Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο: Ο Θανάσης Βέγγος με την σύζυγό του και τους γιους του! (εικόνα)

 

Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο: Ο Θανάσης Βέγγος με την σύζυγό του και τους γιους του! (εικόνα)

Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο: Ο Θανάσης Βέγγος με την σύζυγό του και τους γιους του

 

Σε βάφτιση τη δεκαετία του ΄60.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη διαθέτει ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αγαπημένους ηθοποιούς και όχι μόνο, η οποία συχνά δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες και δίνει πληροφορίες και ντοκουμέντα.

Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους φίλους της μια οικογενειακή φωτογραφία του αγαπημένου σε όλους μας, Θανάση Βέγγου, όπου απεικονίζεται ο ηθοποιός με την σύζυγό του, Ασημίνα και τους δυο γιους του Βασίλη και Χάρη σε βάφτιση την δεκαετία του ’60.

«Ο Θανάσης Βέγγος με τη σύζυγό του Ασημίνα και τους δυο γιους τους Βασίλη και Χάρη στις αρχές της δεκαετίας του 60 σε βάφτιση .

Το ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα του ελληνικού κινηματογράφου. Παντρεύτηκαν όταν ο ηθοποιός γύριζε τον «Δράκο» το 1956 και έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του, το 2011.

Ο ηθοποιός είχε τεράστια αδυναμία στη σύζυγο του.

Επί δεκαετίες δεν έδινε συνεντεύξεις επειδή κάποτε σε μια τα λόγια του είχαν παρερμηνευτεί στεναχωρώντας την πολυαγαπημένη του Ασημίνα. Την ίδια αγάπη και αδυναμία είχε και για τα παιδιά του, αλλά και για τα εγγόνια που ευτύχησε να αποκτήσει ο ηθοποιός», το σχόλιό της.

 

Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο: Ο Θανάσης Βέγγος με την σύζυγό του και τους γιους του

 

 

apithano.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

  Καλλιτέχνης αναπαριστά διάσημους πίνακες πάνω σε τούρτες! Έχει καταγωγή από την Κύπρο και είναι ευρέως γνωστή για τη δημιουργία τέχνης με καφέ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *