Ελένη Μενεγάκη για τα κιλά της

Ελένη Μενεγάκη για τα κιλά της

«”Είπα Δεν θα μπαίνεις σε μισό ρούχο! Όλα δεν θα κλείνουν! Θα τραβάς τα παντελόνια σου”»

 

Για τις μάχες τους με τα κιλά μίλησαν στον αέρα της εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει πως όσο βρισκόταν εκτός τηλεόρασης, ήταν χαλαρή στο θέμα της διατροφής.

Το θέμα με τα κιλά και τη διατροφή ξεκίνησε με αφορμή μια ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη. «Εσύ πώς πας; Συνεχίζεις ακόμα; Έχεις κάποιον στόχο;»! ρώτησε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός της αποκάλυψε ότι θα κάνει δίαιτα μέχρι τη γιορτή του στις 26 Οκτωβρίου, όπου και «θα φάει τα πάντα». «Μα δεν θα έχει κλείσει το στομάχι σου;»! αναρωτήθηκε η Μενεγάκη με τον Ουγγαρέζο να απαντά με χιούμορ «Δεν κλείνει ποτέ».

Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια αποκάλυψε πως την περσινή τηλεοπτική σεζόν που βρισκόταν εκτός τηλεόρασης ήταν αρκετά χαλαρή στο θέμα του φαγητού, κάτι που από το καλοκαίρι και μετά προσπάθησε να ισορροπήσει.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ παιδιά αυτό τον καιρό που δεν δούλευα, ευχαριστήθηκα φαγητό, χωρίς έγνοια! Έφαγα, ήπια τις μπυρίτσες μου, τα κρασάκια μου. Καταπληκτικά! Με το που ξεκίνησα και ξεκίνησαν οι αγωνίες, κόπηκαν όλα.

Είπα «πώς θα πας έτσι είπα το καλοκαίρι. Δεν θα μπαίνεις σε μισό ρούχο! Όλα δεν θα κλείνουν! Θα τραβάς τα παντελόνια σου… Το καλοκαίρι και όλο το χρόνο πήρα κιλάκια»!

 

fumara.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

  Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αρέσει σε %d bloggers: