Αγριογούρουνο βγήκε από τη θάλασσα και του επιτέθηκε – Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το θύμα

 

Το αγριογούρουνο βγήκε από τη θάλασσα και του επιτέθηκε

Αγριογούρουνο βγήκε από τη θάλασσα

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το θύμα

 

Τα αγριογούρουνα δεν είναι ζώα για να παίξεις και σίγουρα δεν τα πλησιάζουμε με μία κάμερα για να «τα καταγράψουμε και να τα δείξουμε στα παιδιά μας».

Τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να σκεφτεί ξανά ένας Γερμανός ο οποίος δέχτηκε επίθεση από έναν αγριόχοιρο σε γερμανική παραλία. Και μάλιστα κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης σε βίντεο.

Το βίντεο τραβήχτηκε από τον Γιαν Όντενχαλ ενώ περπατούσε κατά μήκος της ακτής από το Σάνιτζ στο Κίλερ Μπαχ στο νησί Ρούγκεν.

Ο άντρας πλησίασε τον κάπρο για να τραβήξει ένα βίντεο και να το δείξει τα παιδιά του, αλλά έπαθε σοκ όταν το ζώο έτρεξε προς το μέρος του, του επιτέθηκε και του κατάφερε ένα καλό δάγκωμα στο πόδι αφήνοντάς του σημάδι από τα δόντια του.

 

«Επίθεση του δολοφόνου κάπρου»

Το βίντεο, με λεζάντα «Επίθεση του δολοφόνου κάπρου», δείχνει τον Όντενχαλ να περπατά προς τον κάπρο που βρίσκεται μέσα στη θάλασσα.

Καθώς προσπερνά τον κάπρο, αυτός ξαφνικά αρχίζει να τρέχει προς το μέρος του και το βίντεο καταγράφει όλη την επίθεση.

Ο άντρας είπε ότι προσπάθησε να προστατευτεί κλωτσώντας τον κάπρο στο πρόσωπο και του κατάφερε ένα χτύπημα στο στόμα του, αλλά το ζώο κατάφερε να του δαγκώσει το πόδι του. Ευτυχώς, ένας περαστικός ήρθε να τον βοηθήσει και πέταξε πέτρες στο αγριογούρουνο οδηγώντας το πίσω στο νερό όπου κολύμπησε.

Ο κ. Odendahl είπε ότι τα σημάδια του δαγκώματος ήταν ορατά για ένα μήνα μετά την επίθεση που του προκάλεσε επίσης κοψίματα, σοβαρούς μώλωπες στο πόδι και διάστρεμμα στον αστράγαλο.

  Πότε πρέπει να βγείτε αμέσως από τη θάλασσα!

Το Ρούγκεν είναι το μεγαλύτερο νησί της Γερμανίας και φιλοξενεί πολλά άγρια ​​ζώα, συμπεριλαμβανομένων και των αγριόχοιρων.

 

Αγριογούρουνο βγήκε από τη θάλασσα και του επιτέθηκε – Δείτε το βίντεο που κατέγραψε το θύμα

 

 

 

newsbeast

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *