Ποιά ζώδια ξέρουν να αγαπούν! Πως βιώνουν την αγάπη!

Ποιά ζώδια ξέρουν να αγαπούν

Ποιά ζώδια ξέρουν να αγαπούν

Πως βιώνουν την αγάπη

 

Όλοι ερωτεύονται, ξετρελαίνονται, χάνουν το μυαλό τους για κάποιον. Όμως …η μαγκιά είναι, όχι απλώς να δαγκώσεις τη λαμαρίνα, αλλά να αγαπήσεις με βάθος, ουσία και διάρκεια. Πώς τα πάνε τα ζώδια με αυτό το ζήτημα της αγάπης;

Παρακάτω θα δεις την απάντηση.

 

ΖΩΔΙΑ ΑΓΑΠΗ

Ο έρωτας είναι συναρπαστικός, παθιασμένος, μαγευτικός. Γεμίζει τη ζωή ομορφιά και αισιοδοξία, σε κάνει να ονειρεύεσαι και να έχεις προοπτικές , σου αλλάζει κάθε στιγμή της ύπαρξής σου.

Όμως στην πραγματικότητα ο έρωτας, με την έννοια του τρελού ενθουσιασμού και του παράφορου ερωτικού πάθους, είναι από βιολογική άποψη ένα παιχνίδι των ορμονών μας, που διαρκεί μερικούς μήνες. Κι όταν η ορμονική θύελλα καταλαγιάσει και η σχέση «κάτσει», τότε φαίνεται τι υπάρχει στα αλήθεια από κάτω.

Εκεί αναδύεται η γνήσια αγάπη, η συντροφικότητα, το νοιάξιμο για τον άλλο, η επικοινωνία, το ερωτικό ταίριασμα. Και, εξίσου σημαντικό, φαίνεται η ικανότητα και η διάθεση να ξεπερνάς τα προβλήματα και να συνεχίζεις, παρά τις διαφορές και τις δυσκολίες.

Μερικά ζώδια έχουν από φυσικού τους την τάση για σχέσεις ουσίας. Άλλα πάλι χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και κίνητρα.

Ας δούμε πώς τα καταφέρνουν με την αγάπη, ένα προς ένα.

 

Ποιά ζώδια ξέρουν να αγαπούν! Πως βιώνουν την αγάπη!

 

ΚΡΙΟΣ:

Ο Κριός ξεκινάει τις σχέσεις του με φόρα, αλλά συνήθως τη χάνει στην πορεία. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, μόλις δουν να πέφτει ο αρχικός ενθουσιασμός τους, θεωρούν πως… αυτό ήταν και πάει τελείωσε. Δύσκολα μένουν για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια, και να διαπιστώσουν αν αξίζει ή όχι τον κόπο.

Ο ορισμός τους για την αγάπη περιλαμβάνει μόνο ό,τι έχει να κάνει με πάθος και ενθουσιασμό. Αν ο σύντροφός τους μπορεί να ανατροφοδοτεί και τους ίδιους και τη σχέση, αν ανταποκρίνεται επάξια στην ερωτική τρέλα τους, αν μπορεί να κάνει κάθε μέρα να φαίνεται σαν να είναι η πρώτη του έρωτά τους, έχει καλώς.

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Παρόλο που ο Ταύρος είναι από τα παθιάρικα ζώδια, όσο κι αν απολαμβάνει την αρχική, γεμάτη ενθουσιασμό φάση μιας σχέσης, περιμένει πώς και πώς την επόμενη. Το καταλάγιασμα, τη σταθεροποίηση, την επίγνωση πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε στη ζωή του για να μείνει.

Απολαμβάνει την καθημερινότητα, τη συντροφικότητα, τη συμβίωση. Αντέχει απίστευτα σε καταστάσεις που για κάποιον άλλο θα ήταν πληκτική ρουτίνα. Αντίθετα, έχοντας την ασφάλεια της σταθερής σχέσης στη ζωή του, είναι ικανός από εκεί κι πέρα να κατακτήσει τον κόσμο ολόκληρο. Ο Αρχιμήδης είχε πει «δώσε μου κάπου να σταθώ και θα κινήσω τη γη». Για τον Ταύρο, το «κάπου» είναι η αγάπη του.

  Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2023

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Δίδυμος θεωρείται άστατος στον έρωτα, γιατί ενθουσιάζεται εύκολα και του περνάει με την ίδια ευκολία. Παρόλα αυτά δεν δυσκολεύεται να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση με βαθιά αγάπη και επικοινωνία (ή και πολλές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Αν βρει το συνταίριασμα που ονειρεύεται, την ανταλλαγή ερεθισμάτων του νου με το ταίρι του, την πρωτοτυπία μέσα στην καθημερινότητα, θα αφοσιωθεί στη σχέση του.

Πιθανόν να φεύγει και να ξανάρχεται σαν ένα εκκρεμές, όχι με την έννοια του χωρισμού ή της απιστίας, αλλά μάλλον σαν μια συναισθηματική απομάκρυνση. Όμως αυτή η «αποστασιοποίηση» ανανεώνει το ενδιαφέρον του. Είναι σαν να ξαναβλέπει μετά τη σχέση του με καινούργια μάτια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος σίγουρα έχει πιάσει το νόημα της προσφοράς στην αγάπη. Μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευτυχία σε ένα ταίρι που θέλει μια σχέση ζωής. Για εκείνον ακριβώς αυτή η σχέση είναι βασική προτεραιότητα και κριτήριο προσωπικής ολοκλήρωσης. Αφοσιώνεται στον σύντροφό του, τον περιβάλλει με ενδιαφέρον, στοργική φροντίδα και συναισθηματική θαλπωρή.

Ανάλογα με τις ανάγκες της περίστασης, παίζει εξίσου καλά τον ρόλο του εραστή, του γονιού, του εξομολογητή. Όσο στενή και να είναι η σχέση, ποτέ δεν θα νιώσει ότι ασφυκτιά, το αντίθετο μάλιστα. Πιο πιθανό είναι να …βαρυστομαχιάσει ο σύντροφός του από όλη αυτή την προσκόλληση, ιδίως αν ανήκει σε ένα πιο ανεξάρτητο ζώδιο.

 

ΛΕΩΝ:

Ο Λέων αγαπά όπως κάνει και όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή του: με στόμφο και μεγαλοπρέπεια. Παρόλο που, ανεξαρτήτως φύλου, του αρέσει η αίσθηση να έχει γύρω του ένα χαρέμι, δημιουργεί άνετα μακροχρόνιες σχέσεις. Άλλωστε αυτό τονώνει και την εικόνα που θέλει να εκπέμπει, ενός ατόμου επιτυχημένου και στην προσωπική του ζωή.

Όμως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να εκληφθεί σαν προσποίηση. Ο Λέων είναι από τα πιο ανυπόκριτα ζώδια και αγαπά με αφοσίωση, περιβάλλοντας το ταίρι του με όλες τις τιμές και τις περιποιήσεις που αρμόζουν σε μια βασίλισσα ή έναν βασιλιά αντίστοιχα. Μπορεί να δώσει πάρα πολλά, φτάνει να μη νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Παρθένος επιζητά σε μια σχέση περισσότερο τη σταθερότητα, παρά το τρελό πάθος. Έτσι, όταν του …σωθεί το τελευταίο, περνά μετά χαράς στην ήρεμη συντροφικότητα της ωριμότερης αγάπης. Προσφέρει στο ταίρι του φροντίδα, επικοινωνία, αφοσίωση και τρυφερότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει την υποστήριξή του, όποτε χρειαστεί.

  Ποτέ μην εμπιστευτείς μυστικό σου σε αυτά τα Ζώδια!

Πιθανόν ο Παρθένος να μην είναι πολύ των εκπλήξεων ή των έντονων εκδηλώσεων έρωτα. Επιλέγει να προσφέρει σε ένα πιο ουσιαστικό, κατά τη γνώμη του, επίπεδο. Δεν είναι καθόλου του τύπου «ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά’ το». Προτιμά να δώσει στον σύντροφό του αντί για γλυκόλογα ψωμί, και μάλιστα …από βιολογικό αλεύρι.

 

Ποιά ζώδια ξέρουν να αγαπούν! Πως βιώνουν την αγάπη!

ΖΥΓΟΣ:

Όταν ο Πλάτωνας συνέλαβε τον μύθο των αρχικά σιαμαίων ανθρώπων, που χωρίστηκαν και από τότε ο καθένας ψάχνει με αγωνία το άλλο του μισό, σίγουρα είχε στο μυαλό του τους Ζυγούς. Είναι το ζώδιο που γεννιέται κυρίως για να ολοκληρωθεί μέσα από την απόλυτη ένωσή του με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα.

Τα υπόλοιπα είναι απλώς …πάρεργα. Με άλλα λόγια, ο Ζυγός είναι «αστέρι» στην αγάπη και ανακηρύσσεται σε πρωταθλητή στη συντροφικότητα. Είναι προικισμένος με επικοινωνιακά χαρίσματα και διπλωματικότητα, πράγμα που βοηθά σε μια αρμονική σχέση. Και επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει στην κοινή ζωή τις πιο όμορφες συνθήκες, για να ζήσουν με το ταίρι του τον έρωτά τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός δεν θα αφήσει να σβήσει ποτέ από τη σχέση του το πάθος, και με την καλή και με την κακή έννοια. Αυτό σημαίνει ότι μετά από σαράντα χρόνια μπορεί να κάνει στο ηλικιωμένο πια ταίρι του άγριες σκηνές ζηλοτυπίας. Η αγάπη του Σκορπιού είναι ένα καζάνι που βράζει, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που αγαπά.

Είναι η πέτρα που κυλάει και δεν χορταριάζει. Τώρα, το ποιους θα χτυπήσει στον δρόμο της, είναι μια άλλη υπόθεση. Παρόλα αυτά, ο Σκορπιός αγαπά με αφοσίωση, υποστηρίζει τον σύντροφό του και φυλάει τη σχέση του σαν Κέρβερος από κάθε εξωτερική απειλή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που δεν περνάνε εύκολα στην πιο ώριμη φάση της σχέσης. Ξεκινά γεμάτος ενθουσιασμό, πείθοντας εύκολα το αντικείμενο του έρωτά του ότι μαζί θα ζήσουν την πιο όμορφη περιπέτεια. Αλλά η λέξη-κλειδί είναι η «περιπέτεια». Ο Τοξότης αγαπά το ταίρι του όπως αγαπά τη ζωή, τον πλησίον του, τη φύση… και πάνω απ’ όλα την ελευθερία του.

  Ζώδια 2021: “Καμπανάκι” από τον Κώστα Λεφάκη για τον πρώτο μήνα του νέου έτους

Η ερωτική συνιστώσα είναι απλώς μια λεπτομέρεια. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσει στον σύντροφό του ενδιαφέρον, φροντίδα και …χαρά σε όλα τα επίπεδα. Απλώς, θέλει να νιώθει εξασφαλισμένη την ανεξαρτησία του. Μια σχέση με πολλά «κολλητηλίκια» δεν κάνει γι’ αυτόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει την αγάπη σχεδόν… πατριωτικά. Από τη στιγμή που τη βρήκε, ένα συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξει μετά από αρκετή σκέψη, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Και θα δώσει πολλές ευκαιρίες στη σχέση, αν παρουσιαστούν προβλήματα. Το θέμα όμως μαζί του είναι ότι οι επικοινωνιακές του ικανότητες, ως προς τα συναισθήματά του, είναι μηδαμινές.

Ο ίδιος πιστεύει και εφαρμόζει το ότι «η αγάπη δείχνεται με πράξεις, όχι με λόγια». Χρειάζεται λοιπόν ένα ταίρι που να μπορεί να βλέπει πίσω από την απουσία των γλυκόλογων και των λεκτικών διαβεβαιώσεων. Στο κάτω κάτω είναι ένας σταθερός και υπεύθυνος σύντροφος, που δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο το ταίρι του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Υδροχόος, έτσι καθώς δείχνει ανοιχτόκαρδος και αλτρουιστής, πιθανόν να δίνει μια παραπλανητική εικόνα στα επίδοξα ταίρια του. Γιατί δεν είναι τόσο εύκολος όσο φαίνεται. Πρόκειται για ένα ζώδιο που θέλει να έχει στο μυαλό και στην καρδιά του «στεγανά», μέσα στα οποία απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες.

Μηδενός εξαιρουμένου, ούτε καν της μεγάλης του αγάπης. Αν ο σύντροφός του το σεβαστεί και δεν δείξει απειλητικές διαθέσεις να εκπορθήσει αυτά τα άδυτα, όλα θα πάνε καλά. Ο Υδροχόος θα προσφέρει στο ταίρι του το ενδιαφέρον, την υποστήριξή του, την πίστη του, τη σταθερότητά του. Φτάνει να μην παραβιαστούν τα προσωπικά του όρια.

 

ΙΧΘΥΣ:

Ο Ιχθύς έχει το δόσιμο της αγάπης στο DNA του. Αφοσιώνεται, λατρεύει, τα δίνει όλα. Προσφέρει στο αγαπημένο πρόσωπο ό,τι έχει και δεν έχει: φροντίδα, περιποίηση, επικοινωνία, βοήθεια, υποστήριξη, και μαζί το τελευταίο του εικοσάευρω. Το θέμα όμως είναι, σε ποιον προσφέρει όλη αυτή την αγάπη;

Στον σύντροφο που έχει γνωρίσει καλά και αγαπήσει γι’ αυτό που είναι; Ή στο πρόσωπο που έχει εξιδανικεύσει στη φαντασία του; Κινδυνεύει λοιπόν να διαπιστώσει κάποια στιγμή, ότι ο αποδέκτης της αγάπης του δεν ήταν αντάξιός της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι… μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

 

Ποιά ζώδια ξέρουν να αγαπούν! Πως βιώνουν την αγάπη!

myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *