Αδυνάτισε με 5 λιποδιαλυτικά ροφήματα που κάνουν… θαύματα!

Αδυνάτισε με 5 λιποδιαλυτικά ροφήματα που κάνουν… θαύματα!

Αδυνάτισε με 5 λιποδιαλυτικά ροφήματα !

 

Θέλεις να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου;

Να κάψεις λίπος, να εξαφανίσεις την κυτταρίτδα, να αποκτήσεις φλατ κοιλιά και να αποτοξινωθείς ; Πρόσθεσε αυτά γευστικά λιποδιαλυτικά ροφήματα σε μια ισορροπημένη διατροφή και χάσε τα περιττά κιλά… έτσι απλά!

Τώρα που χειμωνιάζει δε, τα ζεστά ροφήματα είναι ό, τι καλύτερο κάθε στιγμή της ημέρας. Όλα τα ροφήματα παρασκευάζονται βράζοντάς τα σε νερό, με τον ίδιο τρόπο που θα έφτιαχνες ένα τσάι.

 

Αδυνάτισε με 5 λιποδιαλυτικά ροφήματα που κάνουν… θαύματα!

 

Ρόφημα για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού:

Ρόφημα με πράσινο τσάι και εσπεριδοειδή: Πίνε 2 κούπες από αυτό το ρόφημα 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα, σνακ ή όποτε νιώθεις πιεσμένη Θα χρειαστείς πράσινο τσάι (σε ξηρή μορφή, όχι έτοιμο του εμπορίου) , χυμό από 1 πορτοκάλι, χυμό από 1 λεμόνι, χυμό από 1 Lime και 1 κουταλιά του γλυκού stevia.

 

Ρόφημα για απώλεια βάρους:

Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνι: Τα θρεπτικά λιποδιαλυτικά συστατικά του μελιού, σε συνδυασμό με τα αντιοξειδωτικά του λεμονιού βοηθούν στην επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας βάρους και μειώνουν παράλληλα την χολιστερίνη. Πίνε 1 κούπα κάθε πρωί και κάθε βράδυ με άδειο στομάχι. Θα χρειαστείς 1/4 κουταλάκι κανέλα Κεϋλάνης σε σκόνη ή εναλλακτικά μισό ξυλάκι, 1 κουταλάκι μέλι (προτίμησε οργανικό), χυμό από φρέσκο λεμόνι και 1 κούπα βραστό νερό. Μπορείς επίσης αν θες να προσθέσεις και 1/4 κουταλάκι τζίντζερ, φύλλα μέντας, βασιλικού ή λουίζας.

 

Ρόφημα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας:

Ρόφημα τσουκνίδας: Το ευεργετικό αυτό ρόφημα είναι τονωτικό, αποτοξινωτικό και αντιφλεγμονώδες, μειώνει την όρεξη, ενώ χάρη στις διουρητικές ιδιότητες της τσουκνίδας βοηθάει  και στην απώλεια βάρους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Θα χρειαστείς 2 κουταλιές φύλλα τσουκνίδας φρέσκα ή 1 κουταλάκι τσουκνίδα αποξηραμένη, 1 κούπα νερό και χυμό από φρέσκο λεμόνι.

  Κάντο Όπως Η Ζέτα … Χάσε 10 Κιλά Σε Έναν Μήνα Χωρίς Να Σου Λείψει Τίποτα

 

Ρόφημα για αποτοξίνωση:

Φυσικό νερό με μήλο και κανέλα: Ενεργοποιεί το μεταβολισμό, μειώνει την όρεξη, ενισχύει το ανοσοποιητικό και αποβάλει τις τοξίνες από τον οργανισμό. Θα χρειαστείς 1 μήλο, 1 ξυλάκι κανέλα Κεϋλάνης, 1 λίτρο νερό, 2 φέτες λεμόνι 2 κουταλιές τζίντζερ ή 1 κουταλάκι αποξηραμένο σε σκόνη.

 

Ρόφημα για επίπεδη κοιλιά:

Ρόφημα cranberry και ρίζα πικραλίδας: Λίγο πικρούτσικο, αλλά θα κάνει θαύματα στη σιλουέτα σου, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, θα καθαρίσει το σώμα σου από τις τοξίνες και θα σε ανακουφίσει από το φούσκωμα . Θα χρειαστείς 2 λίτρα νερό,  2 gr. ξερή ρίζα πικραλίδας (αν δεν βρεις ρίζα μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξ ίσου τα άνθη και τα φύλλα του φυτού), 1 κουταλιά φυσικό χυμό Cranberry (χωρίς ζάχαρη) και 2 κουταλιές χυμό λεμόνι.

 

joytv.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *