44χρονη μητέρα με 22 παιδιά εξηγεί πως είναι η ζωή με μια τόσο μεγάλη οικογένεια

44χρονη μητέρα με 22 παιδιά

44χρονη μητέρα με 22 παιδιά εξηγεί πως είναι η ζωή με μια τόσο μεγάλη οικογένεια

 

Πρόκειται για μία πέρα ως πέρα αληθινή περίπτωση. Πρόκειται για μία 44χρονη μητέρα, η οποία έχει είκοσι δυο παιδιά.

 

Αληθινή ιστορία: Πώς ξεκινά

Η περίπτωση της 44χρονης σήμερα Sue Radford έχει απασχολεί αρκετά τον βρετανικό Τύπο. Πρόκειται για την μητέρα της μεγαλύτερης οικογένειας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία. Η Radford είναι παντρεμένη με τον 48χρονο Noel.

Απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 23 ετών. Ζει στο Lancashire της Βρετανίας με την τεράστια οικογένεια της, σε ένα σπίτι 10 δωματίων. Αυτό, το αγόρασαν το 2004 έναντι 240.000 λιρών.

Οι Radfords το 2018 απέκτησαν τον 21ο παιδί τους, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν Bonnie.

Είχαν ανακοινώσει μέσω social media ότι δεν σκοπεύουν με τίποτα να αποκτήσουν άλλο παιδί. Μάλιστα, ανέφεραν πως το κεφάλαιο της τεκνοποίησης είχε κλείσει για τα καλά για εκείνους.

Η πολυμελής οικογένεια που αποτελεί φαινόμενο όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και παγκοσμίως απέκτησε και το 22ο μέλος της οικόγενειας την άνοιξη του 2020.

 

44χρονη μητέρα με 22 παιδιά εξηγεί πως είναι η ζωή με μια τόσο μεγάλη οικογένεια

 

 

 

Αληθινή ιστορία: Η συνέχεια

Η οικογένεια Radford λαμβάνει κάθε μήνα 170 λίρες ως επίδομα πολυτέκνου , αλλά ξοδεύει πολλά-πολλά περισσότερα.

Σύμφωνα με την ίδια την Sue, oι Radofords πληρώνουν την εβδομάδα 350 λίρες την εβδομάδα μόνο για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, ενώ αν αποφασίσουν να βγουν για ένα απλό φαγητό με όλα τα παιδιά τους τότε χρειάζονται για μία συνηθισμένη έξοδο περίπου 150 λίρες την φορά, ενώ μία βόλτα στο σινεμά κοστίζει 100 λίρες για μία μόλις προβολή.

 

 

Όσο για τις δουλειές του σπιτιού αυτές δεν τελειώνουν ποτέ.

Η Sue βάζει καθημερινά 18 κιλα άπλυτων ρούχων στο πλυντήριο, ενώ χρειάζεται 3 ώρες κάθε βράδυ για να συμμαζέψει όλο το σπίτι.

 

 

Αληθινή ιστορία: Το τέλος

Στα ταξίδια η οικογένεια δεν μπορεί να πάει πουθενά με λιγότερες από 7 μεγάλες βαλίτσες με τους γονείς να περιγράφουν τη διαδικασία αναχώρησης για διακοπές ως «στρατιωτική επιχείρηση» με άπειρα πράγματα να περιφέρονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού και ένα ατελείωτο χάος στο πακετάρισμα των ρούχων.

Παρόλα αυτά οι Radford, που ζουν αποκλειστικά από τα έσοδα μίας επιχείρησης αρτοποιίας που διατηρεί ο Noel, δεν μετανιώνουν στιγμή για την τεράστια οικογένεια τους.

Το 2009, σε μία στιγμή ακραίου άγχους και πίεσης η Sue είχε υποβληθεί σε βαζεκτομή ωστόσο αποφάσισε να την αφαιρέσει λίγο καιρό μετά προκειμένου να αποκτήσει κι αλλά παιδιά.

 

 

enimerotiko

filoitexnisfilosofias.com

  Έμεινα μόνος μου με ένα μωρό 13 μηνών

Αφήστε μια απάντηση