Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν “γαϊδουρινή” υπομονή

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν "γαϊδουρινή" υπομονή

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν “γαϊδουρινή” υπομονή

 

Μήπως ανήκετε σε κάποιο από αυτά;

Δεν έχουν όλα τα ζώδια την υπομονή στη φύση τους.

Κάποια είναι τόσο ανυπόμονα που κυριολεκτικά ενοχλούν τους γύρω τους με την υπερένταση και το άγχος που βγάζουν. Εκείνα όμως που έχουν υπομονή, είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

 

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν “γαϊδουρινή” υπομονή

 

Σκορπιός

Επειδή κατά βάση είναι εσωστρεφής, κάνει αυτό που αρέσει σε εκείνον και όχι τι θέλουν οι άλλοι για εκείνον, είναι πολύ λογικό να περιμένει. Να περιμένει συνεπάγεται ότι δε θα τρέξει να βιαστεί για κάτι από τη στιγμή που ξέρει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα και λίγο αργότερα.

Θέλει όλα να γίνονται κάπως ήπια, διαφορετικά αγχώνεται και δε μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Έχει υπομονή γιατί ξέρει ότι αυτό είναι το κλειδί της όποιας επιτυχίας.

 

Αιγόκερως

Είναι μία ήρεμη δύναμη. Αυτό το ζώδιο δε μπορεί την ένταση, την υπερ-ένταση και τη βιασύνη. Θέλει πριν κάνει κάτι να έχει οργανωθεί σωστά. Να μη βιάζεται και σίγουρα να μην του λέει κάποιος τι να κάνει και πώς. Ξέρει καλύτερα ο ίδιος πώς να πράξει στην οποιαδήποτε κατάσταση και το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι η βιασύνη και η προχειρότητα.

Όταν κάνει κάτι ο Αιγόκερως το κάνει σωστά και άρτια. Δεν του αρέσει η μετριότητα. Η υπομονή για αυτόν είναι η κατάσταση στην οποία συλλέγει όλα τα απαραίτητα δεδομένα με σκοπό να τα οργανώσει όλα ο ίδιος όπως θέλει και μπορεί.

 

Λέων

Έχει τόση περηφάνεια για τον εαυτό του που θέλει για να γίνει κάτι σωστά, να περιμένει. Είτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, είτε με τα ερωτικά, ο Λέων θέλει να δείχνει πάντα άψογος και τέλειος.

  Πανσέληνος στον Αιγόκερω 24/06/21 : Δείτε τα ζώδια που επηρεάζει

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει υπομονή, να σχεδιάζει αναλυτικά κάθε επόμενο βήμα, με αποτέλεσμα όταν θα έρθει η ώρα για παράδειγμα να φλερτάρει, θα το κάνει με τον πιο σωστό τρόπο. Ο Λέων θέλει να έχει υπομονή γιατί θεωρεί τη βιασύνη, ένα χαρακτηριστικό ελάχιστα ελκυστικό και οριακά αδιάφορο.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *