Τι λέει το ζώδιο του σκύλου σου για την προσωπικότητά του;

Τι λέει το ζώδιο του σκύλου σου για την προσωπικότητά του

Τι λέει το ζώδιο του σκύλου σου για την προσωπικότητά του

 

Η Canine Cottages δημιούργησε ένα γενέθλιο χάρτη για σκύλους, αποκαλύπτοντας βασικά χαρακτηριστικά, ιδιοτροπίες προσωπικότητας και συμβατότητα με τους ανθρώπους με βάση το ζώδιο τους

Τα ωροσκόπια σκύλων δείχνουν τι επιφυλάσσεται για το σκυλάκι σας για το υπόλοιπο του έτους

Όλα τα σκυλιά έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο ζώδιό τους; Ίσως ο λόγος που κάποια σκυλιά είναι ήρεμα και έχουν μια ήπια φύση να οφείλεται στο ότι είναι Ιχθείς, ή αν είναι ζωηρά και περήφανα να οφείλεται στο ότι είναι Λέων.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα πρώτα πέντε ζώδια της χρονιάς:

 

Τι λέει το ζώδιο του σκύλου σου για την προσωπικότητά του

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Χαρακτηριστικά: Ιδιόμορφα, ανεξάρτητα και έξυπνα
Πιο συμβατοί άνθρωποι: Δίδυμοι

Το να έχεις έναν σκύλο Υδροχόο σίγουρα δεν είναι βαρετό! Έχουν ενδιαφέρουσες ιδιαιτερότητες και αστείες συμπεριφορές που διασκεδάζουν τους ανθρώπους τους. Είναι επίσης πολύ έξυπνα και ανεξάρτητα, καθιστώντας την εκμάθηση νέων κόλπων εύκολη.

 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Χαρακτηριστικά: Ευφάνταστα, δημιουργικά και τρυφερά
Οι πιο συμβατοί άνθρωποι: Καρκίνοι

Η Canine Cottages δημιούργησε ένα γενέθλιο χάρτη για σκύλους

Οι σκύλοι Ιχθείς είναι ευγενικές ψυχές, που δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να ανεβαίνουν στον καναπέ κάτω από μια απαλή κουβέρτα με τους ανθρώπους τους κάθε βράδυ. Οι σκύλοι Ιχθείς είναι εξαιρετικοί σκύλοι θεραπείας επειδή είναι τόσο διαισθητικοί στα συναισθήματα των άλλων και είναι επίσης απίστευτα στοργικοί.

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Χαρακτηριστικά: Γεμάτα ενέργεια, χαρούμενα και με αυτοπεποίθηση
Οι πιο συμβατοί άνθρωποι: Υδροχόοι

  Αφιερωμένο σε όλους εμάς που έχουμε σκύλο στο σπίτι: «Ποίημα ενός σκύλου»

Τα σκυλιά Κριοί είναι γεμάτα ενέργεια! Είναι το είδος των σκύλων που μπορούν να τρέχουν για χιλιόμετρα, αλλά δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να χαλαρώνουν μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι. Τα κουτάβια Κριοί έχουν ζωντανές προσωπικότητες και είναι εξαιρετικοί σύντροφοι για δραστήριους ανθρώπους.

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Χαρακτηριστικά: Έμπιστοι, αξιόπιστοι και τεμπέληδες
Οι πιο συμβατοί άνθρωποι: Παρθένοι

Τα σκυλιά Ταύροι είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος ενός ανθρώπου. Είναι απίστευτα πιστοί και εύκολα θα γίνουν ο καλύτερος φίλος που ψάχνετε. Όντας ζώδιο της Γης, δεν τους αρέσει τίποτα περισσότερο από ένα καλό μπάνιο στη λάσπη – ενώ μισούν το μπάνιο για να ξεπλυθεί η λάσπη!

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Χαρακτηριστικά: Ευφυείς, ερευνητικοί και προσαρμόσιμοι
Οι πιο συμβατοί άνθρωποι: Ζυγοί

Τα σκυλιά Δίδυμοι είναι από τα πιο έξυπνα και ερευνητικά. Είναι έξυπνοι και λατρεύουν να μαθαίνουν κόλπα. Τα κουτάβια Δίδυμοι θα πρέπει πάντα να απασχολούνται και λατρεύουν τα παιχνίδια που αναδεικνύουν την εξερευνητική πλευρά μέσα τους.

 

Σχολιάζοντας την έρευνα, η Shannon Keary, Digital PR Manager στο Canine Cottages σημειώνει: «Πολλοί από εμάς ενδιαφέρονται για τα ζώδια και τα ωροσκόπια, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο σκύλος σας μπορεί επίσης να επηρεαστεί από αυτά;

Η χρήση της αστρολογίας του σκύλου είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ανακαλύψετε τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και τις ιδιοτροπίες των σκύλων σας, ενώ τα ωροσκόπια προσφέρουν τη δυνατότητα κατανόησης του σκύλου σας και τι μπορεί να χρειαστούν στο μέλλον.

Ίσως καταλάβατε ήδη τι ζώδιο είνια ο σκύλος σας σε βάσει κάποιων από τα χαρακτηριστικά της έρευνάς μας και ελπίζουμε ότι αυτό θα διασκεδάσει όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων! ”

  Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Μάιο

Για να διαβάσετε την αναλυτική μελέτη επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.caninecottages.co.uk/dog-astrology

 

koolnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *