Ηλικιωμένο ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1924 – Αυτό που έκαναν 88 χρόνια μετά ο γαμπρός και η νύφη θα σας κάνει να δακρύσετε

 

Ηλικιωμένο ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1924

Ηλικιωμένο ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1924

Αυτό που έκαναν 88 χρόνια μετά ο γαμπρός και η νύφη θα σας κάνει να δακρύσετε

 

Μια συγκλονιστική ιστορία

Πολλές όμορφες ιστορίες αγάπης έρχονται καθημερινά και μας δείχνουν τι όμορφο είναι να έχεις τον άνθρωπό σου, με μία από αυτές να έρχεται από την Κίνα για μια αιώνια αγάπη γαμπρού και νύφης.

Συγκεκριμένα, ο Wu Conghan ντύθηκε γαμπρός στα 101 του χρόνια και η Wu Sognshi νύφη στα 103 της προκειμένου να τραβήξουν επιτέλους τις πολυπόθητες γαμήλιες φωτογραφίες που έλειπαν από τη συλλογή τους εδώ και 88 χρόνια που είναι παντρεμένοι.

 

ο ζευγάρι αν και παντρεύτηκε το 1924 στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας και είναι μαζί περίπου εννέα δεκαετίες, ο γάμος τους δεν ήταν πλήρης αφού απουσίαζαν οι ρομαντικές γαμήλιες πόζες από τη συλλογή τους, με μια άλλη ιστορία ηλικιωμένου να συγκλονίζει.

Όλοι οι νεόνυμφοι έχουν αρκετές φωτογραφίες για να τους θυμίζουν εκείνη τη σημαντική στιγμή της ζωής τους, όχι όμως και το ηλικιωμένο ζευγάρι από την Κίνα. Κι αφού ποτέ δεν είναι αργά είπαν να ντυθούν στα γεράματα γαμπρός και νύφη… Και τα κατάφεραν.

 

Ηλικιωμένο ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1924 – Αυτό που έκαναν 88 χρόνια μετά ο γαμπρός και η νύφη θα σας κάνει να δακρύσετε

ο Wu Conghan ντύθηκε γαμπρός στα 101 του χρόνια και η Wu Sognshi νύφη στα 103

 

«Όταν παντρευτήκαμε δεν υπήρχε η δυνατότητα φωτογράφισης. Μετά πέρασαν τα χρόνια αλλά πάντα θέλαμε να έχουμε ένα ενθύμιο από εκείνη τη στιγμή, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα παιδιά και τα εγγόνια μας», λέει το ζευγάρι.

Φόρεσαν, λοιπόν, εκείνη το νυφικό και ο σύζυγός της το κοστούμι και πόζαραν ευτυχισμένοι στο φακό μετά από 88 ολόκληρα χρόνια.

  39χρονη έμεινε έγκυος 2 φορές μέσα σε 20 μέρες και η ξεχωριστή της περίπτωση άφησε έκπληκτους τους γιατρούς

«Ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι αν όλα θα πήγαιναν καλά. Ο ένας έφτιαχνε τον άλλον για να είναι όμορφοι στη φωτογράφιση», συμπληρώνουν οι συγγενείς.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *