Ο φόβος των πρώτων ραντεβού! Το κάθε ζώδιο έχει… τον δικό του!

Ο φόβος των πρώτων ραντεβού

Ο φόβος των πρώτων ραντεβού

Το κάθε ζώδιο έχει… τον δικό του

 

Τα πρώτα ραντεβού δεν είναι εύκολα.

Και όποιος έχει αντίθετη άποψη μάλλον δεν έχει πάει σε πολλά! Το να γνωρίζεις έναν νέο άνθρωπο και να προσπαθείς να αποφασίσεις αν σου αρέσει, ενώ παράλληλα αναρωτιέσαι αν του αρέσεις, είναι κουραστικό και δύσκολο.

Γι’ αυτό και είναι χρήσιμο το να γνωρίζετε τι είναι αυτό που σας τρομάζει περισσότερο στα πρώτα ραντεβού, ώστε την επόμενη φορά να πάτε προετοιμασμένη!

Το ζώδιό μας έχει τον λόγο!

 

Ο φόβος των πρώτων ραντεβού! Το κάθε ζώδιο έχει… τον δικό του!

 

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Δεν θέλετε να νιώθετε ότι κολλήσατε στο ραντεβού
Ο Κριός είναι από τα πιο ανυπόμονα ζώδια, γι’ αυτό και τα πρώτα ραντεβού μπορούν να αποδειχθούν αληθινή πρόκληση. Φοβάστε ότι θα κολλήσετε σε ένα κακό πρώτο ραντεβού, ξέροντας ήδη ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο, αλλά χωρίς να μπορείτε να φύγετε, αν δεν περάσει τουλάχιστον μία ώρα.

Ακόμα κι αν το ραντεβού σάς ενθουσιάσει, ο φόβος αυτός δεν σας αφήνει εύκολα. Αυτό είναι σίγουρα ένα τρομακτικό σενάριο για όλους, αλλά η ανυπομονησία του Κριού το κάνει διπλά τρομερό. Όταν είστε σίγουρη ότι δεν ενδιαφέρεστε, θέλετε να εξαφανιστείτε. Αν όμως δεν το βάλετε στα πόδια ίσως κερδίσετε έναν νέο φίλο ή και κάτι πολύ παραπάνω.

 

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Δεν σας αρέσουν τα συνηθισμένα
Θιασώτης της λογικής ο Ταύρος έχει τον δικό του αργό τρόπο να δημιουργεί ρομαντικούς δεσμούς. Δεν ψάχνετε για τη σπίθα με το πρώτο ραντεβού αλλά το βλέπετε ως το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε μια σχέση. Αν και σίγουρα δεν είναι το… αγαπημένο σας βήμα.

Δεν σας αρέσουν οι συνηθισμένοι τρόποι που ξεκινά μια σχέση, ενώ δεν έχετε καν δεσμευτεί ακόμα μεταξύ σας. Σέβεστε τη διαδικασία και δεν θα θέλατε να πέσετε με τα μούτρα σε μια γνωριμία που δεν καταλήγει πουθενά. Νιώθετε τον ρομαντισμό να σας χτυπάει την πόρτα μόνο όταν αισθανθείτε άνετα με τον άλλον. Κάτι που συνήθως αργεί να συμβεί.

Σταματήστε να βλέπετε τα πρώτα ραντεβού σαν αναγκαίο κακό και βρείτε τρόπους να περάσετε αληθινά όμορφα, με τον τρόπο που σας εκφράζει.

  Τι σας επιφυλάσσει το 2021; Τα ταρώ έχουν τις απαντήσεις

 

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Δεν σας αρέσουν τα σχέδια
Σαν γνήσιος Δίδυμος αποφεύγετε να δεσμεύεστε με σχέδια. Προτιμάτε να κρατάτε ανοιχτές όλες τις προοπτικές, ώστε να κάνετε τελικά ό,τι προτιμάτε. Γι’ αυτό και ένα ραντεβού Παρασκευή βράδυ είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης, ειδικά αν το έχετε κανονίσει μια εβδομάδα νωρίτερα.

Κι αν τελικά προκύψει μια καλύτερη πρόταση; Τα σχέδια και οι υποχρεώσεις δεν είναι το φόρτε σας, και συχνά ακυρώνετε ένα πρώτο ραντεβού. Αν όμως τελικά εμφανιστείτε θα πρέπει να είναι κάτι μοναδικό που θα σας ενθουσιάσει, αλλιώς θα πανικοβληθείτε. Ξεπεράστε το πρόβλημα κανονίζοντας διασκεδαστικά ραντεβού που δεν θα σας κάνουν να βαρεθείτε.

 

Ο φόβος των πρώτων ραντεβού! Το κάθε ζώδιο έχει… τον δικό του!

 

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Θέλετε να αφήνετε τα συναισθήματά σας ελεύθερα
Το ότι θέλετε να είστε πιο συναισθηματική είναι σίγουρα ένας καλός λόγος για να φοβάστε τα πρώτα ραντεβού. Είστε άλλωστε το πιο συναισθηματικό ζώδιο και δεν θέλετε να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας.

Ο χειρότερος εφιάλτης σας είναι να πρέπει να είστε συγκρατημένη. Αλλά τα πρώτα ραντεβού δεν είναι ιδανικά για να αναλύσετε τα δύσκολα παιδικά σας χρόνια ή το πόσο προδομένη νιώσατε από τον πρώην σας.

Τα πρώτα ραντεβού είναι ιδανικά για να το πάτε αργά και να περάσετε όμορφα. Η λύση είναι απλή: όταν γυρίσετε από το ραντεβού πάρτε τηλέφωνο την κολλητή σας και μοιραστείτε μαζί της όλα τα συναισθήματα που τόση ώρα συγκρατούσατε.

 

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Θέλετε να είστε το κέντρο της προσοχής
Σας γνήσιος Λέοντας αγαπάτε να είστε το επίκεντρο, κι αυτό δεν είναι κακό. Αλλά, όσο εύκολο κι αν είναι να γοητεύσετε κάποιον, το να δώσετε σόου στο πρώτο ραντεβού για να τραβήξετε την προσοχή ίσως να μην σας οδηγήσει μακριά. Στα πρώτα ραντεβού, ο χρόνος που δίνουμε και παίρνουμε πρέπει να είναι ίσα μοιρασμένος.

Ακριβώς αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που φοβάστε τα πρώτα ραντεβού, αφού θα πρέπει να είστε σίγουρη ότι ενδιαφέρεστε για κάποιον προκειμένου να του δώσετε την προσοχή σας. Το επίκεντρο δεν είναι για όλους!

  Ζώδια και ζήλια : Ποιοι είναι οι πιο ζηλιάρηδες του ζωδιακού

 

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Είστε επιλεκτική
Φυσικά και είναι καλό να επιλέγετε με προσοχή με ποιον θα βγείτε ραντεβού. Άλλωστε, οι υψηλές απαιτήσεις είναι ο καλύτερος τρόπος να βρείτε αυτόν με τον οποίο πραγματικά ταιριάζετε. Αλλά τα πρώτα ραντεβού δεν είναι πάντα η σωστή στιγμή να είστε τόσο επιλεκτική.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα η σωστή και αν κρίνετε υπερβολικά γρήγορα κάποιον μπορεί να χάσετε μια πολύ όμορφη σχέση. Για να δείτε με άλλο μάτι τα πρώτα ραντεβού προσπαθήστε να μην βγάζετε συμπεράσματα πριν τελειώσει η βραδιά και επικεντρωθείτε στο να περάσετε καλά.

 

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Νιώθετε ανασφάλεια

Τα πρώτα ραντεβού μας αγχώνουν όλους και είναι εύκολο να βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές μας. Για τον Ζυγό, που έχει την τάση να κρέμεται από την άποψη των άλλων για τον εαυτό του, αυτή είναι μια πολύ αγχωτική πλευρά των πρώτων ραντεβού.

Οι ανασφάλειές σας καθορίζουν το πώς βλέπετε ένα ραντεβού, κάνοντάς το δύσκολο να ξεχωρίσετε αν αυτό που μόλις ακούσατε ήταν κομπλιμέντο ή προσβολή. Το καλό είναι ότι όσο περισσότερα ραντεβού βγαίνετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η αυτοπεποίθησή σας!

 

Ο φόβος των πρώτων ραντεβού! Το κάθε ζώδιο έχει… τον δικό του!

 

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Βαριέστε την ψιλοκουβέντα!
Η ψιλοκουβέντα είναι σίγουρα ο κύριος λόγος που δεν σας αρέσουν τα πρώτα ραντεβού, αφού αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει τις πρώτες φορές που βγαίνετε με κάποιον.

Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν και στιγμές που θα μοιραστείτε κάτι πιο προσωπικό ή θα κάνετε αστεία που μόνο οι δυο σας θα καταλάβετε, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας, είναι η εξαίρεση. Τα πρώτα ραντεβού είναι για εσάς μία δοκιμασία, αφού αναζητάτε το βάθος και την τρυφερότητα σε κάθε τι.

 

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Προτιμάτε τις περιπέτειες
Τα περισσότερα πρώτα ραντεβού είναι σε καφετέρια, σε μπαρ ή στο σινεμά. Δεν είναι όμως το ιδανικό για να περάσει καλά ένας Τοξότης. Ως ένα από τα πιο περιπετειώδη ζώδια, προτιμάτε μια αυθόρμητη εξόρμηση στο βουνό ή μια αναπάντεχη συναυλία.

  7 αρνητικά χαρακτηριστικά των Διδύμων

Φυσικά και μπορεί ένα πρώτο ραντεβού να είναι περιπετειώδες. Αλλά δεν είναι κάτι που συμβαίνει με όλους ή για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι κάτι που συμβαίνει λίγες φορές. Μην το «κόψετε» πριν την ώρα του! Η σχέση μπορεί να αποδειχτεί πιο περιπετειώδης από ό,τι είχατε φανταστεί.

 

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Θέλετε να κερδίζετε
Αγαπάτε την επιτυχία και βλέπετε σχεδόν τα πάντα ανταγωνιστικά. Ακόμα και τα πρώτα ραντεβού. Και θέλετε να δείξετε την πιο γοητευτική, χαρισματική και επιτυχημένη πλευρά του εαυτού σας, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό.

Αν ξεχνάτε ότι τα πρώτα ραντεβού πρέπει να είναι διασκεδαστικά και επικεντρώνεστε στο να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό, τότε σίγουρα δεν θα περάσετε καλά. Και είναι πολύ πιθανό αυτό να το καταλάβει και ο συνοδός σας και να κάνει πίσω. Προσπαθήστε να ζείτε την κάθε στιγμή του ραντεβού και να σκέφτεστε λιγότερο.

 

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Προτιμάτε τη λογική
Είστε αρκετά αντισυμβατική σε ό,τι αφορά τα ραντεβού. Για παράδειγμα, αντί να ρωτήσετε τον συνοδό σας πώς πέρασε το Σαββατοκύριακό του, προτιμάτε να κουβεντιάσετε κάτι πιο φιλοσοφικό.

Αυτό ακριβώς είναι που κάνει για εσάς τα πρώτα ραντεβού αληθινή πρόκληση, αφού δεν ξέρετε πώς θα αντιδράσει ο άλλος σ’ αυτή την προσέγγισή σας. Και η έννοια αυτή γίνεται όλο και βαθύτερη, αν σας αρέσει ο συνοδός σας. Προσπαθήστε να αφεθείτε στα συναισθήματά σας και να μην επικαλείστε συνεχώς τη λογική. Μόνο έτσι θα απολαύσετε τα πρώτα ραντεβού.

 

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Θέλατε να το ακυρώσετε
Για έναν Ιχθύ το πιο δύσκολο κομμάτι ενός ραντεβού είναι το να εμφανιστεί καν! Πάντα μπαίνετε στον πειρασμό να το ακυρώσετε, οπότε ακόμα κι αν πάτε, θα αναρωτιέστε, αν κάνατε καλά.

Δίνοντας ευκαιρία στο ραντεβού που έχετε κανονίσει είναι ο μόνος τρόπος να μάθετε, αν τελικά έπρεπε να πάτε ή όχι. Και αυτός είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να μην αλλάζετε τα σχέδιά σας.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *