοποιούν τις καύσεις του μεταβολισμού σου, κάνοντάς σε να καις περισσότερες θερμίδες… τρώγοντας!

 

Κούνα τα πόδια σου:

Μήπως σε πιάνει κι εσένα «νευρικό» όταν κάθεσαι και κουνάς το πόδι σου ανεξέλεγκτα από νευρικότητα; Ε, λοιπόν μην προσπαθείς να το σταματήσεις. Ακόμη κι έτσι μέσα σε 1 ώρα καις μέχρι και 100 θερμίδες, χωρίς καν να το καταλάβεις.

 

Yoga ball:

Θυμάσαι εκείνη την μπάλα για yoga που αγόρασες αλλά τελικά κάθεται άχρηστη πιάνοντας χώρο. Ε λοιπόν χρησιμοποίησέ την. Αντί να κάθεσαι στον καναπέ ή την καρέκλα, προτίμησε να κάθεσαι σε αυτή. Κάθε ώρα που περνάς αναπηδώντας έστω και λίγο με την μπάλα σε κάνει να κάψεις από 50-100 θερμίδες (ανάλογα με την ένταση της κίνησης).

 

Δυο-δυο…στο κρεβάτι δυο-δυο:

Αντί για το κλασσικό βαρετό ιεραποστολικό, γίνε «καουμπόισσα» στο κρεβάτι και μέσα σε 30 λεπτά θα δες 200 (ή και περισσότερες) θερμίδες να κάνουν φτερά.

  10 γρήγοροι τρόποι να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και γυμναστική

 

Ice-ice babe:

Αντί να πίνεις νερό από τη βρύση προτίμησε το νερό σου παγωμένο. Κι αυτό γιατί με αυτό το τρικ αναγκάζεις τον οργανισμό σου να κάψει θερμίδες για να επαναφέρει τη θερμοκρασία του σώματός σου στα φυσιολογικά επίπεδα. Για να μην αναφέρουμε πως είναι εξαιρετικό για λαμπερό και νεανικό δέρμα.

 

Σκοτσέζικο ντουζ:

Το ξέρω μπορεί να ακούγεται μαρτυρικό, αλλά μάθε κι αυτό. Όπως με το προηγούμενο τρικ, το σώμα σου στην προσπάθειά του να ανακτήσει την θερμοκρασία του θα κάψει 100 θερμίδες. Plus, αν δεν το ήξερες, το κρύο νερό είναι το μυστικό για λαμπερά μαλλιά, στητό στήθος και δέρμα λαμπερό σφριγηλό και χωρίς ανοιχτούς πόρους. Όχι και τόσο άσχημα έτσι;

 

Άκου μουσική ή βλέπε τηλεόραση όταν γυμνάζεσαι:

Ακριβώς επειδή η μουσική σου δίνει ρυθμό και η τηλεόραση σε αποσπά, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις να γυμνάζεσαι περισσότερη ώρα και να μην αφεθείς να σε καταβάλει η κούραση.

 

Κάνε re-decoration στο σπίτι σου:

Είτε αποφασίσεις να κάνεις μερικές αλλαγές στη διαρρύθμιση του σπιτιού σου, να αλλάξεις θέση στα έπιπλα ή απλά να το …καθαρίσεις, θα κάψεις από 170 μέχρι 260 θερμίδες. Εκτός αυτού, το σπίτι σου θα δείχνει ανανεωμένο και θα λάμπει από καθαριότητα. Μην το δεις σαν αγγαρεία. Βάλε μουσική και χόρεψε όσο κάνεις δουλειές, ο χορός θα είναι το bonus burn από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Γέλα!:

Έχεις παρατηρήσει πως όταν γελάς μέχρι δακρύων σε πιάνει η… κοιλιά σου από τα γέλια;Εκτός του ότι το γέλιο σου φτιάχνει τη διάθεση, ταυτόχρονα, και γυμνάζει το διάφραγμα, τους κοιλιακούς, ακόμη και τους ώμους. Γι’ αυτό γέλα όσο περισσότερο και όσο πιο συχνά μπορείς.

  Κόψτε Εύκολα Εκατοντάδες Θερμίδες Μόνο με μια Μικρή Αλλαγή

 

Κάνε σκοινάκι:

Ποιος είπε πως είναι μόνο για παιδιά; Για την ακρίβεια είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις cardio που μπορείς να κάνεις. Βάλε μουσική και δοκίμασε να κάνεις σκοινάκι για περίπου 9 λεπτά. Συγχαρητήρια, μόλις έκαψες 100 θερμίδες, έτσι απλά!

 

Ένα παρά ένα:

Όταν ανεβαίνεις τις σκάλες, προσπέρασε 1 σκαλί και προσγείωσε το πόδι σου στο αμέσως επόμενο. Εκτός του ότι θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες είναι μια τέλεια γυμναστική για τους γοφούς και τους μηρούς σου!

 

Message like crazy:

Αν δεν το διαβάζαμε σε επίσημη έρευνα δεν θα το πιστεύαμε. Κι όμως, τελικά το κινητό σου μπορεί να σε βοηθήσει να αδυνατίσεις. Συγκεκριμένα ανταλλάσσοντας μηνύματα με την κολλητή σου ή τον αγαπημένο σου για 1 ώρα θα σε κάνει να κάψεις γύρω στις 150 θερμίδες! Έτοιμη να βάλεις φωτιά στο messanger και τις… θερμίδες;

 

Kiss me:

Λιγουρεύτηκες ένα μπισκότο σοκολάτα; Κανένα πρόβλημα. Το αγόρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις τις θερμίδες που του αντιστοιχούν. Σύμφωνα με έρευνες, ένα παθιασμένο μακράς διαρκείας φιλί (15 λεπτών για να είμαστε ακριβείς) μπορεί να κάψει έως και 45 θερμίδες, όσο δηλαδή το λαχταριστό μπισκότο που μόλις έφαγες.

 

Ίσιωσε τα μαλλιά σου:

Το περίμενες; Κι όμως, αν ξοδέψεις 30 λεπτά στεγνώνοντας ή ισιώνοντας τα μαλλιά σου όχι μόνο θα κάψεις 100 θερμίδες, αλλά με την κίνηση θα γυμνάσεις και τα μπράτσα και τους ώμους σου!

 

Stilletos my dear:

Αν αγαπούσες μια φορά τις stylish γόβες σου, τώρα θα τις λατρέψεις, αφού το να περπατάς με ψιλοτάκουνα εκτός του ότι σε κάνει να δείχνεις ψηλότερη και αναδεικνύει τις γάμπες σου, ταυτόχρονα τις γυμνάζει. Η προσπάθεια που καταβάλει το σώμα σου να ισορροπήσει σε βοηθά να κάψεις θερμίδες κι αν δεν είσαι φαν των ψηλοτάκουνων δε χρειάζεται να αποθαρρυνθείς. Περπάτα στις μύτες σαν μπαλαρίνα και θα πετύχεις το ίδιο, plus θα γυμνάσεις και τις γάμπες σου!

  Αποτοξινωτική δίαιτα 3 ημερών - ΔΙΑΙΤΑ

 

joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *