Μαρία Καβογιάννη: «Πριν την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο»

 

Μαρία Καβογιάννη: «Πριν την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο»

Μαρία Καβογιάννη: «Πριν την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο»

 

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τους ρόλους που αγάπησε, τη σχέση με την κόρη της και τη δουλειά της πριν γίνει ηθοποιός.

 

Μαρία Καβογιάννη: «Πριν την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο».

«Είμαι πολύ υπερήφανη και χαρούμενη που είμαι το πρόσωπο καμπάνιας καλλυντικών. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος να αντιμετωπίζει τα πράγματα όπως τους έρχονται σε κάθε ηλικία», δήλωσε η κ. Καβογιάννη.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω νομίζω πάλι τα ίδια θα έκανα», ανέφερε για τα λάθη της.

«Περάσαμε αριστούργημα στα γυρίσματα της σειράς, είναι ευλογία που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με διάλεξε», σημείωσε για τη νέα της συνεργασία.

«Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν», σχολίασε για τα περιστατικά κακοποίησης και το ελληνικό #metoo.

«Με χαροποιεί που όσο περνούν τα χρονιά αλλάζουν και οι ρόλοι. Οι μεγάλοι ρολόι είναι πολύ ουσιαστικοί», σημείωσε η ηθοποιός.

«Είμαι πολύ αυστηρή κριτής του εαυτού μου. Είναι συγκινητικά τα σχόλια, όταν μας λένε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και μας έβλεπαν στις σειρές και έπαιρναν χαρά. Ακόμα με φωνάζουν με ονόματα ρολών. Με χαροποιεί γιατί αυτοί οι ρολόι δεν πεθαίνουν ποτέ. Συνήθως Κορίνα και Ασπασία με λένε», ανέφερε για τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει και την αγάπη του κόσμου.

«Όλοι οι ρόλοι ήταν αγαπημένοι. Τα «Εγκλήματα» και το «Dolce Vita» είναι από τα πιο σπουδαία που σκεφτόμαστε», πρόσθεσε η κ. Καβογιάννη.

  Αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού το σημερινό doodle της Google

 

«Πριν την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο», αποκάλυψε για τη δουλειά που άφησε για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη την υποκριτική.

«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις», δήλωσε για τη σχέση με την κόρη της.

«Έχω πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους μου για αυτά και για τα προτερήματα μου», τόνισε μιλώντας για τον εαυτό της.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη φίλη της Δέσποινα Βανδή και στις μαγειρικές της ικανότητες «η Δέσποινα Βανδή είναι τρομερή μαγείρισσα. Κάθε τι που κάνει είναι μοναδικό».

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνω μόνιμα στο Πήλιο, όχι μονή μου όμως, με τους φίλους και τον σύζυγο μου», κατέληξε η ηθοποιός.

 

 

iciao.gr

Αφήστε μια απάντηση