Οι 8 συνήθειες που προδίδουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου!

Οι 8 συνήθειες που προδίδουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου

Ποιες είναι οι συνήθειες που προδίδουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

 

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και πολύπλοκος.

Ακόμα και ο εαυτός μας, πολλές φορές, μας φαίνεται ένα άλυτο μυστήριο.
Καθημερινά στις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους, η γλώσσα του σώματος μας αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα μας, χωρίς απαραίτητα να το καταλαβαίνουμε.

Από την χειραψία που θα κάνουμε με κάποιον άγνωστο μέχρι το πως θα πιούμε νερό μπορεί να κάνει κάποιον γνώστη της γλώσσας του σώματος και καταλάβει πολλά για εμάς! Εάν θέλεις και εσύ να μπορείς να αναγνωρίζεις χρήσιμες πληροφορίες, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σου με τους άλλους, διάβασε προσεκτικά τι θα σου πω!

Συνήθειες που προδίδουν στοιχεία του χαρακτήρα σου!

 

Οι 8 συνήθειες που προδίδουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου!

 

Γραφικός χαρακτήρας

Σημασία δεν έχει μόνο το τι γράφεις αλλά και πώς το γράφεις! Ο γραφικός σου χαρακτήρας καθημερινά αποκαλύπτει σε ανθρώπους πως είσαι πραγματικά.

Γράφεις πιέζοντας αρκετά το στυλό; Είσαι ισχυρογνώμων και έχεις αυτοπεποίθηση.
Κάνεις μεγάλα γράμματα; Είσαι κοινωνικός
Κάνεις μικρά γράμματα; Είσαι εσωστρεφής

Τα γράμματα σου γέρνουν προς τα δεξιά; Είσαι φιλικός και συναισθηματικός
Τα γράμματα σου δεν γέρνουν καθόλου; Είσαι πρακτικό μυαλό και ρεαλιστής
Τα γράμματα σου γέρνουν προς τα αριστερά; Είσαι συνεσταλμένος και ντροπαλός

 

Η ενασχόληση με το κινητό σου

Το μέρος που κρατάς το κινητό σου και η συχνότητα που ελέγχεις τα e-mail και τις ειδοποιήσεις σου, μπορούν να καθορίσουν κατά πόσο συναισθηματικά σταθερός είσαι!

Αν είσαι από αυτούς που έχουν την ανάγκη να ελέγξουν συχνά την αρχική τους στο FB ή να δούνε τις νέες δημοσιεύσεις στο Instagram τα μαντάτα δεν είναι τόσο ευχάριστα.

  «Ονομάζομαι Κώστας και βάζω τη διατροφή απευθείας στον λογαριασμό του 8χρονου παιδιού μου»

Σε σχέση με τους ανθρώπους που δεν ασχολούνται με το κινητό τους τόσο συχνά, είσαι λιγότερο συναισθηματικά σταθερός…και θα σου πω τι σημαίνει αυτό σε μια άλλη συζήτηση γιατί είναι μεγάλη κουβέντα.

 

Βλεμματική επαφή

Η δυνατότητα που έχεις, ή δεν έχεις, να διατηρήσεις σταθερή βλεμματική επαφή με κάποιον, μπορεί να καθορίσει το κατά πόσο αυτοπεποίθηση έχεις ή είσαι κυριαρχική προσωπικότητα.

Ακόμα τα άτομα που μπορούν να κοιτάζουν στα μάτια κάποιον για πολύ ώρα τείνουν να έχουν περισσότερο αυτοέλεγχο και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ως προσωπικότητες!

 

Χειραψία

Όταν γνωρίζεις κάποιον, η χειραψία είναι συνήθως η πρώτη επαφή που θα κάνεις με αυτό τον άνθρωπο.

Σε περίπτωση που είναι πολύ χαλαρή και αδύναμη, τότε αυτό το άτομο δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και συχνά προσπαθεί να βρίσκει εύκολες λύσεις στα προβλήματα του.

Αντιθέτως μια δυνατή χειραψία είναι σημάδι εξωστρέφειας, και ως λογικό επακόλουθο, τη συνηθίζουν άνθρωποι που δεν είναι ντροπαλοί.

 

Συνέπεια

Όλοι έχουμε ένα φίλο που μας λέει ότι είναι στο δρόμο, έρχεται..αλλά μάλλον ακόμα είναι στο μπάνιο. Συνήθως οι άνθρωποι που αργούν συστηματικά είναι περισσότερο χαλαροί στη ζωή τους και αποφεύγουν τις ευθύνες στη ζωή.

Από την άλλη μεριά, όσοι είναι συνεπείς, φαίνεται να έχουν περισσότερα εσωτερικά κίνητρα, να είναι καλύτερα ψυχικά οργανωμένοι και να εκτιμούν τον χρόνο τους.

 

Οι 8 συνήθειες που προδίδουν στοιχεία της προσωπικότητάς σου!

Η συμπεριφορά στο προσωπικό ενός καταστήματος

Ο λαός και πάλι είπε μια σοφή φράση: σημασία δεν έχει να φέρεσαι καλά μόνο σε όσους έχεις εσύ ανάγκη, αλλά και σε αυτούς που σε έχουν ανάγκη. Γενικά, η συμπεριφορά σου προς τους άλλους ανθρώπους μπορεί να δείξει πολλά πράγματα για το χαρακτήρα σου.

  Ποντικάκι και γάτα ζουν μαζί και δεν σταματάνε τις αγκαλιές και τα φιλιά- ΒΙΝΤΕΟ

Το αν έχεις ποιότητες όπως η ευγένεια, η υπομονή, η κατανόηση και άλλα θα φανούν σχετικά εύκολα.

 

Ονυχοφαγία

Αν είσαι από αυτούς που τρως τα νύχια σου και τραβάς τα μαλλιά σου, το πιθανότερο είναι να είσαι τελειομανής και, ως εκ τούτου, να έχεις πολύ άγχος.

Σίγουρα αν θέλεις μια λύση πρέπει να ξεκινήσεις από το άγχος σου που είναι και η πηγή όλων των παραπάνω.

 

Που κοιτάς όταν πίνεις

Είτε είσαι έξω και απολαμβάνεις ένα ποτό με καλή παρέα, είτε είσαι στο σπίτι σου μόνος/μόνη σου, ο τρόπος που κοιτάζεις την ώρα που πίνεις δείχνει στοιχεία της προσωπικότητάς σου!

Κάνε το τεστ στους φίλους που ξέρεις καλά ήδη, και θα δεις ότι τα αποτελέσματα είναι έγκυρα.

Εάν κοιτάς μέσα στο ποτήρι τότε φαίνεται πως είσαι συγκεντρωμένος , ιδεαλιστής και ντροπαλός.

Εάν κοιτάζεις πάνω από την άκρη του ποτηριού τότε μάλλον επηρεάζεσαι εύκολα από την γνώμη των άλλων, είσαι εξωστρεφής και εμπιστεύεσαι τους άλλους ευκολότερα.
Εάν πάλι κλείνεις τα μάτια σου , τότε ίσως είσαι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου και αναζητάς μικρές απολαύσεις, παγώνοντας για λίγο το χρόνο, απολαμβάνεις τι στιγμή.

 

Εσύ τελικά τι χαρακτηριστικά προσωπικότητας έχεις;

 

Πηγή

trelogaidouri.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *