Δεν Μπορούσα τα Γυμναστήρια και τις Διατροφές. Έκανα 3 Πράγματα Μόνη μου και Μεταμορφώθηκα

Δεν Μπορούσα τα Γυμναστήρια και τις Διατροφές

Δεν Μπορούσα τα Γυμναστήρια και τις Διατροφές

Έκανα 3 Πράγματα Μόνη μου και Μεταμορφώθηκα

 

Το να χάσει τα επιπλέον κιλά δεν ήταν εύκολο ή γρήγορο για την Hannah Lester, που ζύγιζε 130 κιλά μόλις έξι χρόνια πριν.

Τότε ήταν που αποφάσισε με τους συναδέλφους της να συμμετέχουν σε μία πρόκληση αδυνατίσματος.

Το πρώτο βήμα ήταν να κόψει τις ανθυγιεινές συνήθειες που φαινόντουσαν πως είχαν καταλάβει την ζωή της, ειδικά στα χρόνια του κολεγίου.

Επίσης, το ότι δούλευε σε μαγαζί με γρήγορο φαγητό δεν βοηθούσε. Έτρωγε συνέχεια έτοιμο φαγητό και έπινε πολλά αναψυκτικά γεμάτα ζάχαρη αντί να έχει μία ισορροπημένη διατροφή.

 

Δείτε τις 3 συμβουλές που την βοήθησαν να χάσει βάρος και να αλλάξει την ζωή της:

 

1. Θέστε λογικούς στόχους.

Εάν ο στόχος ήταν να χάσει τα 45 κιλά, πιθανώς να μην τον είχε πετύχει ποτέ. Αντιθέτως, είχε βάλει ρεαλιστικούς στόχους.

Αρχικά, ήθελε να χάσει 15 κιλά μέσα σε 4 μήνες. Αλλά το βάρος άρχισε να φεύγει πολύ γρήγορα όταν σταμάτησε το γρήγορο φαγητό και τα αναψυκτικά και έχασε το βάρος αυτό σε μόλις 2 μήνες!

Η άσκηση έγινε πιο εύκολη και μόλις έφτασε στον στόχο των 20 κιλών αύξησε την ρουτίνα της και γινόταν όλο και πιο δυνατή.

 

2. Δεν μετράει μόνο αυτό που γράφει η ζυγαριά.

Η Hannah έχανε το κουράγιο της κάθε φορά που ανέβαινε στην ζυγαριά και έβλεπε τον ίδιο αριθμό με την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι μυς όμως ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος οπότε προσπαθούσε να θυμίσει στον εαυτό της να μην κοιτάει μόνο το βάρος της. Αντιθέτως, χρησιμοποιούσε τα ρούχα της για να μετράει την επιτυχία.

  Οκτώβριος Καλώς Ήρθες Οκτώβρη Καλό Μήνα

 

3. Κρατήστε τα «Χοντρά» ρούχα σας για να θυμάστε.

Στο ταξίδι της που κράτησε τρία χρόνια, η Hannah έπεσε 10 νούμερα στα ρούχα. Απίστευτο έτσι;

Συμβουλεύει να τα κρατήσουμε αυτά τα ρούχα για να θυμόμαστε πόσο έχουμε καταφέρει με την αποφασιστικότητά μας… και πόσα έχουμε να χάσουμε εάν επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες.

 

Δεν Μπορούσα τα Γυμναστήρια και τις Διατροφές. Έκανα 3 Πράγματα Μόνη μου και Μεταμορφώθηκα

 

η Hannah έπεσε 10 νούμερα στα ρούχα

 

Αυτές οι συμβουλές μπορεί να ακούγονται απλές αλλά δούλεψαν για την Hannah. Της πήρε τρία χρόνια να χάσει 45 κιλά και έχει διατηρήσει το ίδιο βάρος για άλλα τρία.

 

Πηγή via true

viralgreece.eu

Αφήστε μια απάντηση