Γυναίκα γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο και δακρύζει από συγκίνηση

 

Γυναίκα γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο και δακρύζει από συγκίνηση

Γυναίκα γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο και δακρύζει από συγκίνηση

 

Μια μεσήλικη γυναίκα που φαίνεται σε βίντεο να γιορτάζει μόνη της τα γενέθλιά της σε ένα εστιατόριο έγινε viral, προκαλώντας συγκίνηση σε εκατομμύρια χρήστες στα social media.

Κι ενώ τα γενέθλια συνήθως συνδυάζονται με χαρούμενα πάρτι και δώρα, κάποιες φορές αποτελούν μέρες απόλυτης μελαγχολίας για κάποιους μοναχικούς ανθρώπους.

Αυτό φαίνεται να ισχύει και για τη γυναίκα στο παρακάτω βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να κάθεται μόνη της στο τραπέζι ενός ρεστοράν και να έχει μπροστά της μια τούρτα γενεθλίων.

Δεν έγινε γνωστό εάν η γυναίκα περίμενε κάποιον ή κάποιους για να γιορτάσει μαζί τους τα γενέθλιά της, αλλά στην αρχή του βίντεο φαίνεται να μιλά στο τηλέφωνο.

 

 

Γυναίκα γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο και δακρύζει από συγκίνηση

Μάλιστα, επιχειρώντας να κάνει την περίσταση όσο γίνεται πιο εορταστική – έστω κι αν είναι ολομόναχη στα γενέθλιά της – η γυναίκα ανάβει ένα κεράκι πάνω στην τούρτα και χτυπάει τα χέρια της πριν το σβήσει.

Ευτυχώς, τελικά δεν χρειάστηκε να γιορτάσει εντελώς ολομόναχη τα γενέθλιά της, μιας και μια υπάλληλος εμφανίζεται για να της κάνει παρέα για να μην είναι μόνη της αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Με έκπληξη η γυναίκα σηκώνει το βλέμμα και με έκπληξή της βλέπει κι άλλους να συγκεντρώνονται γύρω από το τραπέζι της. Η ευτυχία της είναι ολοφάνερη καθώς σηκώνεται όρθια, χαμογελάει και σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της.

  10 φυσικοί τρόποι για να σφίξετε το δέρμα σας, και να χάσετε το περιττό δέρμα από τα χέρια σας!!!

Το κλιπάκι που ανέβηκε στα social media έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να θαυμάζουν τη χειρονομία των ανθρώπων στο εστιατόριο να πάνε στο τραπέζι της γυναίκας να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της.

“Πρόκειται για μια υπέροχη πράξη καλοσύνης και ενδιαφέροντος” σχολίασε κάποιος και πολλοί άλλοι χρήστες φάνηκαν να συμφωνούν μαζί του.

“Εύχομαι, τελικά, να πέρασε υπέροχα γενέθλια” ευχήθηκε κάποιος άλλος σχολιαστής, συγκινημένος.

“Πιθανότατα έχω γιορτάσει τα τελευταία 10 μου γενέθλια μόνος. Είναι πώς το αντιμετωπίζεις.

Είναι πολύ δύσκολο όταν απλά δεν έχεις ανθρώπους γύρω σου και επίσης δεν θέλεις τίποτα. Συνήθως παίρνω κάτι καλό μα φάω, αλλά κατά τ’ άλλα συμπεριφέρομαι σαν να είναι μια οποιαδήποτε άλλη μέρα” εξομολογείται ένας ακόμη μοναχικός άνθρωπος.

 

Το διαβάσαμε εδώ

newshare.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *