Αυτά τα τρία ζώδια «το έχουν» πολύ με το ψέμα

 

Αυτά τα τρία ζώδια «το έχουν» πολύ με το ψέμα

Αυτά τα τρία ζώδια «το έχουν» πολύ με το ψέμα

 

Οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου.

Έχουν τάσεις βαρώνου Μινχάουζεν και γενικά η ειλικρίνεια δεν είναι το φόρτε τους. Για διαφορετικούς λόγους και με άλλου είδους κίνητρα τα τρία ζώδια που ακολουθούν είναι πιο επιρρεπή στα ψέματα και δεν πρέπει να πέσετε από τα σύννεφα όταν έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια.

Γιατί καλώς ή κακώς (καλώς αν μας ρωτάτε), αργά ή γρήγορα πάντα έρχεται στο φως.

 

Αυτά τα τρία ζώδια «το έχουν» πολύ με το ψέμα

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μιλάμε για τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού κύκλου, και με διαφορά κιόλας. Ο κάβουρας (το σύμβολο του καρκίνου) περπατάει νύχτα, πλαγίως και αντίστοιχα ο καρκίνος ψεύδεται για αυτοπροστασία και για να μη χαλάσει τη βολή του.

Λόγω άπειρης ανασφάλειας, συνήθως «εμπλουτίζουν» με ψέματα και υπερβάλλουν πάρα πολύ στα λεγόμενά τους και δε γίνονται πάντα αντιληπτοί επειδή συνήθως είναι ιδιαίτερα ευγενικοί.

 

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Αν κάτι ισχύει για τους Διδύμους είναι ότι τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά με την προσαρμοστικότητα. Οπότε μην εκπλήσσεσαι όταν για να ελιχθούν, αλλάζουν και την αλήθεια προς συμφέρον τους.

Συνήθως βέβαια το κάνουν για να υπάρχει ηρεμία, να τα πηγαίνουν καλά με όσους περισσότερους μπορούν και να αισθάνονται δημοφιλείς. Εκτός από ψέματα, επειδή μιλούν πολύ, είναι πηγές κουτσομπολιού, ενώ δεν ξεμένουν ποτέ από δικαιολογίες.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί έχουν ανάγκη από την ισορροπία (ζυγαριά είναι, μην το ξεχνάμε αυτό) και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την εξασφαλίσουν στον εαυτό τους και να αισθάνονται άνετα. Άρα λοιπόν, όταν ψεύδονται το κάνουν από στρουθοκαμηλισμό, φυγοπονία και έλλειψη θάρρους.

  Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ταιριάζουν αλλά κάνουν το καλύτερο ζευγάρι!

Σιχαίνονται τους διαπληκτισμούς, επομένως είναι ικανοί να πουν ψέματα μαμούθ αν ξέρουν πώς έτσι θα αποφύγουν να έρθουν αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις που φοβούνται.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *