Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

 

Μεγάλες εξελίξεις μέσα στο Σεπτέμβριο

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για ακόμη μια φορά τα ζώδια, τονίζοντας πως ένα εξ αυτών τον επόμενο καιρό αναμένεται να γνωρίσει έναν ξαφνικό και αναπάντεχο έρωτα.

Η αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις της στο asibiliou.gr και μίλησε για το πώς θα εξελιχθούν τα ερωτiκά μέσα στο Σεπτέμβριο.

 

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9, φέρνει μια αναπάντεχη ευκαιρία ή νέα δεδομένα στα επαγγελματικά και γι’ αυτό η προσοχή σας στις αρχές του μήνα θα είναι στραμμένη περισσότερο στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και λιγότερο στο ταίρι σας και στην ερωτική σας ζωή. Αντιθέτως, στις 15/9 ο Άρης, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, εισέρχεται στον Ζυγό και ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και της δέσμευσης.

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι δυναμικές και θα σας δώσουν το κίνητρο να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν, όμως, το κοινό καλό σας ως ζευγάρι και όχι μόνο το προσωπικό σας όφελος. Εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα θέλετε να το επιλύσετε άμεσα και δεν θα έχετε υπομονή να περιμένετε. Όσο δύσκολο κι αν είναι, καλείστε να εξισορροπήσετε τις ανάγκες σας με τις ανάγκες του άλλου, διαφορετικά θα έρθετε σε αντιπαράθεση και συγκρούσεις.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως πρέπει να κερδίσετε την υποστήριξη και τη βοήθεια του ερωτικού σας συντρόφου και να τον κάνετε σύμμαχο σας και όχι εχθρό. Από την άλλη, δεν θα νιώσετε καλά με τον εαυτό σας εάν αγνοήσετε εντελώς τις επιθυμίες σας και υποκύψετε στα θέλω των άλλων. Το ιδανικό θα είναι να βρείτε μια συμβιβαστική λύση, υιοθετώντας όμως μια διπλωματική στάση, διότι οι συγκρούσεις τώρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονες.

Στις 26/9 ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος επίσης στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, και μπαίνετε σε μια διαδικασία να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα μέσα στις σχέσεις ή τον γάμο σας, ζυγίζοντας τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα. Θα είστε αρκετά αναποφάσιστοι και γι’ αυτό θα είναι καλό να μη βιαστείτε να κάνετε σημαντικές κινήσεις. Μη διστάσετε να ζητήστε τη γνώμη ενός τρίτου, ο οποίος αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και αντικειμενικά.

 

Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονη και παθιασμένη με τη Νέα Σελήνη στις 7/9, που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου. Μετά από μια εσωστρεφή περίοδο, αισθάνεστε πλέον την ανάγκη να είστε πιο αυθόρμητοι και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας. Η απόλαυση, το παιχνίδι και το φλερτ -εάν είστε ελεύθεροι- θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς

Είναι η στιγμή εκείνη, κατά την οποία το παιδί μέσα σας βγαίνει στο προσκήνιο και αναζητά την αποδοχή, την επιβράβευση και τον θαυμασμό των γύρω του και ιδιαίτερα του ερωτικού συντρόφου. Θα έχετε ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση και δεν θα διστάσετε να τολμήσετε να πάρετε ρίσκα. Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει έναν ξαφνικό έρωτα ή μια αναπάντεχη εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή και σας φέρνει τα πάνω κάτω.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, επομένως προσπαθήστε να μην αντισταθείτε στις αλλαγές που έρχονται, όπως συνηθίζετε να κάνετε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη συνεισφέρει και αυτή με τον τρόπο της σε αυτή την έντονη ερωτική διάθεση, καθώς μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/9.

Θα έχετε τη δυνατότητα να εξομαλύνετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις μέσω της διπλωματίας και να βρείτε τη χρυσή τομή εάν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εάν είστε ελεύθεροι, τότε θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες, αφού η κοινωνικότητα σας σε συνδυασμό με τη γοητεία σας θα βρίσκονται στα ύψη και δύσκολα θα μπορεί να σας αντισταθεί εκείνος-η που θα έχετε απέναντι σας.

 

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

Δίδυμοι

Η αρχή του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9, σας βρίσκει πιο εσωστρεφείς από ό,τι είστε συνήθως, καθώς θα έχετε την ανάγκη να είστε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στην οικογένεια σας. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και τις βαθύτερες ανάγκες σας, προκειμένου να βελτιώσετε τόσο τις σχέσεις σας με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό.

Το δεύτερο μισό του μήνα, η αισθηματική σας ζωή θα είναι πιο έντονη, καθώς ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό στις 15/9 και θα φέρει στο προσκήνιο φλερτ, έρωτες και έντονες επιθυμίες. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να την αναζωπυρώσετε, καθώς θα ζήσετε πολύ έντονες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε με τον σύντροφο σας και να μοιραστείτε στιγμές απόλαυσης.

Ωστόσο, προσέξτε την τάση σας να γίνεστε ανταγωνιστικοί ή να θέλετε να επιβληθείτε, διότι σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Εάν είστε ελεύθεροι, θα εκπέμπετε μαγνητισμό και θα έχετε διάθεση να φλερτάρετε και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα τα οποία θα σας κάνουν να περνάτε καλά και κυρίως θα σας επιτρέπουν να αισθάνεστε ελεύθεροι να εκφράσετε τον εαυτό σας.

Προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 26/9, ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό και σας δημιουργεί την ανάγκη να επαναξιολογήσετε τις ερωτικές σας γνωριμίες. Δεν αποκλείεται να σας ακυρώσουν συναντήσεις, να υπάρχουν πισωγυρίσματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας ή απλώς κάτι να μην κυλάει όπως το περιμένατε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους και μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

  Νοέμβριος: Τι προβλέπουν τα άστρα για το ζώδιό σου

 

Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος για εσάς ξεκινάει με μια άκρως επικοινωνιακή Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 7/9 και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις σας και να κάνετε έναν ξεκάθαρο διάλογο με το ταίρι σας. Εάν είστε ελεύθεροι, τότε θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες του μήνα για να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που μπορεί να σας εκπλήξουν.

Είναι επίσης πιθανό να βρείτε τώρα μια αποτελεσματική λύση σε ένα πρόβλημα που σας βασάνιζε το προηγούμενο διάστημα. Στις 10/9 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού όχι μόνο σας κάνει ακόμα πιο εκφραστικούς στο ερωτικό κομμάτι, αλλά σας κάνει και ακαταμάχητα ελκυστικούς στους άλλους, χωρίς καν να προσπαθήσετε. Οι σχέσεις σας θα είναι γεμάτες έξαψη και πάθος, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση, θα φλερτάρετε και γενικώς θα τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας.

Εάν ξεκινήσετε τώρα μια νέα σχέση, τότε θα είναι άκρως συναρπαστική, διασκεδαστική, αλλά ίσως και με μια δόση δράματος. Από τις 15/9, με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και μπορεί να έχετε εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού ή με κάποιο άτομο από την οικογένεια σας. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν κάποια συναισθηματικά ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία σας δημιουργούν ακόμα ένταση και καλείστε τώρα να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο.

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 26/9, επίσης στο ζώδιο του Ζυγού, συμβάλλει σε όλο αυτό φέρνοντας παρεξηγήσεις και μπερδέματα με τους οικείους σας και άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και μην απομακρύνετε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι νοιάζονται για εσάς.

 

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

Λέων

Η Νέα Σελήνη στις 7/9 στην Παρθένο σάς κάνει να εκτιμήσετε το γνώριμο και το οικείο και θα προτιμήσετε να επενδύσετε στην ασφάλεια, παρά σε μια κατάσταση η οποία εμπεριέχει ρίσκο. Μέχρι τις 10/9 η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού και εξακολουθείτε να είστε επικοινωνιακοί και να έχετε ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να κάνετε γνωριμίες και να αντιμετωπίζετε πιο ανάλαφρα τις σχέσεις.

Όμως, από τις 10/9 που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, θα γίνετε πιο εσωστρεφείς και συναισθηματικοί και θα εστιάσετε περισσότερο στο σπίτι, την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Ίσως μάλιστα να νοσταλγήσετε παρελθοντικές καταστάσεις ή κάποιο άτομο το οποίο σας είχε προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Εάν επιθυμείτε να κάνετε έναν πιο άμεσο διάλογο και να δείξετε στους άλλους την αποφασιστικότητα σας, τότε η είσοδος του Άρη στον Ζυγό από τις 15/9 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία.

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να εκφράσετε άμεσα τις σκέψεις σας στον σύντροφο σας και θα μπορέσετε να τον/την πείσετε εύκολα για όσα έχετε στο μυαλό σας. Ωστόσο, η τάση σας να είστε αυθόρμητοι και παρορμητικοί μπορεί σας οδηγήσει σε καβγάδες και παρανοήσεις, εάν δεν την περιορίσετε. Ακόμα περισσότερη προσοχή χρειάζεται ο Ερμής, που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό στις 26/9. Θα πρέπει να σκέφτεστε πολύ καλά τι λέτε, πώς το λέτε και γενικώς να επιλέγετε προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιείτε, αν δεν θέλετε να σας παρεξηγήσουν και να βγάλουν λάθος συμπεράσματα.

Προσοχή επίσης σε ραντεβού που θα κανονίσετε, μιας και θα έχετε την τάση να ξεχνιέστε ή να μπερδέψετε την ώρα και το μέρος. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν για να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση, όμως μην βιαστείτε να πάρετε ακόμα οριστικές αποφάσεις.

 

Παρθένος

Ο μήνας των γενεθλίων σας εγκαινιάζεται με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 7/9, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε περίσσεια αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό και τις επιθυμίες σας προς τους άλλους. Είναι η στιγμή που η προτεραιότητα σας είναι ο εαυτός σας και δεν έχετε σκοπό να υποκύψετε σε καταπιεστικές συμπεριφορές ή να μπείτε για άλλη μια φορά στη διαδικασία να κάνετε υποχωρήσεις, χωρίς να ικανοποιούνται τα δικά σας θέλω.

Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο, τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε τη ζωή σας και τις σχέσεις σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναγκαίες αλλαγές. Άλλωστε ο Άρης θα εξακολουθεί ως τις 15/9 να βρίσκεται στο ζώδιο σας και συμβάλλει σε όλο αυτό χαρίζοντας σας δυναμισμό, ενέργεια, καθώς και μια διάθεση ανεξαρτησίας, η οποία δεν θα σας επιτρέψει να συμβιβαστείτε.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/9 θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους και να επικοινωνήσετε. Εάν υπήρχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα μπορέσετε να τα εξομαλύνετε και να λύσετε τις διαφορές σας μέσω ενός ουσιαστικού διαλόγου. Μη διστάσετε να εκφράσετε άμεσα τις σκέψεις και όσα έχετε στο μυαλό σας και να είστε σίγουροι ότι ο/η σύντροφος σας θα μπορέσει να σας κατανοήσει.

Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 21/9, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας σχέσης, είτε αυτό σημαίνει ότι αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, είτε ότι συνειδητοποιείτε ότι ο συναισθηματικός δεσμός που έχετε με το ταίρι σας γίνεται όλο και πιο βαθύς. Σε κάθε περίπτωση, ο μήνας κλείνει με μια όμορφη, ρομαντική διάθεση και σας υπενθυμίζει ποιες σχέσεις και ποιοι άνθρωποι έχουν πραγματική αξία στη ζωή σας.

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου

 

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

Ζυγός

Αρκετές εξελίξεις θα υπάρχουν αυτό τον μήνα για εσάς, καθώς ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και εξακολουθεί να σας χαρίζει γοητεία, διπλωματία, αλλά και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα για να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να βρείτε λύσεις από κοινού. Ο Άρης μπαίνει επίσης στο ζώδιο σας από τις 15/9 και μέχρι τις 30/11 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και τη  διάθεση.

  Μάιος 2022: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιο σου αισθηματικά αυτόν τον μήνα;

Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα νιώσετε την ανάγκη να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Δεν είστε διατεθειμένοι να περιμένετε τον/την σύντροφο σας να πάρει αποφάσεις ή να κάνει το πρώτο βήμα. Θα είστε ανυπόμονοι και θα θέλετε όλα να γίνουν γρήγορα και άμεσα. Ωστόσο, η διάθεση σας να μην συμβιβαστείτε, καθώς και ο δυναμισμός που θα βγάζετε προς τα έξω, μπορεί να φέρει συγκρούσεις με το ταίρι σας.

Εάν είστε ελεύθεροι, τότε θα έχετε αρκετά ανεβασμένη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και δε θα διστάσετε να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Προς το τέλος του μήνα όμως και συγκεκριμένα μετά τις 26/9 με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σας, η μεγάλη πρόκληση θα είναι να κερδίσετε την κατανόηση του συντρόφου σας, μιας και οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα είναι μέσα στο παιχνίδι των ημερών.

Επιπλέον, μπορεί να μην έχετε διάθεση για διάλογο και αυτό να δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση. Προσοχή λοιπόν στα μπερδεμένα μηνύματα που μπορεί να δίνετε στους άλλους, ακόμη και άθελα σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία.

 

Σκορπιός

Ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς σας βρίσκουν οι πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9. Έχετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους σας ενώνουν κοινές ιδέες, στόχοι και ιδανικά και δεν αποκλείεται μέσα σε μια κοινωνική ομάδα να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία θα έχει διάρκεια στον χρόνο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, περνάει στο ζώδιο σας στις 10/9 και ανεβάζει τη σεξουαλικότητα και τη γοητεία σας στα ύψη.

Εάν είστε ελεύθεροι, θα τραβάτε αβίαστα την προσοχή και τα βλέμματα των άλλων και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ωστόσο, μπορεί να μην αισθάνεστε απαραίτητα την ανάγκη να πάτε ένα βήμα παρακάτω, μιας και ο Άρης από τις 15/9 βρίσκεται στον Ζυγό, σε έναν πιο σκοτεινό και εσωστρεφή τομέα του ωροσκοπίου σας. Ίσως μέσα σας να αισθάνεστε ακόμα αρκετά μπερδεμένοι, να έχετε δεύτερες σκέψεις και να νιώθετε έντονα την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας.

Η Πανσέληνος όμως, που πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 21/9, έρχεται για να βγάλει προς τα έξω τον πιο ρομαντικό και ερωτικό σας εαυτό και κυρίως να σας κάνει να αφεθείτε σε κάτι όμορφο.

Εάν έχετε παιδιά, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας ή μπορεί τώρα να αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδί με τον σύντροφο σας. Από την άλλη, μπορεί απλώς να θέλετε να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε, είτε βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι. Αξίζετε το φλερτ, τον έρωτα και τη χαρά και κυρίως το να μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να εκφράζετε τις προσωπικές σας επιθυμίες.

Προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα μετά τις 26/9, ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή ακόμα και εξαπατήσεις ή παρασκηνιακές κινήσεις. Μη βιαστείτε να κρίνετε ή να βγάλετε συμπεράσματα μέχρι να αποκαλυφθούν οι αληθινές προθέσεις των άλλων.

 

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

Τοξότης

Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 θα σας απασχολήσει έντονα η καριέρα και η επαγγελματική σας ζωή, με αποτέλεσμα να αφήσετε για λίγο στην άκρη τον έρωτα, το φλερτ ή τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό μέχρι τις 10/9, οι φιλίες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς και δεν αποκλείεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα σε μια παρέα ή σε μια κοινωνική ομάδα.

Σε αυτό το κλίμα συμβάλλει και ο Άρης στον Ζυγό από τις 15/9, καθώς θα φέρει στη ζωή σας ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους με εσάς. Το ζητούμενο είναι να μην χαθούν οι ισορροπίες, μιας και κάποια άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να σας επιβληθούν ή να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετικές συμπεριφορές. Ωστόσο, από τις 10/9 και μετά, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, το σκηνικό αλλάζει και θα νιώσετε την ανάγκη είτε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και τις βαθύτερες σκέψεις σας, είτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας προς το ταίρι σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Μυστικές επαφές και ραντεβού, κρυφοί πόθοι και γενικότερα παρασκηνιακές κινήσεις θα είναι μέσα στο παιχνίδι των ημερών.

Ίσως μια σχέση να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και να πρέπει πρώτα να το λήξετε μέσα σας πριν πείτε το οριστικό αντίο. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, που πραγματοποιείται στις 21/9, έρχεται για να φέρει στο επίκεντρο την οικογένεια, τη συναισθηματική ζωή και τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας.

Είναι σημαντικό τώρα να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σας και κυρίως να αναγνωρίσετε την ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα. Ακόμα κι αν οι εξελίξεις στην κοινωνική σας ζωή τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και διεκδικούν τον χρόνο και την ενέργεια σας, η Πανσέληνος σας υπενθυμίζει πως δεν θα πρέπει να ξεχνάτε εκείνους που σας έχουν σταθεί και αποτελούν στήριγμα για εσάς.

 

Αιγόκερως

O Σεπτέμβριος ξεκινάει για εσάς με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 και φέρνει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι ή μια αναπάντεχη γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό, η οποία θα σας αλλάξει τα δεδομένα ή ακόμα και την κοσμοθεωρία σας. Πείτε ναι στο απρόβλεπτο και στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας και δεν θα χάσετε.

  Η ιδανική καριέρα για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/9 σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και πρόθυμους να βγείτε από τον στενό σας κύκλο και να κάνετε νέες γνωριμίες. Αυτό που σας κάνει χαρούμενους τώρα είναι να συναναστραφείτε με ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις, διότι έτσι θα αισθάνεστε πιο οικεία και θα μπορείτε να κατανοήσετε βαθύτερα ο ένας τον άλλον.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Ιχθύς στις 21/9 ενισχύει ακόμα περισσότερο τον τομέα της επικοινωνίας. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με συναντήσεις, επαφές και μετακινήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να χαλαρώσετε ή να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας, εκτός αν να τον/τη συμπεριλάβετε μέσα σε όλα αυτά ή καταφέρετε να πάτε μια εκδρομή μαζί του/της.

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική αυτές τις ημέρες και οι συζητήσεις που θα γίνουν τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία της σχέσης σας. Μη διστάσετε, λοιπόν, να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας με τον σύντροφο σας και να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα, χωρίς τον φόβο ότι θα κριθείτε ή ότι δεν θα σας κατανοήσουν. Δεν αποκλείεται να έχετε μια ξαφνική συνειδητοποίηση για τη σχέση σας και να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα που σας βασάνιζε καιρό.

 

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

Υδροχόος

Βαθιά συναισθηματικά περιεχόμενα ανακινεί η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 7/9 και στρέφει την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις. Ένας δεσμός μπορεί τώρα να προχωρήσει σε βαθύτερο επίπεδο και να συνειδητοποιήσετε ότι σας συνδέουν περισσότερα πράγματα με αυτό τον άνθρωπο από όσα νομίζατε.

Αυτή η Νέα Σελήνη αποτελεί μια ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα πιο σκοτεινά σας συναισθήματα, ακόμα κι αν από τη φύση σας είναι δύσκολο να τα αναγνωρίσετε και να τα αποδεχθείτε. Θα διαπιστώσετε πως εάν ανοιχτείτε ψυχικά και βιώσετε σε βάθος όσα συμβαίνουν, θα βελτιώσετε τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και τη σχέση σας με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η παραμονή του Άρη επίσης στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 15/9, εξακολουθεί να σας χαρίζει έντονη σεξουαλική διάθεση, καθώς και μια τάση να επιβληθείτε στον σύντροφο σας και να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας.

Εάν είστε ελεύθεροι και προσπαθείτε να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, τότε οι κινήσεις σας θα είναι πολύ προσεκτικά μελετημένες και όχι παρορμητικές. Θα έχετε την ικανότητα να ψυχολογήσετε το άτομο που βρίσκεται απέναντι σας και να εντοπίσετε τα αληθινά του κίνητρα πίσω από τις λέξεις και την εικόνα που σας παρουσιάζει, επομένως δύσκολα θα μπορεί κάποιος να σας εξαπατήσει.

Από τις 15/9 με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό, καθώς και με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Πείτε ναι στις νέες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας ή σε ευκαιρίες για ταξίδια και σπουδές, τουλάχιστον μέχρι τις 26/9 που ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος κι έτοιμος να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Ίσως μέσα από όλα αυτά να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα μοιραστείτε μαζί του νέες, συναρπαστικές εμπειρίες.

 

Ιχθύες

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά για εσάς με μια διάθεση ανανέωσης σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μιας και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο της Παρθένου στις 7/9. Είτε βρίσκεστε μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση, είτε στην αρχή μιας νέας γνωριμίας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει επισημοποίηση με τη μορφή γάμου ή αρραβώνα ή απλώς μια συνειδητοποίηση πως έχετε βρει το άλλο σας μισό.

Αν και είστε από τη φύση σας βαθύτατα συναισθηματικοί, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό από τις 15/9, στρέφει ακόμα περισσότερο την προσοχή σας στην προσωπική σας μεταμόρφωση μέσω των σχέσεων και των όσων μοιράζεστε με τον άλλον. Καλείστε να αναμοχλεύσετε τις βαθιές σας επιθυμίες, τους κρυφούς σας πόθους και τα πιο σκοτεινά σας συναισθήματα. Ακόμα κι αν είστε προς το παρόν διστακτικοί και δεν προχωράτε σε δράση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εξέλιξη, καθώς η εσωτερική διεργασία αυτών των ημερών είναι ό,τι πιο σημαντικό για την εξέλιξη της σχέσης σας και του εαυτό σας.

Άλλωστε, με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 26/9, θα επανεξετάσετε τα συναισθηματικά ζητήματα και θέματα εμπιστοσύνης μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στις σχέσεις σας.

Θα επιλέξετε να αφεθείτε σε αυτό που νιώθετε ή θα πρέπει ο άλλος να περάσει μια ακόμα δοκιμασία; Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 21/9, σηματοδοτώντας την κορύφωση μιας κατάστασης ή φέροντας μια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας.

Όσα κρατούσατε μέσα σας, πλέον βρίσκονται στο φως και καλείστε να τα διαχειριστείτε. Η συνειδητοποίηση ότι κάτι σας λείπει θα είναι πολύ έντονη τώρα και θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα λήξετε μια κατάσταση ή εάν θα πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές, ώστε να μην νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας.

 

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Αυτό το ζώδιο θα γνωρίσει ξαφνικά τον έρωτα!

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *