Η “μάχη” της Ιωάννας Μαλέσκου με τα κιλά – «Είχα αποστεωθεί! Δεν έτρωγα, είχα φτάσει να ζυγίζω…»

Η “μάχη” της Ιωάννας Μαλέσκου με τα κιλά

Η "μάχη" της Ιωάννας Μαλέσκου με τα κιλά

«Είχα αποστεωθεί! Δεν έτρωγα, είχα φτάσει να ζυγίζω…»

 

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά την “μάχη” που έδωσε με τα κιλά της στην ηλικία των 20 ετών. Η παρουσιάστρια είχε γίνει “σκιά του αυτού της”, όταν σε κάποια φάση είδε την εικόνα της και τρόμαξε με αυτό που είδε, με αποτέλεσμα να αλλάξει.

Αφορμή για την εξομολόγηση αυτή από καρδιάς, στάθηκε η καλεσμένη στην εκπομπή της, Love It, Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία.

 

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τα κιλά της

«Τώρα θα με ακούει και η δική μου μάνα και θα σοκαριστεί. Πέρασα και εγώ μια τέτοια φάση όταν είχε ξεκινήσει τις σπουδές μου, στα 21. Βασικά λίγο πριν τα 20. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου και ένιωθα πως έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 είναι τα κιλά μου τα κανονικά, αλλά έχω μπουτάκια και έχω πραγματάκια.

Έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά και το περιβάλλον μου το ενισχύει και οι φίλοι μου.

Είχα εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων, δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το σταμάτησα, γιατί έχω δυνατό μυαλό. Μέχρι που είδα μια σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε, γιατί για εμένα το χαμόγελό μου ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν μου και είχα δει πως μπορείς να χάσεις δόντια.

Είχα αποστεωθεί και έχανα κιλά από το πάνω μέρος μου, οπότε άλλαξε η εικόνα μου, το κάτω δεν άλλαζε, στάσιμο πήγαινε.

  Αυτή η μπέμπα Γεννήθηκε Πρόωρα αλλά έχει ένα Χαμόγελο μέχρι τα Αφτιά! 

Έπαθα ένα ταρακούνημα, γιατί φώναζαν και οι δικοί μου. Δεν έτρωγα, είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά, είχα γίνει σκιά του εαυτού μου.

Εκεί κατάλαβα πόσο δύσκολο και σημαντικό είναι να το αλλάξεις αυτό και πόσο εύκολο να σε πάρει η κάτω βόλτα. Εσύ το αποφασίζεις και εσύ το επιλεγείς», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της.

 

Η “μάχη” της Ιωάννας Μαλέσκου με τα κιλά – «Είχα αποστεωθεί! Δεν έτρωγα, είχα φτάσει να ζυγίζω…»

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *