Κόλλησε η ζυγαριά και δεν λέει να ξεκολλήσει; Ώρα να τη ξεκολλήσεις

Κόλλησε η ζυγαριά και δεν λέει να ξεκολλήσει;

Κόλλησε η ζυγαριά και δεν λέει να ξεκολλήσει;

Ώρα να τη ξεκολλήσεις

 

Κάνεις δίαιτα αλλά για κάποιο λόγο κόλλησε η ζυγαριά και δεν ξεκολλάει με τίποτα; Μην ανησυχείς και ξεκόλλησε τη με αυτά τα μικρά tips.

 

Μήπως κόλλησε η ζυγαριά;

Όλοι και όλες έχουμε βρεθεί σε αυτό το σημείο που η ζυγαριά κολλάει για κάποιον λόγο. Ίσως γιατί κάτι πρέπει να αλλάξεις στη διατροφή σου, είτε γιατί έχεις χάσει πολλά κιλά, είτε για κάποιο λόγο που δεν μπορείς να καταλάβεις. Έχεις κάνει τα πάντα αλλά αυτή η ζυγαριά δεν λέει να ξεκολλήσει;

Μην ανησυχείς γιατί σου έχουμε κάποια μικρά tips αδυνατίσματος που θα σε βοηθήσουν.

Γράφει η Κυριακή Δριτσάκου.

 

Κόλλησε η ζυγαριά και δεν λέει να ξεκολλήσει; Ώρα να τη ξεκολλήσεις

 

Καλύτερα να μασάς.

Το μάσημα τσίχλας προκαλεί την έκκριση σεροτονίνης, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει στη μείωση του στρες που νιώθεις, επειδή στερείσαι τα αγαπημένα σου φαγητά. Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα σεροτονίνης έχουν σχετιστεί με φυσιολογικά επίπεδα του παράγοντα απελευθέρωσης της κορτικοτροπίνης, κάτι που μειώνει την πιθανότητα να γυρίσεις στις παλιές διατροφικές συνήθειες σου.

 

Ποτέ τη Δευτέρα!

Πόσες φορές δεν έχεις πει «από Δευτέρα δίαιτα» και δεν το τήρησες; Μελέτες έχουν δείξει ότι η Δευτέρα είναι η πιο χαοτική ημέρα της εβδομάδας και η επιβολή τάξης στη δουλειά ή στο σπίτι καθιστά δύσκολη την πιστή εφαρμογή ενός προγράμματος διατροφής. Γι’ αυτό ότι μέρα και να είναι μπορείς να ξεκινήσεις τη διατροφή σου χωρίς να περιμένεις τη Δευτέρα. Αρκεί να το έχεις πάρει απόφαση!

  Πυροδοτήστε το μεταβολισμό σας για να χάσετε βάρος!

Καλύτερα να μασάς

 

Παιχνίδια Μνήμης.

Στην προσπάθειά σου να υιοθετήσεις ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες θα σε βοηθήσει ένα αντικείμενο, που θα σου υπενθυμίζει το στόχο και θα σε επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα βραχιόλι με κάποιο μήνυμα ή μια φωτογραφία στην πόρτα του ψυγείου σου.

Αυτός ο τρόπος θα σε βοηθήσει πολύ, μιας και τα πάντα ξεκινάνε από το μυαλό μας. Και πες αντίο στη κολλημένη ζυγαριά.

 

Κάτι να Καίει.

Δοκίμασε να βάλεις στο φαγητό σου κόκκινη σάλτσα τσίλι. Ταιριάζει πολύ με τα θαλασσινά και το κοτόπουλο. Η καψακαϊνη στις πιπεριές προωθεί τη θερμογένεση, η οποία με τη σειρά της μπορεί να βοηθήσει στην καύση των θερμίδων.

Άλλη εναλλακτική είναι η πικάντικη σος μουστάρδας. Ταιριάζει με χοιρινή μπριζόλα ή ψητό κοτόπουλο. Γενικά προτίμησε κάποιο καυτερό φαγητό ή πρόσθεσε κάποιο καυτερό μπαχαρικό ή σάλτσα για να δεις άμεσα αποτελέσματα. Αν πάλι, δεν προτιμάς καυτερά φαγητά, πρόσθεσε πολύ λίγο καυτερό προϊόν.

 

Μικρά γεύματα.

Αν νιώθεις φουσκωμένη, σπάσε τη διατροφή σου σε μικρά γεύματα ανά τρεις ώρες. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις πάντα επίπεδη κοιλιά. Και δεν θα νομίζεις ότι κόλλησε η ζυγαριά τώρα πια. Θα νιώθεις ”γεμάτη”, αλλά όχι φουσκωμένη ή πρησμένη.

 

Κι άλλη αύξηση.

Αύξησε τις καύσεις σου πίνοντας πριν το μεσημεριανό γεύμα ένα ποτήρι νερό στο οποίο θα έχεις ανακατέψει μία πρέζα πιπέρι και ένα κουταλάκι του γλυκού λεμόνι. Αυτό το ρόφημα μπορείς να το πιείς και το πρωί με άδειο στομάχι, για να ξεκινήσει να ”ξυπνάει” το σώμα σου.

Κόλλησε η ζυγαριά

 

Προγραμματισμός.

Προγραμμάτισε την ημέρα σου ως προς τη διατροφή. Αν κανονίσεις να βγεις το βράδυ για φαγητό, τότε φρόντισε το μεσημέρι να έχεις καταναλώσει κάτι πιο ελαφρύ. Αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να κόλλησε η ζυγαριά, αλλά δεν του δίνουμε πολλές φορές τη δέουσα σημασία. Όσο πιο νωρίς τρως, τόσο πιο πολλά κιλά χάνεις.

  Η δίαιτα της τούρτας ή 23 ημερών: Απώλεια έως 10 κιλών - Το πρόγραμμα διατροφής

 

Πρώτο πιάτο.

Πριν το κυρίως γεύμα, φάε μια σούπα λαχανικών. Έχει ελάχιστες θερμίδες, αλλά μειώνει αποτελεσματικά την όρεξη.

 

Καλή εφαρμογή.

Προτίμησε εφαρμοστά ρούχα. Είναι πιο εύκολο έτσι να αντιληφθείς εγκαίρως το φούσκωμα.

 

Οριστικό διαζύγιο με τη ζάχαρη.

Μπλοκάρει το μεταβολισμό. Για τις δύσκολες ώρες προτίμησε μέλι ή φρούτα. Πάντα με μέτρο βέβαια.

Για λίγες ημέρες γυμνάσου λίγο πιο εντατικά, παράλληλα με μία μικρή μείωση θερμίδων

 

Βάλε ένταση.

Για λίγες ημέρες γυμνάσου λίγο πιο εντατικά, παράλληλα με μία μικρή μείωση θερμίδων. Έτσι θα βοηθήσεις τον μεταβολισμό σου να «ξεκολλήσει».

 

Η παγίδα της σαλάτας.

Να επιλέγεις σαλάτες με απλά λαχανικά, χωρίς ξηρούς καρπούς και τυριά, που αυξάνουν τις θερμίδες.

 

Τώρα πια δεν θα λες ότι κόλλησε η ζυγαριά!

Με αυτά τα πολύ απλά tips, θα δεις τη ζυγαριά να κατεβαίνει χωρίς κόπο.

 

eisaimonadiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *