Μεγάλη αλλαγή για τον Κρατερό Κατσούλη: Έχασε 15 κιλά και λέει πώς τα κατάφερε! (εικόνες)

Μεγάλη αλλαγή για τον Κρατερό Κατσούλη

Μεγάλη αλλαγή για τον Κρατερό Κατσούλη

Έχασε 15 κιλά και λέει πώς τα κατάφερε!

 

Ανανεωμένος ο ηθοποιός.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δέσποινα Τσόκου παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης, οποίος -μεταξύ άλλων- μίλησε για παιδιά του που είναι τα πάντα για εκείνον, αλλά και για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού έχασε περίπου 15 κιλά.

«Έχω χάσει 15 κιλά και είναι αποτέλεσμα διατροφής και γυμναστικής. Είμαι στο πιο σουλουπωμένο μου. Είμαι 15 κιλά κάτω και αυτό είναι αποτέλεσμα διατροφής, γυμναστικής. Δεν είναι το θέμα τα κιλά και δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε αυτό.

Πρέπει να βλέπουμε τι θα κάνουμε για να νιώσουμε πιο όμορφα», ανέφερε για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

 

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση του με τα παιδιά του.

«Είμαι πολύ μπαμπάς. Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου, είναι γνωστό.

Κάθε στιγμή που είμαι μαζί τους θεωρώ ότι είναι μοναδική και ανυπέρβλητη. Νομίζω ήθελα να γίνω μπαμπάς από πολύ νωρίς. Όταν κάνεις μεγαλύτερος παιδιά, λες “τώρα ξέρω περισσότερα”. Αν τα έχεις κάνει μικρότερος λες ‘όταν μεγαλώσουν θα είμαστε πιο κοντά’.

Αυτό που λέω και στα δυο μου παιδιά, είναι ‘σας αγαπώ και τους δύο έτσι κι αλλιώς Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να είναι ευτυχής και ευγνώμων που έκανε παιδιά».

Η Αέλια είναι πρώτη.

Ήρθε πρώτη στον κόσμο και για πέντε χρόνια είχε την αποκλειστικότητα και την έχει εισπράξει. Το αντράκι μου ήρθε μετά. Αυτό που τους λέω πολλές φορές, γιατί υπάρχει μία ζήλια και κάτι σαν αγωνία είναι ότι “σας αγαπώ πάρα πολύ και τους δύο έτσι κι αλλιώς, είστε η ζωή μου έτσι κι αλλιώς”.

  7 διαφορετικοί τρόποι να φάτε καρπούζι και να το απολαύσετε

Ο Αρίωνας μου επέτρεψε, κατά κάποιον τρόπο, να τον γνωρίσω και να έχουμε μία επαφή μετά τα δύο. Μέχρι τα δύο, ήμουν μία ιδέα, μία παρουσία.

Ήταν “μαμά μου, μαμά μου”. Με το που αρχίσαμε να γνωριζόμαστε, έγιναν φοβερά άλματα στη σχέση μας. Κάτι που δεν είχε γίνει με την Αέλια», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

 

Δείτε τον ηθοποιό σε ολόσωμη φωτογραφία πριν από λίγες ημέρες όταν βρέθηκε σε θεατρική παράσταση.

Δείτε τον ηθοποιό σε ολόσωμη φωτογραφία πριν από λίγες ημέρες όταν βρέθηκε σε θεατρική παράσταση.

 

Μεγάλη αλλαγή για τον Κρατερό Κατσούλη: Έχασε 15 κιλά και λέει πώς τα κατάφερε! (εικόνες)

apithano.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *