Αν δείτε κάποιο από ΑΥΤΑ τα Όνειρα στον Ύπνο σας, μην τα Αγνοήσετε. Μάθετε τι σημαίνουν

Αν δείτε κάποιο από ΑΥΤΑ τα 9 Όνειρα στον Ύπνο σας, μην τα Αγνοήσετε

Αν δείτε κάποιο από ΑΥΤΑ τα 9 Όνειρα στον Ύπνο σας, μην τα Αγνοήσετε

Μάθετε τι σημαίνουν

 

Το να ονειρευόμαστε, είναι κάτι που κάνουμε όλοι κάθε βράδυ για 90 λεπτά έως και 2 ώρες.

Επιστημονικά, είναι γνωστός ως ύπνος REM. Είτε θυμόμαστε τα όνειρά μας είτε όχι, όλοι τα έχουμε.

Ο Φρόιντ έφερε την ερμηνεία των ονείρων στο προσκήνιο και το είδε ως παράθυρο στο ασυνείδητο. Ενώ οι ερμηνείες του δεν υποστηρίζονται από τη σύγχρονη ψυχολογία, εξακολουθούν να υπάρχουν ως σήμερα.

Ορισμένες πράξεις ή πράγματα, συχνά εμφανίζονται στα όνειρά μας. Αυτά τα ΣΥΜΒΟΛΑ, μπορούν να λειτουργήσουν ως οδηγός για την αυτο-εξέταση των ζητημάτων στη ζωή μας που πρέπει να προσέξουμε.

Αυτά είναι 9 κοινά σύμβολα ονείρων, που δεν πρέπει να αγνοούνται:

 

Αν δείτε κάποιο από ΑΥΤΑ τα Όνειρα στον Ύπνο σας, μην τα Αγνοήσετε. Μάθετε τι σημαίνουν

 

1. Δόντια που πέφτουν

Στο όνειρο αισθάνεστε ότι τα δόντια σας χαλαρώνουν και συνήθως αισθάνεστε τρομοκρατημένοι καθώς πέφτουν στο χέρι σας ή προσπαθείτε να τα σώσετε. Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ αντιπροσωπεύει την ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΥ ή ΔΥΝΑΜΗΣ κάπου στη ζωή κάποιου.

Μπορεί να συμβαίνει σε μια σχέση στην εργασία ή στην προσωπική ζωή κάποιου. Το όνειρο σηματοδοτεί το άγχος σας για αυτή την εξέλιξη, και δείχνει ότι πρέπει να το προσέξετε, για να δώσετε λύση στο πρόβλημα ενώ είστε συνειδητοί.

 

2. Πέφτετε

Αυτό, πάλι είναι ένδειξη απώλειας ελέγχου στη ζωή του ανθρώπου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να δείχνει φόβο απώλειας. Εξετάζοντας το αν πρόκειται για κάτι ή κάποιον τον οποίο φοβάστε ότι θα χάσετε, όταν είστε ξύπνιος μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα.

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ GIF ...giortazo.gr

 

3. Δεν φοράτε ρούχα σε δημόσιο χώρο

Αυτό, γενικά υποδεικνύει την εξέταση έλλειψης εμπιστοσύνης ή του φόβου να εκτίθεστε στη ζωή κάποιου. Είστε ο εαυτός σας στις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, ή είστε άνθρωποι που προσαρμόζεστε; Ξαπλώνετε και νιώθετε άγχος ότι η αλήθεια θα φανερωθεί; Είστε αληθινά ειλικρινής με τον εαυτό σας, μόνο όταν ξυπνάτε από ένα τέτοιο όνειρο.

 

4. Πετάτε

Το να πετάτε σε ένα όνειρο, μπορεί να είναι μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία. Εάν ανεβαίνετε ψηλά, μπορεί να υποδηλώνει αίσθημα ελευθερίας… ίσως αισθάνεστε απελευθερωμένοι από κάτι που σας μαστίζει.

Εάν πετάτε χαμηλότερα στο έδαφος, ή υπάρχουν εμπόδια όπως αυτοκίνητα, καλώδια ή άλλα άτομα, αυτό μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό. Είναι τα πράγματα που βρίσκονται στο δρόμο σας, στη ζωή σας και σας αναστατώνουν και απογοητεύουν, τα οποία και θέλετε να επιλύσετε.

 

5. Θάνατος

Παρόλο που όταν ονειρεύεστε το θάνατο σας αναστατώνει, μπορεί να σημαίνει ένα συμβολικό θετικό τέλος στη ζωή σας. Ίσως να απομακρυνθήκατε από μια κατάσταση ή ένα άτομο που είχε αρνητικές επιπτώσεις πάνω σας.

Γενικά συμβολίζει την αλλαγή, η οποία αποτελεί μέρος της συνεχούς ζωής, και ορισμένοι από εμάς δυσκολεύονται περισσότερο στο να μεταβαίνουν σε άλλο στάδιο, από ότι άλλοι.

 

6. Σπίτια

Αυτό εμφανίζεται συχνά στα όνειρα και είναι μια συνολική αναπαράσταση του ΕΑΥΤΟΥ. Είναι σπίτι από το παρελθόν ή το παρόν μας; Είναι άθικτο ή καταρρέει από μια πλημμύρα ή φωτιά; Υπάρχουν ζώα στο σπίτι που σας κάνουν να νιώθετε κίνδυνο; Αυτό που συμβαίνει σε ένα όνειρο με σπίτι, υποδεικνύει πόσο γενικά ασφαλείς ή ανασφαλείς αισθάνεστε.

  "" Φταίνε τα παραμύθια που δεν σου είπαν όλη την αλήθεια. Μεγαλώνεις και δράκους δεν βλέπεις πουθενά""🌼 Καληνύχτα,όνειρα παραμυθένια!🌼

 

7. Σας κυνηγούν

Το να βλέπετε ότι σας κυνηγούν και δεν μπορείτε να κινηθείτε πολύ γρήγορα, είτε δεν κινείστε καθόλου όταν επιχειρείτε να τρέξετε, είναι ένα κοινό όνειρο ΑΓΧΟΥΣ. Κοιτάζοντας αυτό από το οποίο απομακρύνεστε στη πραγματική ζωή σας και αντιμετωπίζοντάς το, θα σα βοηθήσει να ανακουφίσετε αυτό το άγχος.

 

8. Χάνετε μια εξέταση

Αυτό το συνηθισμένο όνειρο άγχους, αντιπροσωπεύει το φόβο ότι δεν είστε προετοιμασμένοι. Ίσως χρονοτριβείτε με ορισμένα πράγματα στη ζωή σας. Αυτό το όνειρο μπορεί να σας ειδοποιεί ότι αγνοώντας ή αποφεύγοντας πράγματα, σας προκαλεί ανεπιθύμητο άγχος.

 

9. Νερό

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το σύμβολο του νερού που εμφανίζεται συχνά στα όνειρά μας. Αυτό που είναι σημαντικό για την ανάλυση του, είναι η μορφή που το βλέπετε. Το νερό εκφράζει τα αληθινά σας συναισθήματα.

Βλέπετε ένα γιγαντιαίο κύμα που έρχεται προς τα εσάς; Είναι μια ήρεμη χαλαρωτική πισίνα ή λίμνη; Είναι ένας καταρράκτης που σας πνίγει; Αναλογικά με το πόσο νερό βλέπετε στο όνειρό σας, σημαίνει το βαθμό ευκολίας ή δυσκολίας στη ζωή σας.

 

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε προσπαθώντας να θυμηθούμε και να ερμηνεύσουμε τα όνειρά μας, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγές ή προσαρμογές που θα οδηγήσουν σε μια πιο ειρηνική ζωή.

 

Credit: Sun-gazing

destora.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *