8 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Γόμες

Ποια Είναι Τα  Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Γόμες

8 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Γόμες

 

Οι γόμες στα παιδικά και σχολικά χρόνια ήταν ένα από τα βασικά πράγματα που κουβαλούσατε πάντα μαζί σας στο σχολείο και που πάντα είχατε πάνω στο γραφείο σας.

Μπορεί πλέον να ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, αλλά οι γόμες συνεχίζουν να αποτελούν τη λύση σε πολλά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε μέσα στο σπίτι σας.

 

8 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με Γόμες

 

Καθαρίστε το πληκτρολόγιό σας

Αν έχετε λευκό πληκτρολόγιο και έχετε παρατηρήσει πως σε κάποια σημεία έχει γίνει γκρι, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Πάρτε μια γόμα και σβήστε όλες τις βρομιές και τα σημάδια που έχουν εμφανιστεί στο πληκτρολόγιό σας.

 

Φτιάξτε σφραγίδες

Κόψτε τη γόμα σας σε ό,τι σχήμα σας αρέσει και χρησιμοποιήστε την ως σφραγίδα. Βουτήξτε την άκρη της σε μελάνι και αποτυπώστε το σχέδιο που έχετε φτιάξει στις σημειώσεις σας, σε μια κάρτα που θέλετε να στείλετε ή στο σημειωματάριό σας.

Φτιάξτε σφραγίδες
Φτιάξτε χαριτωμένες σφραγίδες χρησιμοποιώντας γόμες.

 

Σβήστε σημάδια πάνω στον τοίχο

Αν ο τοίχος σας έχει σημαδάκια και βρωμιές, δοκιμάστε να τα καθαρίσετε με μια γόμα. Το πιο πιθανό είναι πως τα περισσότερα από αυτά θα φύγουν εύκολα τρίβοντάς τα για λίγη ώρα με τη γόμα σας.

 

Καθαρίστε τα δερμάτινα παπούτσια σας

Χρησιμοποιώντας απλά μια γόμα, μπορείτε να καθαρίσετε πανεύκολα τα παπούτσια σας. Τα λευκά sneakers ειδικά μπορούν πανεύκολα να καθαριστούν αν τα τρίψετε με μια γόμα.

Μπορείτε να Κάνετε με Γόμες
Με μια γόμα μπορούν να σβηστούν πολλά σημάδια και βρωμιές από τα κάτασπρα sneakers σας.

 

Διακόσμηση για παιδικά πάρτι

Πάρτε γόμες για το πάρτι του παιδιού σας, χαράξτε τις στη μέση και στηρίξτε στη σχισμή που δημιουργείται μια κάρτα με το όνομα του κάθε παιδιού που έχετε καλέσει. Βάλτε δίπλα στην κάθε γόμα από ένα μικρό δωράκι για το κάθε παιδάκι.

  Τα Top 20 Μυστικά για το Καθάρισμα του Μπάνιου!
Διακόσμηση για παιδικά πάρτι
Με μια γόμα μπορούν να σβηστούν πολλά σημάδια και βρωμιές από τα κάτασπρα sneakers σας.

 

Καρφώστε στη γόμα πινέζες και καρφίτσες

Για το δικό σας το καλό και για να μην υπάρξουν ατυχήματα, μην αφήνετε βελόνες, καρφίτσες και πινέζες πάνω σε κρεβάτια, τραπέζια και καναπέδες. Προτιμήστε να τα στερεώσετε όλα αυτά πάνω σε μια γόμα.

 

Σβήστε λεκέδες από στυλό

Με τις γνωστές ροζ γόμες που όλοι ξέρετε μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε σημάδια και λεκέδες από στυλό και μολύβια που δημιουργήθηκαν καταλάθος πάνω στο λευκό πουλοβεράκι σας.

Μπορείτε να Κάνετε με Γόμες
Με τις απλές γόμες που ήδη έχετε μπορείτε να σβήσετε λεκέδες από στυλό.

 

Κλείστε το σκουλαρίκι σας

Αν είστε έξω από το σπίτι και χάσετε το κούμπωμα του σκουλαρικιού σας, μην αγχωθείτε. Αν έχετε μια γόμα μαζί σας το πρόβλημα λύνεται εύκολα. Κόψτε ένα κομματάκι γόμας και χρησιμοποιήστε το αντί για κούμπωμα.

 

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *