Το ανδρικό ζώδιο που θεωρείται το πιο δύσκολο να κατακτήσουν οι γυναίκες

 

Το ανδρικό ζώδιο που θεωρείται το πιο δύσκολο να κατακτήσουν οι γυναίκες

Το ανδρικό ζώδιο που θεωρείται το πιο δύσκολο να κατακτήσουν οι γυναίκες

 

Και -μεταξύ μας- είναι.

Άλις Ζαχαριάδη

 

Είναι αρχηγός στο παιχνίδι του φλερτ. Είναι εξωστρεφής, άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, η οποία συχνά παρεξηγείται αλλά πάντα καταλήγει να περνάει στα plus του.

Ο άνδρας αυτός θεωρείται από τους πλέον δυναμικούς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ανήκοντας στα ζώδια που θεωρούνται από τα πλέον θερμά.

Και είναι. Αλλά με μία διαφορά: Aνοίγει την καρδιά του σπάνια και… με τεράστια δυσκολία.

Ο λόγος για τον Τοξότη. Ο άνδρας Τοξότης μαζί με τον Κριό είναι οι δύο πρωταγωνιστές του ζωδιακού στο παιχνίδι των κατακτήσεων.

Υπάρχει, όμως, ακόμα μία μία βασική διαφορά: Σε αντίθεση με τον Κριό για τον οποίο ισχύει το γνωμικό «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει», ο Τοξότης θα παιδέψει πολύ τη γυναίκα για την οποία θα ενδιαφερθεί.

Δεν χρειάζεται να πούμε τι θα τραβήξουν όλες οι υπόλοιπες, σωστά;

 

Το ανδρικό ζώδιο που θεωρείται το πιο δύσκολο να κατακτήσουν οι γυναίκες

Ο Τοξότης θα φλερτάρει μεν, αλλά πάντα με ένα πέπλο μυστηρίου γύρω του.

Δεν θα είναι διαχυτικός, δεν θα σου δείξει το ενδιαφέρον του ακόμα κι αν εσύ έχεις υπάρξει απόλυτη από τη μεριά σου σχετικά με τα συναισθήματά σου και… δεν θα σε αφήσει να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω του όσο εκείνος θα το παίζει αδιάφορος.

Το χειρότερο είναι πως όλα αυτά δεν τα κάνει για να σε παιδέψει αλλά διότι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει στο αρχικό στάδιο μιας γνωριμίας αν πράγματι αξίζει να ασχοληθεί. Συνηθίζει, βλέπεις, να «παίζει» αλλά μέχρι εκεί.

  Αστεροειδής Εστία: Η φλόγα της ψυχής σου!

Όταν ξεκινήσει να σκέφτεται σοβαρά για μία γυναίκα θα το εξετάσει από 10 μεριές πριν ανοίξει την καρδιά του, το σπίτι του και προτού ξεκινήσει να σε συστήνει ως σύντροφό του.

 

Το μόνο βέβαιο;

Αν καταφέρεις να τον κάνει να σε θεωρήσει δικό του άνθρωπο, δύσκολα θα τον δεις να απομακρύνεται.

Μέχρι τότε, όμως, καλή δύναμη. Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια, πολλή κουβέντα και ακόμα περισσότερη υπομονή για να κάνεις (πραγματικά) δικό σου έναν Τοξότη.

 

belikeyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *