Κάποια ζώδια είναι γραφτό να πλουτίσουν και ακόμα δεν το ξέρουν, ίσως είσαι και εσύ!

Κάποια ζώδια είναι γραφτό να πλουτίσουν

Κάποια ζώδια είναι γραφτό να πλουτίσουν και ακόμα δεν το ξέρουν, ίσως είσαι και εσύ!

 

Kάποιος θα υποστήριζε ότι οποιοδήποτε ζώδιο μπορεί να πλουτίσει μέσω κληρονομιάς (από εκείνο το μακρινό θείο που είχε φύγει μετανάστης στην Αμερική) ή κερδίζοντας το λαχείο!

Σωστή σκέψη, ωστόσο αυτές οι περιπτώσεις βασίζονται εξ ολοκλήρου στην τύχη!

Τα άστρα όμως έχουν δίνουν πιθανότητες σε συγκεκριμένα ζώδια να πλουτίσουν χάρη στη σκληρή δουλειά, την υπομονή, την προσαρμοστικότητα και την καπατσοσύνη τους…

 

Κάποια ζώδια είναι γραφτό να πλουτίσουν και ακόμα δεν το ξέρουν, ίσως είσαι και εσύ!

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι από τη φύση τους τελειομανείς και δεν αρκούνται στη μετριότητα. Θα εξετάσουν κάθε πιθανό σενάριο στον τομέα της εργασίας τους για να δουν τι πρέπει να βελτιωθεί. Μόλις αφιερώσουν χρόνο για να κάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις, θα αποκομίσουν τα οφέλη.

Όταν πρόκειται για τις επιχειρήσεις ή την καριέρα τους, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πλούσιοι. Είναι επίσης αρκετά αποφασιστικοί και ρεαλιστικοί, κάτι που τους βοηθάει πολύ.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Το πάθος και το ένστικτό τους είναι οι κινητήριες δυνάμεις που θα βοηθήσουν έναν Σκορπιό να πλουτίσει. Μόλις βρει με τι είναι παθιασμένος από επιχειρηματική άποψη, θα αξιοποιήσει τη διαίσθησή του και θα βασιστεί σ’ αυτή. Εάν εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία, θα ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να ανέβει στην σκάλα της κορυφής.

Ο Σκορπιός είναι πολύ μυστικοπαθής και θα μελετήσει αθόρυβα τις τακτικές των επιτυχημένων ανταγωνιστών του για να καταλήξει σε μια έξυπνη στρατηγική που θα του επιτρέψει να είναι ο καλύτερος!

  Κρόνος: Ο κυρίαρχος του χρόνου και του πεπρωμένου!

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες ανήκουν σε αυτήν τη λίστα καθώς η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή τους θα τους βοηθήσει να φτάσουν στην κορυφή. Το ζώδιο του λιονταριού φημίζεται για την υπερηφάνειά του, αλλά ένα από τα λιγότερο γνωστά χαρακτηριστικά τους είναι ότι του αρέσει να πειραματίζεται και να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο.

Είναι εξαιρετικοί επικοινωνιολόγοι και ξέρουν πώς να πείσουν τους άλλους να κάνουν πράγματα γι’ αυτούς και το συμφέρον του.

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαίου)

Οι Ταύροι είναι εξαιρετικά επίμονοι, υπομονετικοί και από τη φύση τους εργατικοί. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ζώδια όσον αφορά την καριέρα του. Θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να καταξιωθεί επαγγελματικά και οικονομικά και χάρη στον ορθολογικό τρόπο σκέψης του πάντα τα καταφέρνει.

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι εργασιομανείς. Δεν θα συμβιβαστούν με δουλειές που τους αμοίβουν χαμηλά.Έχουν μέσα τους την επιθυμία να ανέβουν στην κορυφή και δεν συμβιβάζονται με μέτρια πράγματα.

Τα λεφτά τους δίνουν τη δυνατότητα να κάνουν όλα όσα επιθυμούν και να έχουν όλα όσα λαχταρούν γι’ αυτό και δεν θα διστάσουν να πατήσουν επί πτωμάτων προκειμένου να τα καταφέρουν να τα αποκτήσουν.

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Τις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν και πλούσιοι και διάσημοι είναι οι Κριοί. Παρά την έλλειψη υπομονής και επιμονής, έχουν πάθος με οτιδήποτε καταπιάνονται και, κακά τα ψέματα, ξέρουν να ρισκάρουν.

Δεν είναι απαραίτητα οι τύποι που εργάζονται σκληρά, αλλά ξέρουν πώς να εργάζονται έξυπνα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να βρουν πολλά «παραθυράκια» που θα τους επιτρέψουν να σταθούν στην κορυφή με τα άλλα επιτυχημένα (οικονομικά) ζώδια.

  Τα Ζώδια και τα κοπλιμέντα

 

Πηγή: metropolitangirls.com

true.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *